- 10 Mart 2024
- 90
- 54
-
- Konu Sahibi patateslipeynirli
Vejetaryenimet obur görüyorum
Değilim. Kullanmıyorum demir ilacı. Antidepresan kullanıyorum. Efexor 150Hamile misiniz? Demir ilacı içiyor muydunuz?
yüksek evet ama öyle kahrolacak uyumayacak boyutlarda degil benim daha yuksek yillardir oyle geziyorum.Vejetaryenim
Ürik asitle trigliseridi ve ldlside yüksek. Hdl çok düşük.yüksek evet ama öyle kahrolacak uyumayacak boyutlarda degil benim daha yuksek yillardir oyle geziyorum.
Çok geçmiş olsun. Antidepresan kullanıyorum. Sanırım o yükselttiçDoktor değilim ama benim de AST ALT çok yüksekti. Sizinkinin 2 katı değerindeydi. Ben kusma isalle gittim. Ama hiç durmuyordu bu belirtiler. Hemen yatışım yapıldı. Pankreatit geçiriyormuşum. Beslenme kesildi su bile verilmedi. Bunun 2 nedeni olur dedi doktor birisi alkol (ben de hiç yok bu) diğeri de safra taşları dedi. 1 gün aç kaldım safraya bakıldı taş olsa opaerasyona alınacaktım. Neyse düştü değerler. Taburcu oldum. Kontrole gidince tekrar yüksek çıktı. Doktor ne yiyip içiyorsun dedi. Zayıfla ilaçları bazı bitki çayları kullanıyor musun dedi? Onlarda yoktu. Sonra panik atak için dr kontrolünde ilaç kullanıyordum onu kestik hemen değerlerim düştü. Yani çok endişelenecek birşey değil. Ama kontrol altına da alınmalı. Ya kullandığınız bir ilaç ya safra taşı ya da alkol neden olmuştur
Berbat besleniyorumDemir deponuz yüksek, karaciğer enzimleri de, ürik asit de, trigliserid de. Aklıma ilk obez olduğunuz geldi. Karaciğerinizde sıkıntı da olabilir, belki kalp ve damarla ilişkilidir. Test kapsamlı değil. Doktor şikayetlerinize göre yönlendirir.
Nasıl besleniyorsunuz bilmiyorum ama beslenmeniz çok kötü
onlar kalp damarla alakali degerler diye biliyorum.Ürik asitle trigliseridi ve ldlside yüksek. Hdl çok düşük.
Bakın bu konuda ısrarcı olun. Ben ilk gittiğimde antidepresan kullanıyorum dedim o yapmaz dediler. Psikiyatriye dedim yapmaz benim verdiğim ilaç dediler. Siz şu an korkmayın benim durumum çok kötüydü elde ayakta duramıyordum organlarım iflas edebilirmiş o konumdaydım Allah korusun. Sonraki kontrolde keselim o ilacı dediler ve ben düzeldim. Doktor kontrolünde kesilmeli bilginiz olsun kafanıza göre yapmayın. Başka bir psikiyatri dedi ki aslında değerlere bakıp verilmeli ama işte ek masraf diye yapmıyoruz! Hasta istemez diye düşünüyorlarmış saçmalığa bakın. Neyse mutlaka bunj dile getirin. Beni 2 ayda bu hale getirdi o ilaç. Değerlerim 200 lerde olmuştuÇok geçmiş olsun. Antidepresan kullanıyorum. Sanırım o yükselttiç
Ben oyumu beslenmeden yana kullanıyorum.Çok geçmiş olsun. Antidepresan kullanıyorum. Sanırım o yükselttiç
Yok beslenmeyle olmuyor bu değerler. Ben bizzat yaşadım biliyorum.Ben oyumu beslenmeden yana kullanıyorum.