• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogumuma iki ay kala aldatildim

ben turkiyeye bir haftaligina gitmistim annemlere izmite. onun isleri cok yogundu birgunlugune dugune geldi istanbula. ertesi gun erkenden donmesi gerektigini o yuzden istanbulda kalacagini soyledi. apar topar beni dugunden sonra izmite gonderdi. orda suphelendim ztaen. cunku normalde benle kalmak icinelinden geleni yapan biridir. dusundukce kafayi yiyorum. dusun beni izmit otobusune bindirdiginde deli gibi mesajlar cekiyodu. bu gece sana birkez daha asik oldum. seni cok seviyorum bunu asla unutma diye. igrenc adam

Zaten bir günlüğüne gelmiş neden ısrar etmedin ki yanında kalmak için?
Ama aslında iyi olmuş en azından o da bir darbe olmamış...
İğrençlik diz boyu gerçekten...
O mesajları şüphelendirmemek için atmıştır büyük ihtimalle...

Allah yardımcın olsun cnm umarım kendın ve cocugun ıcın en dogru kararı verırsın bu zaman ıcerısınde esın hıc aramadımı pısmanlık hıssetmedı mı ne bıleyım yuvanı kurtarmak ıcın bır cabası olmadımı lutfen yuvanı yıkmadan once herseyı bır dusun hos benım de basıma gelse kesınlıkle bosanırdım ama bır gecelık bırlıktelıkmı yoksa devamı varmı bebegın ıcın bırkez daha dusun dualarım senınle cnmmm

aslinda ikisinede tazminat davasi acmayi dusunuyodum, ama kadin yabanci oldugu icin bisey yapamiyorum. kocama odetmektende vazgectim, tek kurusunu istemiyorum. hayatina benim verdigim parayla basladi desin istemiyorum.

bak güzelim kendin için değilsede bebeğin için istemelisin!!!!!!!!! evet gurur yapmanı anlıyorum ama inan sonra pişman olacaksın çocuk doğduğunda 1 yaşına kadar belkide çalışamayacaksın bırakamayacaksın ayrılmak işe gitmek zor gelecek onun aldatmasının bedelini belkide sen çocuğunun istediklerini yapamayarak ödemek zorunda kalacaksın....yeni doğan çocuğun dünya masrafı olur ilk çocuğun herşeyini yapmak istersin ama zorlanabilirsin...ayrıca sen rahat bırakacaksın o istediğini yapacak sonra çocuk büyüdüğünde onuda sahiplenecek çekinmeden çocuk ne alar senin maddi açıdan zorlanınca çocuğun için üzüldüğünü:34:

yani kısaaca tekrar düşün ve kendi adına değil çocuğunun adınada karar veriyorsun unutma ileride pişman olursan bukadar yüklü tazminat alma şansın olmayabilir bunu da unutma....o rahatca yasarken sen hem çocuğu büyütmeyle hemede madden uğraşma

cok uzuldum snein adina da arkadaasim. nasil basettin? cok canim yaniyo, ne kadar zaman aliyo unutmak?

arkadaşım öncelikle şunu söyleyeyim asla unutulmuyor yapılan ve yaşanan şeyler... ama zamanla herşeye alışıldığı gibi buna da alışılıyor...ama hep içinde bir yara olarak kalıyor...önceleri çok üzüldüm ağladım hatta benim başıma geldiğine inanamadım...bu arada küçüçük bir bebeğim vardı ilgilenmem gereken...hep tek başıma büyüttüm bebişimi tabki annemde vardı ama bir eşin vereceği destekten eksik kaldım...şu anda kızım 4.5 yaşında .. hayat zor ama yinede güzel.. hatta bazen iyikide boşanmışım diye kendi kendime gülüyorum :)) çünkü devamlı ütüsünü yapacağım , ayyy bugün ne yemek yapsam diye telaşlandığım, onuda yemez bunuda yemez diye kafayı yediğim, kaprisini çektiğim bir kişi yok hayatımda.. tabiki duygusal olarak kendimi yalnız hissediyorum ama kızımın sevgisi bana yetiyor arkadaşım...
umarım sende kendin ve bebeğin için doğru kararı verirsin....

