Yeni doğan bebeklerini öldüren evli çifte ömürboyu hapis

Kurtaj olali 2 ay oldu hic kucagima alamadigim10 haftalikken karnimda olenbebegim icin yas tutuyorum hala. Sen nasil bi annesin kadin Allah belanizi versin hic mi vicdaniniz yok bakamayacagin cocugu neden doguruyorsun o yavrunun gunahi ne Allah'im kanim dondu insan degiller bide anneler gunu diyor utanmadan kendi elinle oldurdugune icin acisin once

Off detaylar çok kötü minicik bebeğe nasıl yaptılar bunu :KK43:
Kürtaja kesinlikle karşı değilim doğdu ne oldu bu bebecik küçücük et parçasıyken alınması cinayetmiş alın külahım :KK12: senin analığına babalığına asılsalar keşke ibreti alem için

:KK43: Nasıl kıydın vicdansız o bebeğe Ya Rabbim neler oluyor dünyaya :KK42:

anne baba ömür boyu hapis cezası alınca diğer çocuklarda annesiz babasız kaldı, gerçi ne kadar annelik babalık yapıyorlardı bilmiyorum ama...

şu haberden sonra kürtaj karşıtlığımı yeniden değerlendirdim ve desteklemeye karar verdim.
aldıraydın be kadın, şunu yapacağına cami avlusuna bırakıp kaçaydın...
Kurtajin bile bu vahsetten bi farki yok benim gozumde o da cinayet bu da cinayet.. İstemiyorsa bebek korunsaymis en basindan..

bu insanlar hem ruh hastası hem salak böyle bir caniliğin ortaya çıkacağını akıllarına bile getiremiyorlar.
Yazık küçücük bebeğe inanılır gibi değil hayır bir de 8 bıçak darbesi vuruyorlar sağda solda o kadar çok psikopat insan var ki çocuğumu yalnız bırakmaktan korkar oldum. Çocuğum aktif ve sosyal olsun diyordum ama yok ya sağlıklı, sağ yaşayabilsin.

Allah indan bulasicalar canim acidi okurken.Allah in.emaneti minicik cana nasil kiyiyorlar ya.

Yazdım yazdım sildim.:KK62:

Insan birak kendi evladini,hic tanimadigi bir bebegin sadece aglamasini duydugu zaman bile ici sizlar,ne derdi varda boyle agliyo diye uzulur..nasil bir ruh halidir ki,kendi kanindan,canindan olan bir parcayi,acimasizca,canice oldurur..gunahsiz,savunmasiz bir bebek..o artik bir melek oldu..ama dilerim bu dunywdada,obur dunyadada,en agir sekilde cezalarini cekerler..allahim yavrularimizi,kotu insanlardan korusun

Yanlız Polis teşkilatını tebrik etmek isyorum nerelerden araştırmış bulmuş
Bebek acaba kadının kocasından değilmiydi yoksa bukadar vahşice bişiyi aklım alamıyor en kötü yuvaya verirdi

o ufacık bebek
ıncecık derısı aglamayı bıle yenı ogrenmıs melek o
sen nasıl bı allahın belası olmalısın kı onun o masum vucudunu parcalayabılesın
karsımda 3 bucuk aylık kızım var agladıgında ben senı agla dıyemı dogurdum dıyorum kıyamıyorum
sen nasıl öldurursun
ınsallah parca parca ederler senı delık desık ederler
bagıra bagıra geber ınsallah

Yahu o bebek el kadar bir şey, kuşbaşı olmuştur o bıçak darbeleri ile . Bu nasıl bir vahşet !

Polisleri tebrik ediyorum. Allah ne muratlari varsa versin. Bir etek barkodundan aileye ulaşmışlar. Perişan olsun o anne o baba. O çocuklar kurtulmuş

Allahım haddim olmayarak soruyorum niye böyle canilere evlat nasip ediyorsun gerçekten aklım almıyor böyle şeyler duydukça bir kez daha insanlığımızdan utanıyorum. O minicik melekten ne istediniz veren Allah herkesin rızkını da verir,cehennemde yanın diyeceğim ama o bile az gelir.

Cennette olmasi. Böyle bir aile ile yasamayacak olması tek tesellim şuan

X