On otopsi raporu o. Hayvanlarin yapmis olma ihtimali insanlardan az. Bu duymda insanlari barinaklara kapatsinlar misal. Daha once guvenlikci mevzusunda da kursunla oldruldugu cikmisti adamin.otopsi sonucu çıkmış arkadaşlar, malesef köpekler yapmış, otopsiden çıkan sonuç, hayvan saldırısına bağlı kanama sebebiyle ölüm
Ornek verseniz? Hangi kopek sahibini parcalamis? Sehir efsanesidir bu.imkansiz olur mu? yillarca kendisine bakan evcil kopekler bile sahiplerinin yuzunu filan parcaliyor :/ kopekleri cok seviyorum ama boyle seyler okudukca..
On otopsi raporu o. Hayvanlarin yapmis olma ihtimali insanlardan az. Bu duymda insanlari barinaklara kapatsinlar misal. Daha once guvenlikci mevzusunda da kursunla oldruldugu cikmisti adamin.
Galeyana gelio de toplumca hak calmayalim. Onlar allah ne dedi ise onu yapiyorlar tamamen ic gudu. Ya insanlar? Insanlar degil mi allahi dinlemeyenler.
On otopsi raporu o. Hayvanlarin yapmis olma ihtimali insanlardan az. Bu duymda insanlari barinaklara kapatsinlar misal. Daha once guvenlikci mevzusunda da kursunla oldruldugu cikmisti adamin.
Galeyana gelio de toplumca hak calmayalim. Onlar allah ne dedi ise onu yapiyorlar tamamen ic gudu. Ya insanlar? Insanlar degil mi allahi dinlemeyenler.
Iste gor yani. Bir kopek yapmistirbelki ama ihtimal olarak cok cok az. Yapsabile hemen kopekleri toplatalim diye cozutanlar var ya onlara sinir oluyorum.yeni çıkan haberi paylaştım : http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-parcaladi-denmisti-ama.807520/#post-40062804
hangi güvenlik olayı axelia?On otopsi raporu o. Hayvanlarin yapmis olma ihtimali insanlardan az. Bu duymda insanlari barinaklara kapatsinlar misal. Daha once guvenlikci mevzusunda da kursunla oldruldugu cikmisti adamin.
Evet o. Kursunlanaral oldurulmus aslinda.hangi güvenlik olayı axelia?
hani bi ara tv'de gösteriyorlardı güvelik görevlisine köpekler saldırıyor sabah olunca buluyorlar o mu?
merak ettim de.
aaaa çok şaşırdımEvet o. Kursunlanaral oldurulmus aslinda.
Ama onu kameralarda göstermemıslerdıEvet o. Kursunlanaral oldurulmus aslinda.
Otopsi raporu aciklandiginda kursunla oldugu belirlenmisti ama bunu yayinlamadi o gazeteler. Kopeklerle ilgili galeyani yaratip geri cekildiler. O donemin haysev avukati otopsi raporunu istemisti ve sonuc bu idi. Kimse haber yapmadi sadece.Ama onu kameralarda göstermemıslerdı
Çok sasırdım