Dogumuma iki ay kala aldatildim

Allaha havale et canım hiç bir beddua hiç bir kötülük ona daha fazla zarar veremezzz..bekle ver gör ....rabbim yardımcın olsunnnn bu işe ortak olan kadınıda Allah havale ediyorum lanet olsun bu bayan gibi hemcinslerimize aklı başka yerlerinde oldukları bellı

konustuk herseyi yuzyuzede yazarakta, fazlasiyla. ama bana yalan soyluyo. bitti konu kapandi diyo ama telefonunun arama ciktisini aldim sirketten bunlari soylerken bile arayip konusmus onunla. bu adamla ne konusulurki? herseyi yalan

allahım kurtarsın senı ve cocugunu canım yazıklar olsun boyle kısılıksız karektersız ınsanlara senle yuvasını kurtarmaya calısırken o kadını aramasını aklım almıor senın adına cok uzuluyorummmmmm

işte kadının aklı, sağduyusu ve kendine güveni, saygıyla eğiliyorum

Arkadaşlar denmesi gereken herşeyi demişler zaten.

Ben ek olarak şunları söyleyeceğim.

Kabullenmek zor olsada, başımıza gelen kötü şeylerin bile sizin hayatınızda daha iyiye giden bir köprü olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

Bu gerçekten çok yıpratıcı ve üzücü bir olay;ama sizinde dediğiniz gibi belki buradan patlak vermesi,ileride oluşabilecek çok daha büyük bir üzüntüyü engelledi...

Ve eminim ki bu zor günlerinizin ardından yepyeni,heyecan ve süprizlerle dolu koskoca bir zaman dilimi sizi bekliyor.

Umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin ve her zaman böyle güçlü ve emin adımlarla ilerleyin.

Hayırlısı olsun

Sen çok güçlü bir kadınsın ve kızın senin gibi ona örnek olabılıcek kadar gururlu bır annesı olacagı ıcın cok sanslı....Bu soyledıgımı asla unutma ! Sen örnek olabılıcek kadar guzel kararlar verebılen mantıklı ve akıllı bır kadınsın bırcok kadının susup gormezden gelıp bır daha aldatılıcagını bılerek sustugu bır olaya sen ne kadarda karakterlı bır durus sergılemıssın...Kocan senınle yatmaktansa,senınle gecmektense senınle gulmektense senınle ıcmektense onu tercıh ettıyse yarın obur gun ayseyı fatmayıda sana tercıh etmeyecegının hıcbır garantısı yoktur.Tebrik ederim seni her zaman buyuklerın eli öpülmez aldıgın karardan dolayı ellerinden öperim.Boşanmak hayatında kendınve prenses kızın ıcın yaptıgın en dogru sey olucaktır. Sevgiler

Seninde dedigin gibi baskasina akil vermek kolay, ancak insanin kendi basina gelince anliyor ne kadar yikici bir sey oldugunu, nasil dünyanin alt üst oldugunu.. Daha önce baska bir arkadasimizin topiginede yazmistim bunu, yani erkeklere kiziyoruz fakat erkeklerde sonucta bir kadinla beraber olup aldatiyorlar, isin icinde baska bir kadin var ve bir kadin baska bir kadinin bunu yasamasina nasil neden olabiliyor, nasil bir ahlaki anlayisi var da bunu yapabiliyor anlayamiyorum, hemde cocuklu bir kadin oldugunu yazmissiniz, o kadin kendi cocuklarinin yüzüne nasil bakabiliyor, sonucta yaptigi zinadan baska bir sey degil!
Inan böyle olaylar beni cok etkiliyor cok üzülüyorum, aldatilmanin verdigi yikimida cok iyi anliyorumAllah yar ve yardimcin olsun. Sana güc versin, sabir versin.. Insallah kizinla beraber daha iyi daha huzurlu bir hayatin olur.. Allah esinide bildigi gibi yapsin

