Doktor Bülent Tıraş hocada tedavi olanlar gelin konuşalım hadi hangi aşamdasanız

Bende yapdrdım aynı şekil

Evet erkek infertilitesi o yüzden düşünüyorum

Hataya düşüp Bülent Tıraşa gitme…
Arkadaşım keşke buraya üye olsada yazsa size yaşadıklarını…

Ben memnunum her kes aynı şeyı yaşamak zorunda feyılmı bende Mehmet Reşitasoğlufa oldum ılkde çok pişmanım ama o demek deyılkı ondan memnun olmadınlat

Ben memnunum her kes aynı şeyı yaşamak zorunda feyılmı bende Mehmet Reşitasoğlufa oldum ılkde çok pişmanım ama o demek deyılkı ondan memnun olmadınlat
Sen memnunsan sorun yok.
Çok olumsuz yorum okursun burda Bülent için.

Ama keşke arkadaşım üye olsaydı da yazsaydı. Başkaları okurdu…

Evet sizded deyılmı ? Transfer oldum ben
Ben yiğit hocadaydım ama ayrıldı bülent hocaya geçmek durumunda kalacağım
Evet erkek infertilitesi o yüzden düşünüyorum
O zaman benim fikrim yaptırmak olur ama işte labarotuvar lar iyiyse ne gerek var bu ek işlemlere ek ücretlere diyorsunuz ama içimiz rahat etsin diye yine veriyoruz çok arada kalıyor insan

Çok arada kaldık ama sanırım yiğit hocanın gittiği hastaneye koç üniversitesine geçicez aklımız kalbimiz öyle diyor şuan

Evet duydum ayrılmış Bende Bulent beyın kendı hastadyım orda var ya kendı uzman ekip , hangı aşamdasınız
Benim 1 tane yumurtam toplandı 3. Gün 6 hücreli olarak donduruldu ama yiğit hocanın yanına geçtiğimizde tekrar bir yumurta toplama sürecine gireceğiz adetimi bekliyorum sonra maslaktakini oraya taşırız

Benim 1 tane yumurtam toplandı 3. Gün 6 hücreli olarak donduruldu ama yiğit hocanın yanına geçtiğimizde tekrar bir yumurta toplama sürecine gireceğiz adetimi bekliyorum sonra maslaktakini oraya taşırız
Hayırlı olsun canım sorun ne ?

Sorun yok aslında ama Acıbadem maddi olarak çok yoruyordu yiğit hoca olduğu için devam etmeye çalışıyordum o da farklı bir yere geçince zaten yine onunla devam etmek istediğim için değiştiriyorum hastaneyi

Sorun yok aslında ama Acıbadem maddi olarak çok yoruyordu yiğit hoca olduğu için devam etmeye çalışıyordum şimdi bir kez daha toplama yapılacaktı yiğit hoca da farklı bir yere geçince zaten yine onunla devam etmek istediğim için orada yumurta büyütme işlemlerini yapmayı planlıyorum

Yok tüp bebek yapma sorunu diyordu. Evet maddı olarak çok pahalı avı badem ve bekleme suresı fazka

Yok tüp bebek yapma sorunu diyordu. Evet maddı olarak çok pahalı avı badem ve bekleme suresı fazka
Amh 0.03 benim en fazla 1 yada 2 yumurta görünüyor ultrasonda tabi yaş(40) faktörü de var kalite sıkıntısı da vardır diye düşünüyorum 8. Ayda hala doğal yolla olmadığını görünce tüp bebeğe başladık .

Çok arada kaldık ama sanırım yiğit hocanın gittiği hastaneye koç üniversitesine geçicez aklımız kalbimiz öyle diyor şuan
Ben yıllarımı bu yolda harcadım.
Lütfen iyice araştırmadan doktor seçme, ilk görüşmeler ücretsiz. Gidin üşenmeyin doktoru tanıyın araştırın iyice.
Mesela Bahçeci tüp bebek doktoru Cem Celik vardır. İnstagram da su kadar pozitif bu kadar pozitif imkansız o kadar pozitif. Kolay hasta seçiyorlar zorlu hasta almiyorlar.
Benim önce ameliyatim yapilmasi gerekiyordu. Zorlu bi operasyon bana dedi ki senin ameliyatını yapamam.
Bu da en iyi doktorları.
Sinir etmişti beni senin cocugun olmaza getirmisti lafi.
Ameliyat oldum 2 cocugum oldu dogal yolla…

Ben bir doktora kefil olurum oda önce insanlığına kefilim. Op dr Emre Karatekelioglu 10 numara insan, mesleğini asla insanı maddi sömürü olarak kullanmayan, ve hastasını asla tedavi uzatarak yormaz.
Gidin birde Emre beyle konuşun.

Burada ben o bu yazıyor diye karar vermeyin. Gidin, araştırın, tanıyın karar verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…