Doktor Bülent Tıraş hocada tedavi olanlar gelin konuşalım hadi hangi aşamdasanız

gunesh9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
1.590
804
43
36
Doktor Bülent Tıraş hocada tedavi olanlar gelin konuşalım hadi hangi aşamdasanız ben lucrın vurdum regl beklıyorum transfer hazırlıgı in kım hangı aşamda

Hiç kimse yokmu peki tedavı görüb pozitif alanalar Bülent hocada?

Merhaba ben de Bülent hoca da tedavi görüyorum 3.toplamam olacak ama sonra laparoskopi olacağım henüz transfer aşamasına geçemedim

Bülent hoca da tedavi görmek yapacağın en son iş olsun. Öyle bir hata yapma

Ben de 10 gün kadar önce Prp yaptırdım Bülent hocaya. Şu an adetim, diğer adetimde yumurta büyütmeye başlicaz

1 tane genetikli 6.gün 3bb embriyom oldu,3 tane de 3.gün embriyom oldu,bir toplama daha olacak sonra 3.gün hepsi 5 e giderse pgtye yollayacağım,tüplerimde hidroselpink olduğu için bağlanacak ondan sonra ne zaman transfer olacağım aranızda tüp bağlattıktan sonra transfer olan var mı hiç transfer aşamasına geçemedim 4.yumurta toplama olacak sonu güzel olsun ama ne zaman transfer olacağım biraz yoruldum.
İlk toplamada 1 tane 5 1 tane 6.gün embriyom vardı ikisini de genetiğe yolladım çok umudum yoktu sayı az diye ama 1 i olumlu geldi tekrar genetiği düzgün bir embriyo bulabilir miyim benim ortalamam mı bu acaba yoksa benim yaşımda ortalama 4 embriyodan 1 tane sağlıklı gelir demişlerdi yaşım 35 amh en son 0.6 idi

Bülent hoca da tedavi görmek yapacağın en son iş olsun. Öyle bir hata yapma
Merhaba önceki mesajlarınıza baktım da meriofert aramışsınız Bülent hocanın hemşiresi Ocak ayındaki tedavimde onun yerine pergoveris kullanabilirsin demişti

Merhaba ben de Bülent hoca da tedavi görüyorum 3.toplamam olacak ama sonra laparoskopi olacağım henüz transfer aşamasına geçemedim
Bende regl oldum transfere hazırlığa başlıycam , Allah yardımçınız olsun

Bende 2 genetıklı var ama kalıtesızi demedıler bılmıyorım, Allah yardımçınız olsun

Merhaba önceki mesajlarınıza baktım da meriofert aramışsınız Bülent hocanın hemşiresi Ocak ayındaki tedavimde onun yerine pergoveris kullanabilirsin demişti
Ben de Bülent hocada gelecek ay yumurta büyütmeye başlayacağım. Siz birden fazla yumurta toplama mı yapacaksınız? Muhtemelen benimki de öyle olacak. 2. ve 3. toplamalarda ne kadar ödüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…