- 6 Aralık 2022
- 383
- 11
- 27
- Konu Sahibi karcicegi94
Kızlar merhaba benim 4 ay 15 günlük bir oğlum var. Eşim işi gereği 3 haftalığına şehir dışında olduğu için bende annemlerin yanına memleketime geleyim dedim gelmeseydim keşke. Memleketim biraz soğuk bir yer biz ise sıcak yerde yaşıyoruz. Burada da hava soğuk olduğu için herhalde bayağı bir salgın hastalık var. Bilmiyorum ya iklim değişikliği yüzünden ya da burada ben birinden hastalık kaptım 2 gündür aşırı halsizlik, boğaz ve vücut ağrım vardı. İştahım 0’dı. Em son dayanamadım doktora gittim doktor grip dedi serum taktı. Fakat bugün oğluma da geçti galiba, sabahtan beri ağlıyordu hafif ateşi vardı 37.6 ama öksürük falan yoktu. Çocuk doktoruna götürdük hem ateşi için şurup yazdı hemde boğazı kızarmış dedi antibiyotik şurup verdi. Antibiyotiği kullansam mı bilmiyorum çünkü bebeğim öksürmüyor. Hatta şu an ateşi de düştü. Bir yandan da antibiyotiği kullanmazsam ya daha kötü olursa diye korkuyorum. Çok ikilemde kaldım kızlar. Bu aylarda bebeğine antibiyotik veren oldu mu? Tedirginim vermek istemiyorum