Bende yapdrdım aynı şekilEşimde sorun yoktu ama yine de hareketlilik az dedikleri için önerdiler 1 tane topladılar o da embriyo oluştu piezzonun etkisi mi bilemiyorum tabi ama insan o noktada sonradan pişman olmayayım psikolojisiyle yaptırıyor eş sorunu olanlar da benim fikrim yapılabilir
İnşallah olumlu sonuçlanır sizin de Bülent hocaydı sanırım değil miBen artık transfer oldum
Evet sizded deyılmı ? Transfer oldum benİnşallah olumlu sonuçlanır sizin de Bülent hocaydı sanırım değil mi
Ben yiğit hocadaydım ama ayrıldı bülent hocaya geçmek durumunda kalacağım.Evet sizded deyılmı ? Transfer oldum ben
Evet erkek infertilitesi o yüzden düşünüyorumEşimde sorun yoktu ama yine de hareketlilik az dedikleri için önerdiler 1 tane topladılar o da embriyo oluştu piezzonun etkisi mi bilemiyorum tabi ama insan o noktada sonradan pişman olmayayım psikolojisiyle yaptırıyor eş sorunu olanlar da benim fikrim yapılabilir
Benimde elimde morfoloji sıfır siz nerede tedavi görmüştünüz?Ben yapdrdım ve gordum eşimde morfolojı sıfırdı ona yapdırdık 2 genetıklı embryonumuz oldu şukur bırı şu an transfer oldum
Evet duydum ayrılmış Bende Bulent beyın kendı hastadyım orda var ya kendı uzman ekip , hangı aşamdasınızBen yiğit hocadaydım ama ayrıldı bülent hocaya geçmek durumunda kalacağım.
Bülent hocadaBenimde elimde morfoloji sıfır siz nerede tedavi görmüştünüz?
Ben memnunum her kes aynı şeyı yaşamak zorunda feyılmı bende Mehmet Reşitasoğlufa oldum ılkde çok pişmanım ama o demek deyılkı ondan memnun olmadınlatHataya düşüp Bülent Tıraşa gitme…
Arkadaşım keşke buraya üye olsada yazsa size yaşadıklarını…
Sen memnunsan sorun yok.Ben memnunum her kes aynı şeyı yaşamak zorunda feyılmı bende Mehmet Reşitasoğlufa oldum ılkde çok pişmanım ama o demek deyılkı ondan memnun olmadınlat
Ben yiğit hocadaydım ama ayrıldı bülent hocaya geçmek durumunda kalacağımEvet sizded deyılmı ? Transfer oldum ben
O zaman benim fikrim yaptırmak olur ama işte labarotuvar lar iyiyse ne gerek var bu ek işlemlere ek ücretlere diyorsunuz ama içimiz rahat etsin diye yine veriyoruz çok arada kalıyor insanEvet erkek infertilitesi o yüzden düşünüyorum
Çok arada kaldık ama sanırım yiğit hocanın gittiği hastaneye koç üniversitesine geçicez aklımız kalbimiz öyle diyor şuanHataya düşüp Bülent Tıraşa gitme…
Arkadaşım keşke buraya üye olsada yazsa size yaşadıklarını…
Benim 1 tane yumurtam toplandı 3. Gün 6 hücreli olarak donduruldu ama yiğit hocanın yanına geçtiğimizde tekrar bir yumurta toplama sürecine gireceğiz adetimi bekliyorum sonra maslaktakini oraya taşırızEvet duydum ayrılmış Bende Bulent beyın kendı hastadyım orda var ya kendı uzman ekip , hangı aşamdasınız
Hayırlı olsun canım sorun ne ?Benim 1 tane yumurtam toplandı 3. Gün 6 hücreli olarak donduruldu ama yiğit hocanın yanına geçtiğimizde tekrar bir yumurta toplama sürecine gireceğiz adetimi bekliyorum sonra maslaktakini oraya taşırız
Sorun yok aslında ama Acıbadem maddi olarak çok yoruyordu yiğit hoca olduğu için devam etmeye çalışıyordum o da farklı bir yere geçince zaten yine onunla devam etmek istediğim için değiştiriyorum hastaneyiHayırlı olsun canım sorun ne ?
Sorun yok aslında ama Acıbadem maddi olarak çok yoruyordu yiğit hoca olduğu için devam etmeye çalışıyordum şimdi bir kez daha toplama yapılacaktı yiğit hoca da farklı bir yere geçince zaten yine onunla devam etmek istediğim için orada yumurta büyütme işlemlerini yapmayı planlıyorumHayırlı olsun canım sorun ne ?
Yok tüp bebek yapma sorunu diyordu. Evet maddı olarak çok pahalı avı badem ve bekleme suresı fazkaSorun yok aslında ama Acıbadem maddi olarak çok yoruyordu yiğit hoca olduğu için devam etmeye çalışıyordum o da farklı bir yere geçince zaten yine onunla devam etmek istediğim için değiştiriyorum hastaneyi
Amh 0.03 benim en fazla 1 yada 2 yumurta görünüyor ultrasonda tabi yaş(40) faktörü de var kalite sıkıntısı da vardır diye düşünüyorum 8. Ayda hala doğal yolla olmadığını görünce tüp bebeğe başladık .Yok tüp bebek yapma sorunu diyordu. Evet maddı olarak çok pahalı avı badem ve bekleme suresı fazka
Ben yıllarımı bu yolda harcadım.Çok arada kaldık ama sanırım yiğit hocanın gittiği hastaneye koç üniversitesine geçicez aklımız kalbimiz öyle diyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?