• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor bilgi vermedi. Yardimci olur musunuz?

Hafsaseda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2024
38
11
3
34
Merhabalar. 2 gün önce aşılama oldum. Doktor aşılama yapana kadar çok anlayışlı biriydi. Aşılamadan sonra bi ters davrandı. Bilgi de vermedi. Asilamadan sonraki adet ağrısı gibi kasılmalar normal midir. Bir de sürekli yatmam mi gerekiyor.yoksa günlük işlerimi yapabilir miyim.

Merhabalar. 2 gün önce aşılama oldum. Doktor aşılama yapana kadar çok anlayışlı biriydi. Aşılamadan sonra bi ters davrandı. Bilgi de vermedi. Asilamadan sonraki adet ağrısı gibi kasılmalar normal midir. Bir de sürekli yatmam mi gerekiyor.yoksa günlük işlerimi yapabilir miyim.
Kendini çok yorma bence aşılama hakkında bilgim yok ama ilk zamanlar fazla yorulmamakta fayda var inşallah tutar bebişin

Merhaba kasılma ,kasık ağrısı normal ,ekstra bir şey yapmana gerek yok günlük hayata devam,yorma tabi ama inşlh tutar

Back
X