• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogumuma iki ay kala aldatildim

aslinda ikisinede tazminat davasi acmayi dusunuyodum, ama kadin yabanci oldugu icin bisey yapamiyorum. kocama odetmektende vazgectim, tek kurusunu istemiyorum. hayatina benim verdigim parayla basladi desin istemiyorum.

Haklısın istememekte ama o da şunu öğrenmeli ki yapılan herşeyin bir bedeli vardır. Sen tazminat konusunu bir daha düşün, kullanmka zorunda değilsin o parayı ama türkiyeye yerleşip yeni bir hayat kuracaksan paraya ihtiyacın olacak. Güçlü olmak için de para lazım.

parayi kullanmasan bile oglunun gelecegine yatir madem ayrilcaksin surum surum surundur.adam aldatmis yaaa varsin benim paramla hayat kurdu desin aldatmasindan daha fazla koymaz herhalde.

cok üzücü bir durum gerçekten bu bir gerçek
ama aferim sana sen cok güçlü bir kadınsın herşeyin üstesinden gelirsin boşanma kararı almakla cok isabetli bir karar vermişsin azmış kudurmuştan betermiş bir kere yapan yine yapar yuva yıkanında yuvası olmaz o kadında görecektir gününü ve eşimde köpek gibi pişman olacaktır hele cocugun dünyaya gelsin göreceksin bir kere görsün bebeğini onun için acı ondan sonra başlayacak sakın kararından dönme yaptıklarına pişman et onu

Canım çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun diyorum...
Yalnız bir noktayı anlayamadım...
Sen Türkiye'desin o da bir düğün için geldi, düğünde bir aradaydınız ama o geceyi beraber geçirmediniz o otele gitti. Neden?

Evetailem tr- de burda kimsem yok, o yuzden daha rahat olacak orda. Hem uzaklasmam lazim bu ulkeden bi sure. Yedi yildir burdayim. Hersey gecmisi hatirlatiyo daha zor geliyo

anladim canim, haklisin ailenin yaninda olman daha iyi senin icin. Allah esini bildigi gibi yapsin. Tazminat konusunda para istemem diyorsunda, bence tekrar düsün, cünkü sonucta yaptiginin bedelini birazda olsun ödesin, o parada senin dogmamis cocugunun hakki var. kendin kullanmasan bile, oglun icin koy kenara o parayi. Simdi ona kizginsin, bir kurusunu istemiyorm diyorsun ama dedigim gibi alabildigin en yüksek tazminati al, niye senin oglunun hakki olan parayi diger baska bir kadinla yesin ki?

Allah sana ve cocuguna yardimci olacaktir, devran döner kimin ne olacagi belli olmaz... Allaha emanet ol sen ve bebisin.

Rabbim bundan sonra, yasadiginiz tum acilari unutturacak kadar guzel insanlarla birlikte cok guzel gunler yasamanizi nasip etsin.

Kimse sevgilisini kocasını çok övmesin.. Körü körüne de güvenmesin.. Biraz kontrol her zaman iyidir!

çok üzüldüm canım böylesi bi dönemde böyle bi acı yaşamana :( çok güçlüsün böyle olmana sevindim. genceciksin daha inşş karşına kıymetini bilecek insanlar çıkartır rabbim.. tazminat konusunda arkadaşlara tamamen katılıyorum. yediği haltın bedelini ödesin.. alabileceğin ne varsa maksimum düzeyde al. elbette sana ve çocuğuna yaptığı haksızlıkğı ödeyecek mail in de çıktısını al elinde delil olsun

Kimse sevgilisini kocasını çok övmesin.. Körü körüne de güvenmesin.. Biraz kontrol her zaman iyidir!

Pomelo Aynen katılıyorum..

Nerden baslanir nasil anlatilir bilmiyorum. Esimle 2 bucuk yildir evliyiz, toplam 5 yildir birlikteyiz. Ogrencilikte tanistik, sifirdan bir hayat kurduk, birkac yil icinde cok yol katettik ve maddi olarakta iyi yerlere geldik. Kendine hic guveni yoktu, ondan cok daha fazla kazandigim gunler oldu ama hic hissettirmedim. Bu sene kariyerinde cok guzel gelismeler oldu, cok iyi projelerde calisti. Hersey dahada iyiye gidiyordu. Sonra bebegikiz olacagini ogrendik. Ben hep biraz daha beklemek istemistim ama o israr etmisti. Yazmakla bitmez cok guzel gunler yasadik, cok farkli bir iliskimiz vardi. Herkesin giptayla baktigi bir evliligimiz vardi. Herkesin bana soyledigi kocan sana deli gibi asik, seni asla uzmezdi. Bu arada yurtdisindayiz. Ben mobil operatorde pazarlama muduru olarak calisiyorum, sukur iyi bir kariyerim ve gelirim var. Son bikac aydir onda zaman zaman soguma hissettim. Suphelenmeye basladim. En sonunda maillerine bakarken onun ve burdan cocuklu bizden dokuz yas buyuk bir kadinla otel rezervasyonlarini gordum. Bahaneler buldu yalvardi. Ayrintilari dusundukce kafayi yiyorum. O tatile giderken valizini ben hazirladim, dusunebiliyomusunuz o kiyafetlerle gezdi onunla ve dondugunde ellerimle yikayip utuledim. Yazin ben turkiyedeyken bir gunluk arkadasin dugunu icin oda istanbula gelmisti, dugunde bulustuk bana nasil asik asik bakiyodu, herkese esim ne kadar guzel degilmi diye tanitiyodu. Hayranlikla bakiyodu. Ve dugunden sonra bi otelde bulusup birliktegeceyi gecirmisler ben bunlari. Yeniogreniyorum. 30 haftalik hamileyim ve dunyam basima yikildi. Lanet olsun herseyi gectim bu uzuntum depresyonum bebege zarar vereciek diye korkuyorum. Bebek dogduktan sonra bosanmaya karar verdik. O zamana kadar o burda ben turkiyede olucam. Dogumu turkiyede yapicam. Hala soktayim, kendimi cok yalniz hissediyorum. Baskasina ogut vermek ne kadar kolaymis, kendi basima gelince yikildim. Ama hala kendim icin bir umudun oldugunu dusunuyorum, yeni bir hayata baslicam, eskisinden daha guclu olmaliyim, tek basima bebegimi kimseye muhtac kalmadan buyutmeliyim. Cok zor kabullenmek cok zor....