umarım seni hakeden birisiyle karşılaşırsın

arkadaşım öncelikle şunu söyleyeyim asla unutulmuyor yapılan ve yaşanan şeyler... ama zamanla herşeye alışıldığı gibi buna da alışılıyor...ama hep içinde bir yara olarak kalıyor...önceleri çok üzüldüm ağladım hatta benim başıma geldiğine inanamadım...bu arada küçüçük bir bebeğim vardı ilgilenmem gereken...hep tek başıma büyüttüm bebişimi tabki annemde vardı ama bir eşin vereceği destekten eksik kaldım...şu anda kızım 4.5 yaşında .. hayat zor ama yinede güzel.. hatta bazen iyikide boşanmışım diye kendi kendime gülüyorum :)) çünkü devamlı ütüsünü yapacağım , ayyy bugün ne yemek yapsam diye telaşlandığım, onuda yemez bunuda yemez diye kafayı yediğim, kaprisini çektiğim bir kişi yok hayatımda.. tabiki duygusal olarak kendimi yalnız hissediyorum ama kızımın sevgisi bana yetiyor arkadaşım...

böyle erkekleri ALLAHIM bildiği gibi yapsın, canım benim ne kadar bakmış kendine ne kadar özenmiş onun yaptığına bak :( inşallah bebeğinle hep mutlu olursun ve seni her zaman mutlu edecek biriyle karşılaşırsın. senin yaptıklarına karşılıksız kalmayacak, sana çok değer verecek biriyle :( :5:

Allah ım gücüne güç katsın......
artık sen bebeğin için bu adama okey desende için almaz, bünyen kaldırmaz, çünkü saygın yok. her günü kendine de ona da yine zehir edersin sürekli kavga dövüş geçer ,
bu sefer sen dayanamaz hayatından çıkarırsın.
bir kere bu kadar büyük deprem yaşamış bir ilişki artık o temiz saf haline asla dönemez diye düşünüyorum.seni bu halinle bu kadar üzüen bir adamdan da zaten bişey beklemek saflık olur. bir erkekte önce vicdan ararım ben o yoksa hepsi boş.bence en doğru karar tazminat almak sonuna kadar al hakkını. ne derse desin sen hayata önde başlamak zorundasın. bilirim bu kriz anlarında her gün bi fikir değiştirir insan ama bence paranı al, bebeğini al, mis gibi bi bekar anne olarak hayatına devam et. hiç bişey dışardan göründüğü kadar kötü değil aslında. zorlukları olduğu kadar bu hayatının da sana artıları olacak.hem koca derdi çekmeyeceksin hemde bebeğin olacak ne güzel diye de düşünebilmek lazım bu durumda. biraz olsun gülümsersen ben çok mutlu olacağım.

geçen sene bir arkadaşımın başına aynı senin yaşadığın şey geldi. hatta daha da beteri.
adamın annesi yatalaktı gelin anneye baktı 3 sene aynı evde.bu arada da yeni evliler düşün. sonra kız bebek istedi çocuk okey dedi hamile kaldı. tam doğuma 2 ay kala anne öldü. doğumdan sonra çocuk kadını ve bebeği terk edip sevgilisine gitti. meğer 2-3 yıldır sürekli birileri varmış. annesi kızar diye kızdan ayrılamıyormuş. bir de annesine baktırıyordu yaaa ondan da ayrılalım dememiştir. kız çocuk istediğinde de sevgilisi varmış ve karısından artık hoşlanmıyormuş ama kız istiyo diye yapmış. tam sopalık allahım ıslah et....

bak missingandmygirl da benim gibi söylemiş koca derdi yok . zamanla iyi taraflarını görmeye başlarsın hemen toparlan ve savaş. paranı da al bence

Son düzenleme:
bır erkegın karısını aldatması nekadar kolay erkekler cok zayıf bu konuda neyazıkkı hepsı aynı bu erkeklerın ahhhhhhhhhhh ahhhh bır kadın kolay kolay aldatmaz esını karsı tarafı sevmesı kocasından vazgecmesı lazım
sevdıgım bır ablam var komsumuz suan sanırım 40yaslarında yaklasık 8 sene felan once kocası 19 yasında bır kız ıcın yasemın ablamı evden kovdu senı ıstemıyorum baskasını sevıyorum dedı 19yasındakı sıllıkta gıt o evden ben gelıcem o eve cahıt benı sevıyo artık dıye tahrık tlfnları acıp duruyormus 3 tane cocukları vardı kadın kocasına dedlıler gıbı asıktı ıstemıye ıstemeye bosandı kocasından kadıncagız cok uzuldu cok yıprandı cocuklar arada kaldı
genclıgıne aldanıp aldıgı kadın bır cırkınlestı kı sormayın 20 yasındayken 40 gosterır oldu cok cok kılo aldı (luften kılolu baynlar uzerıne alınmasın)cahıt beyımızın maddı durumu gayet ıyımıs ılk zamanlar ama kadın ve aılesı zamanla soyup soğana cevırmısler cok cırkeflermıs sureklı toplanıp gelıp cahıp beyımızı dovuyolarmıs o dag gıbı babayıgıt cahıt beyımız ne hallere dustu bır gorsenız adam manısada akıl hastanesınde uzun bır sure tedavı gormus eeeeeeeeeeeeeee alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste :47:yuva yıkanın yuvasıda ergec yıkılıyo ılahı adalete ınancım sonsuz suaun cahıt beyımız ve ailesı kopekler gıbı pısman ailesıde cok cektırmıs kadıncagıza neler neler yapmıslar kovmuslar senı ıstemıyoz vs vs sımdı ayaklarına kapanıyolar cahıt bey yasemınım dıye kapılarda YALVARIYORMUS BENI AFFET DIYE DAHA NELER NELER

