Merhaba önceki mesajlarınıza baktım da meriofert aramışsınız Bülent hocanın hemşiresi Ocak ayındaki tedavimde onun yerine pergoveris kullanabilirsin demiştiBülent hoca da tedavi görmek yapacağın en son iş olsun. Öyle bir hata yapma
Bende regl oldum transfere hazırlığa başlıycam , Allah yardımçınız olsunMerhaba ben de Bülent hoca da tedavi görüyorum 3.toplamam olacak ama sonra laparoskopi olacağım henüz transfer aşamasına geçemedim
InshAllah hayırlısı olsun , bende rahım. Transfere hazılırğa başlıycağızBen de 10 gün kadar önce Prp yaptırdım Bülent hocaya. Şu an adetim, diğer adetimde yumurta büyütmeye başlicaz
Ben memnunım Bülent hocadanBülent hoca da tedavi görmek yapacağın en son iş olsun. Öyle bir hata yapma
Bende 2 genetıklı var ama kalıtesızi demedıler bılmıyorım, Allah yardımçınız olsun1 tane genetikli 6.gün 3bb embriyom oldu,3 tane de 3.gün embriyom oldu,bir toplama daha olacak sonra 3.gün hepsi 5 e giderse pgtye yollayacağım,tüplerimde hidroselpink olduğu için bağlanacak ondan sonra ne zaman transfer olacağım aranızda tüp bağlattıktan sonra transfer olan var mı hiç transfer aşamasına geçemedim 4.yumurta toplama olacak sonu güzel olsun ama ne zaman transfer olacağım biraz yoruldum.
İlk toplamada 1 tane 5 1 tane 6.gün embriyom vardı ikisini de genetiğe yolladım çok umudum yoktu sayı az diye ama 1 i olumlu geldi tekrar genetiği düzgün bir embriyo bulabilir miyim benim ortalamam mı bu acaba yoksa benim yaşımda ortalama 4 embriyodan 1 tane sağlıklı gelir demişlerdi yaşım 35 amh en son 0.6 idi
Kaç yumurta göndermiştiniz 2 tanesi olumlu döndüBende 2 genetıklı var ama kalıtesızi demedıler bılmıyorım, Allah yardımçınız olsun
Elinizde meriofert arttı mı acaba ben de gelecek ay başlayacağım daBen memnunım Bülent hocadan
5 taneden 2 sı geldı ,( diğer 3 dede aynı monozomi 16 çıkdı )Kaç yumurta göndermiştiniz 2 tanesi olumlu döndü
Hayr hiç kullanmadım o ilaçı ben daha yazılmadıfa banaElinizde meriofert arttı mı acaba ben de gelecek ay başlayacağım da
Bülent hocamı yazıyıor hangı aşamada ? Yumurta toplamdamı belkı o zaman yazmışsa kullanmışdımır aka 5 ay geçdi unutmuş ola bılırımElinizde meriofert arttı mı acaba ben de gelecek ay başlayacağım da
Yumurta geliştirme aşamasında verebiliyormuş. Siz hangi aşamadasınız kiBülent hocamı yazıyıor hangı aşamada ? Yumurta toplamdamı belkı o zaman yazmışsa kullanmışdımır aka 5 ay geçdi unutmuş ola bılırım
Ben de Bülent hocada gelecek ay yumurta büyütmeye başlayacağım. Siz birden fazla yumurta toplama mı yapacaksınız? Muhtemelen benimki de öyle olacak. 2. ve 3. toplamalarda ne kadar ödüyorsunuzMerhaba önceki mesajlarınıza baktım da meriofert aramışsınız Bülent hocanın hemşiresi Ocak ayındaki tedavimde onun yerine pergoveris kullanabilirsin demişti
O zaman ben ekimde yapmışımdır unutmuşum ondan ben şimdi rahmı hazılrığı transfere başlıycam regl beklıyorumYumurta geliştirme aşamasında verebiliyormuş. Siz hangi aşamadasınız ki
Evet kullanmışım şimdi bakdım ekımde ,Yumurta geliştirme aşamasında verebiliyormuş. Siz hangi aşamadasınız ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?