Sevgili nilline , Yaşadıkların kolay değil seni anlıyorum ama herşeyde bi hayır vardır ..Bende 34 haftalık hamileyim ve hepimizin yuvasında ufak ve ya büyük sıkıntılar olabiliyor lütfen bebeğini düşün ve kendine eziyet etme lütfen...Çünkü hayat o kadar kısa ki üzüntü ve gözyaşına çok yer vermemek lazım.Evet eşin herşeyden önce çok ayıp etmiş bu kocaman bir saygısızlık ama olmuş artık geri dönüş yok .Bundan sonra ne yapabileceğini , geleceğini ve hayatta seni ve bebeğini bekleyen güzellikleri düşünmen daha iyi olacaktır..Seni kocaman öpüyorum kendine çok iyi bak..Sevgiler

Son düzenleme:
Canım çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun diyorum...
Yalnız bir noktayı anlayamadım...
Sen Türkiye'desin o da bir düğün için geldi, düğünde bir aradaydınız ama o geceyi beraber geçirmediniz o otele gitti. Neden?

ben turkiyeye bir haftaligina gitmistim annemlere izmite. onun isleri cok yogundu birgunlugune dugune geldi istanbula. ertesi gun erkenden donmesi gerektigini o yuzden istanbulda kalacagini soyledi. apar topar beni dugunden sonra izmite gonderdi. orda suphelendim ztaen. cunku normalde benle kalmak icinelinden geleni yapan biridir. dusundukce kafayi yiyorum. dusun beni izmit otobusune bindirdiginde deli gibi mesajlar cekiyodu. bu gece sana birkez daha asik oldum. seni cok seviyorum bunu asla unutma diye. igrenc adam

cok sagolun kizlar bu mesajlar bana ne kadar iyi geliyo anlatamam. su gunler bi gecsin, olayin sicakligi gecsin daha iyi olucam insallah.

böyle seyleri okuyunca tiksiniyorum gerçekten :19: bebeginizi ve geleceginizi ön plana alin hayat size mutluluklar getirsin :34:

pişman olacaktır illaki ama artık neye yarar..Allah cezasını versin çok üzüldüm gerçekten çok.. ben bile bu kadar üzüldüysem uzaktan kimbilir sen neler yaşıyosun:43: çok güçlü bi karar vermişsin tebrik ederim.. ben bekarım ve artık evlenmek hayatımdaki en büyük korkum oldu.. hergün neler duyuyoruz. offf yaa

o bey hayatına o çocuklu kadınlamı devam edecek bunu merak ediyorum???? tamam sen ayrılacaksın o ne yapacak??? o aldattıgı kadını sevıyorum falanmı dedı tek gecelik bir ilişkimiymiş??

Allah sabırlar versin ablacım sana...İnşallah atlatırsın bu durumu bir an önce..Hiçbir şeye değmeyen biri oldugunu görmüş oldun.Üzülmeye bile değmez dicem ama mutlaka üzüleceksin.

Allah yardımcın olsun.

Aldatılmak çok zor bir şey, tarifi yok. Ama her inişin bir de çıkışı vardır. Rabbim bundan sonra yolunu açık etsin, güzel günler de göreceksin inan. Hele bebeğini kucağına bir al daha iyi olacak herşey. Hamileliğine rağmen bence çok iyi başetmişsin. Güçlüsün daha da güçlü olacaksın.

onceliklee aldatmanin seklii ne olursa olsun can yakar ole yakarkii KILIC yarasi gibi bende yasadim .hemde 16 yillik evlilikten sonra gozumun icine bakan bi adamla ,hayatim bole gecer artik cocuklarla huzurlu yaslaniriz dedigim anda ,dunya gorusum degisti ..biliyom canim cook canin yaniyor gececek can acin ama bu duygu hep senle kalacak dunyaya eskisi gibi bakmicaksin ama sunu unutma hayat her seye ragmen yasamaya deger cocugun icin kendin icin inadina yasa rabbim sana olee kapilar acsinkii su gunlerii hatirlama bilee..

umarım herşey istediğin gibi olur.ben de doğumuma 3 ay kala şiddet gördüm yanlız değilsin yanlız değiliz yeter ki dik durmasını güçlü olmasını bilelim.( ama ben neden güçsüzüm :((

Back