Son düzenleme:
yasadiklariniz gercekten cok uzucu, hele ki hamileyken...
bence gururu bir kenara birakin ve hakkiniz neyse mahkemeyle soke soke alin...
kendiniz kullanmak istemiyor olabilirsiniz boyle bir adamin parasini, haklisiniz tabii, hic olmazsa cocugunuz icin bir kenara koyun..

aman cnm hakkını bırakma sakın evladın var senın 2 kişilik düşüncen artık bırakma zerre hakkını.söke söke al

bak güzelim kendin için değilsede bebeğin için istemelisin!!!!!!!!! evet gurur yapmanı anlıyorum ama inan sonra pişman olacaksın çocuk doğduğunda 1 yaşına kadar belkide çalışamayacaksın bırakamayacaksın ayrılmak işe gitmek zor gelecek onun aldatmasının bedelini belkide sen çocuğunun istediklerini yapamayarak ödemek zorunda kalacaksın....yeni doğan çocuğun dünya masrafı olur ilk çocuğun herşeyini yapmak istersin ama zorlanabilirsin...ayrıca sen rahat bırakacaksın o istediğini yapacak sonra çocuk büyüdüğünde onuda sahiplenecek çekinmeden çocuk ne alar senin maddi açıdan zorlanınca çocuğun için üzüldüğünü:34:

yani kısaaca tekrar düşün ve kendi adına değil çocuğunun adınada karar veriyorsun unutma ileride pişman olursan bukadar yüklü tazminat alma şansın olmayabilir bunu da unutma....o rahatca yasarken sen hem çocuğu büyütmeyle hemede madden uğraşma[/QUO

cocuguna bakmamazlik yapmaz cok seviyo. en buyuk korkusu cocugu ona karsi doldurmammis. ben sanki oyle basit bir insanim, intikam icin cocuugumu kullanip babasindan mahrum edecek kadar. dogum ve cocuk masraflari icin bir hesap acmistik, orda birikenler yeter. cocugu icin asla paradan kesmez, onun sorunu benimle. dedigim gibi gelirimde yeterli sukur, hayatimdan ciksin yeter.

Allah yardımcın olsun cnm umarım kendın ve cocugun ıcın en dogru kararı verırsın bu zaman ıcerısınde esın hıc aramadımı pısmanlık hıssetmedı mı ne bıleyım yuvanı kurtarmak ıcın bır cabası olmadımı lutfen yuvanı yıkmadan once herseyı bır dusun hos benım de basıma gelse kesınlıkle bosanırdım ama bır gecelık bırlıktelıkmı yoksa devamı varmı bebegın ıcın bırkez daha dusun dualarım senınle cnmmm

yok oyle bsiey o konu kapandi ask yoktu diyo ama hala devam ediyolar bence, umrumda degil, artik kocam olarak gormedigimden bundan sonra yaptiklari beni incitemez. kurtarmak icin cabasi var. bu yuva yikilmicak diyo butun gun beni geri kazan hicmi umut yok diyoda, en son patladim. cocugumun babasiz olmamasi icin arkadas kalmaya yuzune bakmaya katlaniyorum ama beni ine seviyorum diye kandirip hala o kadinla gorusuyosa yapilacak bisey yok. bazi yanlislarin telafisi olmuyor.

yok oyle bsiey o konu kapandi ask yoktu diyo ama hala devam ediyolar bence, umrumda degil, artik kocam olarak gormedigimden bundan sonra yaptiklari beni incitemez. kurtarmak icin cabasi var. bu yuva yikilmicak diyo butun gun beni geri kazan hicmi umut yok diyoda, en son patladim. cocugumun babasiz olmamasi icin arkadas kalmaya yuzune bakmaya katlaniyorum ama beni ine seviyorum diye kandirip hala o kadinla gorusuyosa yapilacak bisey yok. bazi yanlislarin telafisi olmuyor.