Içinde bulunduğun durum kolay değil tabiki buradan yazmak çizmek kolay...fakat insanoğlunun başına hayatta herşey gelebiliyor...umulmadık şeyler yaşıyoruz hayalkırıklığına uğruyoruz hayat bu...sen ilk önce sağlıklı olduğun için allaha şükr et...doğacak çocuğuna iyi bir gelecek için sağlıklı bir yaşam için güçlü olmalısın...yalnız hissdiyorum demişsin ..normal böyle düşünmen..ama ilerde çocuğun olacak büyüyecek ve herşeyin olacak...zaten bu durumda evliliğini sürdürmen çok yanlış olur...o insanı hataları ile kabullenmiş sayılır ve devamı da gelirdi zaten...boşanmakla en iyi kararı vermişsin..kimse kimsenin eziyetini çekmek zorunda değil.. O yaptığı yanlışlarla cezasını çekecek zaten...

Kizlar destek icin sagolun, yazdiginiz seyler o kadar guzel ki, ne zaman cok bunalsam acip okuyorum burayi. 15gundur dogum icin turkiyedeyim. Cok zor bir donem geciriyorum. Bazi gunler herseyi kabullenip rahatliyorum agir gelmiyor, ama kucucuk bir an kabusu tekrar yasatiyor. Bugun esim bosanmaktan vazgecirmek icin yanima geldi. Kapidan girdigi an bana ne kadar yabanci biri gibi geldi anlatamam. O uyurken az once telefonunu karistirdim, tabi soyledikleri yalan. Benim icin gelmis guya ama cuma gunu istanbulda kadinla bulusacak. Amaci iki iliskiyide yurutmekmis. Cok komik ne saniyosa beni. Yarin guzel bir supriz onu bekliyo. Sakin sakin konusup dogumu beklemiyecegimi hemen bosanicagimi soylicem ve bi avukata gidip hazir oburdayken gerekli evraklari imzalaticam. Boyle iste. Cok destege ihtiyacim var, ozellikle bosandiktan sonra mutlu olmus insanlarin tavsielerine ihtiyacim var. Iyiki varsiniz!

Boşandıktan sonra mutlu olan annemi biliyorum ben, umarım sende en az onun kadar mutlu olursun. Annemle konularınız aynı değil ama babamın sorumsuzluklarından sıkıldığı için ben 18 yaşındayken boşandı. Velayet sıkıntısı olmasın ve bir umut düzelir diye senelerce beklemiş. Diyor ki keşke yapmasaydım, keşke sen doğmadan ayrılsaydım da sana daha güzel bir hayat verebilseydim. Sen doğru olanı yapıyorsun ve sakın geç kalma. İçinde doğru olanı yapmanın ferahlığı olsun.
Bu arada belki zaten söylenmiştir ama ben yerinde olsam mailler olsun, telefon çıktıları olsun onları kanıt olarak kullanarak o kadına tazminat davası açarım. Tabii eski eşime de. O kadına bile dava açmaya hakkın var çünkü. Eğer kendini yeterince güçlü hissediyorsan sende bunu yapmalısın

arkadaşı ben varım boşandım ve şu an mutluyum... tabiki babasız çocuk yetiştirmek zor ama en azından devamlı içimde bir şüpheyle yaşamıyorum.... huzur var hayatımda...

kadının numarısını alsaydınız mahkemede delil olarak verirdiniz :26: mutlaka nafaka alın kendiniz için değil en başta çocuğunuz için....Allah ım hakkınızda hayırlısını nasip eylesin

inanmıyorum yaa bu durumda bütün sözler anlamsız kalır ama tek diyeceğim iyki işiniz gücünüz var ona muhtaç olamzsınız inşallah allahta muhtac etmesin

Son düzenleme:

aklına takılan şey incir çekirdeğini doldurmayacak bişey bile olsa yazarsın bizde destek olururz omuz veririz merak etme sen, iyi ol...

