Doğuma Hazırlık Doğuramadım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kordon boynuna 2 defa dolanmış doğan okadar çok bebek varki
Aklına kötü şeyler getirme lütfen
ALLAHIM sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşaAllah
Hayır bide hemen sağdan soldan manyak mısın sen hemen git sezeryanla aldır. Durdukça bebeğin hayatı tehlikeye girer diye baskı gelmeye başladı. İyice çöktüm. Ama doktor dmi bunu bilecek olan herhangi bi sıkıntı görmediğini söyledi şimdilik.

İnsanların dili torba değilki büzesin
Bi tehlike olsa doktor söylerdi ayrıca yukarda yazdığım gibi kordon boynuna dolanmış binlerce bebek normal doğuyor

İnsanların dili torba değilki büzesin
Bi tehlike olsa doktor söylerdi ayrıca yukarda yazdığım gibi kordon boynuna dolanmış binlerce bebek normal doğuyor
Bende bu şekilde düşünüyorum. Kızım şuan hareketlendi sabahtan beri ilk kez bu kadar hareket etti biraz rahatladım. Mecbur kaldıktan sonra ağzımı açıp bişey diyemem sağlıklı olsun yeter. Ama sezeryandan inanılmaz korkuyorum. Öyleki eve geldikten sonra kafam dağılsın diye bir iki bulaşık vardı. Onları yıkarken hüngür hüngür ağladım Allahm sen en iyisini bilirsin ama nolur hayırlısıyla normal doğum olsun öyle alayım kucağıma diye.

Cnmya kötü düşünme..
Hemde sezeryan kötü bisey değil hayırlısını Işte..
Allah Insani istemediği ile Imtahan ediyor ..
Benim halam normal doğurgan diye ebe tutmuştu sonra doğurmadı o ebe dogurtsaydi ölecekti ya anne ya cocuk .. neticede sezeryan oldu ..

Yok ne gelirse Allahtan. Dr sezeryan derse yapabilecek bişeyim yok ki. Sadece çok korkuyorum . Sonrasında süt gelmemesinden, ağrı acısından, hızlı iyileşememekten, bebeğimle ilgilenememekten vs. Vs.

Strese girdigin icinde oynamaz

*MEVLİDİ ŞERİFİ OKUMANIN FAZİLETETİ* Peygamberimiz Sallallahu Aleyhi ve Sellem buyurdu ki
HER kim benim doğumum hürmetine Bir dirhem *sadaka verirse* Sanki o kişi Allah yolunda kırmızı altından bir dağ sadaka vermiş gibi sevap Kim benim doğum günüme *değer verirse* Ben kıyamet günü onun şefaatçisi olurum
Hz Ebubekir Sıddık buyurdular ki her kim mevlidin okuma uğrunda *bir dirhem harcarsa* cennette benim komşum olur
HERKİM Mevlidi şerifi *TUZ VE BUĞDAY GİBİ YİYECEKLER üzerine okursa* o yiyeceği Bereket iner o yenilen tane kendisini yiyen kimse affedilmedikçe rahat etmez o kimsenin vücudunda hareket eder
*mevlid-i Şerif bir su üzerine okunsa* o sudan içenin kalbine 1000 türlü kin ve Hastalık onu terk eder kalplerin öleceği gün o kalp Ölmez
herkim *mevlidi şerifi altın gümüş gibi bir para birimi üzerine okursa* onları diğerleri ile karıştırırsa O paraların tümünde Bereket Hasıl Olur sahibi fakir olmaz Peygamberimizin bereketi ile eli boş kalmaz
imamı Şafii Hazretleri buyuruyor ki her kim Peygamberimizin doğumunu yad etmek için *din kardeşini bir araya getirir yemek hazırlar boş bir yer tahsis eder ve bazı yenilikler yaparak Mevlit okunmasına sebep olursa* kıyamet günü Allahu Teala o kişiye sıddıklarla şehitlerle salihlerle birlikte diriltir o kişi cennetinde dostlarla birlikte bulunur
İmamı Rabbani Hazretleri buyuruyor buyurdu ki ben mana aleminde *Peygamberimizin Ruha niyetine Hediye için toplanıp zikir edip yemek pişirip ikramda bulunmak ile emrolundum*
mevlid okunurken ayağa kalkılır Kıyam anında dualar edilir salat-ü Selam getirilir *Peygamberimizin ruhu o makama teşrif ederler* Bu yüzden ehl-i keşfin de müşahede lerine itibarla Bu esnada ayağa kalkmayı lazım görmüşlerdir
her kimin evinde Mevlit okunursa mutlaka o evden *kıtlık veba yangın kem gözlerden buradan hasetlerinden uzak tutulur Mevla kendi katında yüksek makamlar ihsan eder*

Ben de bir gece oyle dua etmistim oglumda,40 haftam dolmustu.
Hatta bir teyze ugramisti o aksam da tedirginligimi bilirmis gibi "korkma kızım,aksam yatarsin sancisiz,bir kalkarsin ki sancin baslamis,dogar gider üzülme sakin"demisti
Dedigi gibi de oldu,sabah 5te bir uyandim,5 dkda bir sanci:)
Hayirli dogumunuz olsun inşallah

Amin inşallah. Afedersiniz her lavaboya gittiğimde nişan görme umuduyla gidiyorum artık. Uyku arasında her kalkışımda acaba bu ayaklanmamda suyum gelir de doğuma gider miyim diye düşünüp duruyorum. Çok strese giriyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…