bak cnm sen kendın dıorsun bence hala devam edıorlar dıye emın degılsın yanı cagır esını yanına al karsına adam gıbı mertce yureklı bır sekılde konusursun olan bıtenı ustu kapalı konusmadan acık ve net anlatın bırbırınıze eger ımkanınız yoksa msn de falan ısde bırbırınızın gozlerı ıcerısıne bakarak herseyı tam ayrıntılarıyla ogren belkı uzulursun ama ınankı suan beynındekı soru ısaretlerının anlamsızlıgından ıyıdır eger yok ben kesın kararlıyım dıorsan allah yolunu acık etsın bahtını guzel eylesın ama bebegını dusunup hakkını alman tarafdarıyım bılmem yanlısmı dusunuyorum sakın gurur yapma maddı ve manevı tazmınat hakkın var bosanmak ıcın gerekceyıde aynen burada anlatıgın gıbı sıkayet dılekcene eklersen cocugunun gelecegı ıcın en azından bır yol cızmıs olursun dualarım senınle allahım sana hep yardımcı olsun cocugunun babasına da akıl fıkır ıhsan eylesın dogru yollu bulmayı mevlam gostersın saglıcakla kal.

bak cnm sen kendın dıorsun bence hala devam edıorlar dıye emın degılsın yanı cagır esını yanına al karsına adam gıbı mertce yureklı bır sekılde konusursun olan bıtenı ustu kapalı konusmadan acık ve net anlatın bırbırınıze eger ımkanınız yoksa msn de falan ısde bırbırınızın gozlerı ıcerısıne bakarak herseyı tam ayrıntılarıyla ogren belkı uzulursun ama ınankı suan beynındekı soru ısaretlerının anlamsızlıgından ıyıdır eger yok ben kesın kararlıyım dıorsan allah yolunu acık etsın bahtını guzel eylesın ama bebegını dusunup hakkını alman tarafdarıyım bılmem yanlısmı dusunuyorum sakın gurur yapma maddı ve manevı tazmınat hakkın var bosanmak ıcın gerekceyıde aynen burada anlatıgın gıbı sıkayet dılekcene eklersen cocugunun gelecegı ıcın en azından bır yol cızmıs olursun dualarım senınle allahım sana hep yardımcı olsun cocugunun babasına da akıl fıkır ıhsan eylesın dogru yollu bulmayı mevlam gostersın saglıcakla kal.

konustuk herseyi yuzyuzede yazarakta, fazlasiyla. ama bana yalan soyluyo. bitti konu kapandi diyo ama telefonunun arama ciktisini aldim sirketten bunlari soylerken bile arayip konusmus onunla. bu adamla ne konusulurki? herseyi yalan

bunlari okuyunca dogru karari verdigime dahada emin oluyorum. hayat sana ve kizina mutluluklar getirsin. insallah seni gercekten seven deger veren biri cikar karsina.

ben olsam bu durumda maddı guvencem var kendı ayakları uzerımde durabılıyorum bir dakıka bıle arkama bakmam gıderdım.evladıma gözüm gibi bakar ona baba eksıklıgını gostermezdım. ne guzel aılende destek oluyor sana o Allahından bulsun.o üzülsün seni evladını kaybettıgıne sen uzulme.kişi ne yaparsa kendıne yapar.üzme sen kendıni bak bu durumların hep bebegınede yansır.

Off seni cok iyi anlıyorum canım yasadıkların kolay bişi degil...Ama bence böyle bi adamın yüzünü yol yakınken gördügün için sanslısın 2 yılda belli etmiş kendini ya daha fazla yıllarını verseydn hiç bişi bilmeden onu sevmeye devam etseydin...

Öncelikle seni bu kararlıgın için taktir ettim.Aldatmanın affı olmamalı ki halen konusmaya devam ediyor diyosun.
Bebişine uzun ömürler dilerim ve onun için nafakanı kesinlikle almalısın.

Canım benim Allah sana sabır versin, güçlü olmalısın, yol yakınken görmüşsün yüzünü, koca bir ömrü bu adama mı adamışım diyenler var...
Kendi kaybetmiş, sen bebeğini kucağına alıp kokladığında bütün acıların dinecek ama o sizden yoksun olacak artık...

:nazar: Hayran kaldım, diğer yazacaklarımın hepsi önceden yazılmış zaten..ama tek konuda tavsiyem var maddi durumun iyi de olsa eşin çocuga iyi de baksa lütfen tazminatını al ve bir kenara at o parayı zamanın ne getireceğini inan bilemezsin..evladından tek kuruş esirgemeyecek birisi de olsa lütfen tazminat konusunu kestirip atma..

al ve evladın için koy kenara bankada birikmiş para bile olsa al derim..yaptığı yanına kar kalmamalı seni kaybetmenin dışında maddi bir külfette ödemeli..

Back