nilini Allah yardımcın olsun dogumuna az kalmış.Stresten doğum olayın etkilenir lütfen kendini ve bebişini düşün doguma konsantre ol.Anneciğinle son dogum hazırlıklarını yap.Benim Hayat felsefem ŞU: şüphe ile yaşanmaz.Ben şuan boşanma evresindeyim.İnan bu adam nerde kime asıldı ne yaptı kimle ne yaptı....... böyle yaşanmaz yazık günah .Çocugum arkadaşım yoldaşım varım yoğum herşeyim seninde öyle olacak.Enerji kaynağı oluyorlar insana bebişler.işinde var bu adamdan hayır gelmez sana bence.Bana yanlış yapanı hayat listemden çıkarıyorum ve inan şüpheden güvensizlikten kurtulmak çok güzel bir duygu oh be diyorsun kandıracak kimse yok beni diyorsun ve o adamdan maddi manevi tazminatını al iyi bir avukat tut lütfen.Böyle insanların sonu Ali kaptan gibi olsun inşalah.....

Delillerin çıktısını aldınız mı? Elinizde kanıtlar olsun. Donuna kadar alın.
Kendiniz için değil , o suçsuz günahsız meleğiniz için.. Onu babasından ayrı büyümeye mahkum ettiği için.
Allah size bol bol sabırlar, doğacak bebeğinize sağlıklar, yuvanıza huzurlar versin..
Kocanızsa zaten gün gelir Allah'tan hakettiğini bulur. Lütfen kendinizi koyvermeyin. Dua edin, sabır dileyin, kızınız için güçlü kalın.. :113:

Allah kolaylık versin arkadaşım
ama duruşun nedeni ile bir örneksin gerçekten
özellikle genç kızlarımız seni örnek alsınlar
her kadın kendi ayakları üzerinde durabilmeli ki hayat maalesef tahlihsiz durumlarla karşılaştırdığında bizi
başımız dik durabilelim.
umarım melek kokulunu kucağına aldıgında kendine tertemiz bir sayfa acıcaksın , ailenin de destegi ile en kısa zamanda huzura ve mutluguna tekrar kavusursun umarım.
evet güven yıkılması cok kötü bir travma ama o adamla beraber kalsaydın hayatının sonuna kadar huzursuz girecektin o yataga
basını gögsüne koydugunda dünya artık yıkılsa umrumda olmaz diyemedigin sürece ne anlamı var ki bir adamla zorla hayatı paylasmanın
üstelik yasadıgınız huzursuzlugu bebegine de yansıtabilirdin
sevdigim cok güzel bir laf vardır

eşinin de zaafı kendi evliliğinde mutlu olamamıs bir kadının pencesine düsmek olmus.
senin hala cocugunla mutlu huzurlu bir hayat kurma sansın var , eşin ise her seyi kaybetmiş bir zavallı , cok vurucak basını duvarlara.

Bosanma evresinde bu kadar rahat ve huzurlu olmana gipta ettim. Ben ne kadar guclu durmaya calisamda yasananlari kendime yediremiyorum. Ve hala devame etmeleri onurumu kiriyor. Bebegim insallah degistirir herseyi, bende biraz huzur bulurum.

Bol bol dua et, hele hamilelerin duasını allah geri çevirmez,Allaha sonsuz sığın,masum duygularla oynanılır kandırılırsan işte gücünü ordan alırsın sevgili nilini.Beni ve bebişimi bu kadar üzüp üstelik başka birine değer veren insan benden uzak dursun.Sen kararsızsın önemli olan karar vermek.İnan annelik dahada güçlü kılıyor insanı Allah yardım ediyor.

çok güçlüsün ve kararlısın tebrik ederim...
hemde hamile olduğun halde daha hassas olduğun bi dönemde bu kadar sağlam durman gerçekten çok çok güzel...
allah sağlıkla versin çocuğunu kucağına...
doğru bi karar vermişsin...
eşin ne seni ne evladını hakedecek bi karakter değilmiş....
bundan sonra dilerim bütün güzellikler seninle olur..
yeni hayatında herşey gönlünce olur...
allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…