Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim desteginiz icin kizlar. Bide beni en cok kiran bunu yapan kadinin on yasinda bir erkek cocuk annesi olmasi. O oglu ve genc sevgilisiyle mutku bir hayat yasarken, benim oglum daha dogmadan bu problemleri yasiyor. En cok ona uzuluyorum. Ama bosanma konusunda kararliyim tabiki, bu basit bir aldatma degil o kadina deger veriyor, ovuyor. Pisman olmasina pisman, cok iyiydik niye boyle olduk falan diyor ama gozumde deil. Gozumun icine baka baka yalan soylemis bir adam, cocugunu zerre kadar dusunmemis bir adam. Ona ikinci sans vermem demek beni kandiran adamla bir daha ayni yataga girmek demek, bunu dusunmek bile istemiyorm. Ben mukemmel bir esim ve evliligim oldugunu dusunurken bir bakmisim hersey yalanmis. Sahte bir cennette uyutulmusum. Keske bana soguk davransaydi kavgalarimiz olsaydida zaten kotu gidiyodu deseydim. Cok kotu kandirildim cok. Hep dikkat ettim kendime, giyimime bakimima, hamileligimde saglikli beslendim 10 kilo aldim suana kadar, tek catlak olmamasi icin deli gibi ugrastim, ama hicbiri yeterli degilmis. Sizden on yas buyuk biriulede aldatilabiliyomussunuz. Ama ben kendimi birakmicam kendim icin yine bakimli olucam. Daha 26 yasindayim hayat ne getirir bilinmez.
konuyu açarken kızımız olucak demişsiniz şimdi oğlum diyorsunuz kusura bakmayın benmi yalnış anlamışım
son durum su. o barısmak için yanıma geldiinde gördüğüm mesajalrından kadınla ilişkisinin hızla devam ettiğini gördüm o yüzden artık temiz bir boşanmayıda haketmediğini düşünüyorum. anlaşmalı boşanma davası açacaktım vazgeçtim aldatmadan dolayı açıcam, tazminatta isticem. şuan aileler ilk torun heyecanı içinde o yüzden bunu bozmak istemiyorum. dogumdan sonra boşanıcam. günler geçmek bilmiyor çok zor günler yaşıyorum. beyefendide dogumdan bir hafta onceyesevgilisiyle yurtdısışı tatili planlıyo. ben böyle karakterler dizilerde olur sanırıdm, ama emin olun dizilerdeki karakterler hiç abartı değpil daha pislikleri var.
allah ona bela size sağlık sabır versin. inş bütün hatalarıyla yüzleşir ve inş o o..da onu aldatrki nasıl bir acıymıs yaşar öğrenir. çocuğunuz doğduğunda yine onunla yüzleşmek zorunda kalmanız gerçekten yazık. bnce şimdiden boşanın bildiğim kadarıyla annenin soyadıda verilebiliyor çocuğa. ailesiyle bırakın o hesaplaşsın onların hevesini yıkmak kötü olur belki ama ilerde başınıza sorun olablir neden sölemedin diyebilirler ve öle bir durumda üzülen yine siz olursunuz hele ki o zamana kadar o kadından ayrılıp size ailelerinin yanında aşkım canım diip onlarıda kandırırsa.
su hamileligimde yasadigim aciyi anlatacak hicbir kelime yok. guya cok pisman ve yalnizmis zerre kadar inanmiyorum, ccevap vermiyorum artik maillerine. bebekle ilgili ogrenmek istedigin herseyi annenden ogrenebilirsin dedim. bana cok pismanim hicbir neden yokken mallik yaptim, sen gittikten sonra hicbisey kalmadi diyor ama kadin hala facebookta arkadasi. sizofrenmidir nedir, artik sinirlerimi bozmaktan baska bisey yapmiyor. allah buyuk bigun bunu oderler. hayatta hic kimseden nefret etmedim, nefret ettigim tek insan oglumun babasi maalesef. gun sayiyorum ogluma ve ozgurlugume kavusmak icin. ona da soyledim snein nikahin altinda olmanin onursuzlugundan biran once kurtulmak istiyorum diye. hala bana belki bosanmazsin diyor, vallahi ben boyle ruh hastasi gormedim. Allah dusmanima vermesin boyle bir aci.