- 13 Temmuz 2010
- 3.692
- 437
Lambursco ,
ben de seni kastetmedim
yanlis anlama
zaten tum sayfalari da okumadim
senin olaylara ne kadar gercekci yaklastigini biliyorum
benim mesajim baskasinin mutsuzluguyla mutlu olacaklaraydi
onlar mesajlariyla belli etmislerdi
yoksa ecrinin esine ben de inanmadim
bu durum basima gelseydi de kolay kolay kanmazdim
Cudana,
Biliyorum senin yazdığını da okudum ama beni kastedeceğin hiç aklıma gelmedi, hatta Parkon'un ki de öyle, çünkü beni tanıdığınızı biliyorum ve ben de sizi tanıyorum:) Parkon'a yazdım cevap çünkü eski sayfaları okumadığını fark ettim, bir açıklama isteği vardı içimde, bir de gerçekten çok sinirlenmiştim. Bu arada bilmiyorum gerçekten çok abartan oldu mu aradaki mesajları belki ben de gözden kaçırdım bilemiyorum..
Sadece anladığım şu: aldatma konusu açılırsa ve kadın boşanmaya meyilli değilse, boşanma yorumu yapıp olayı gerçekçi bir şekilde sorgularsan, topa tutuluyorsun (o kadınlar kendilerini biliyorlar), işte boşanmak öyle kolay mı, senin başına gelse sen boşanır mıydın vs laflar geliyor. Bekara karı boşamak kolay furyası sona erdi cümle olarak, mentalite yerinde maşallah.
Yani boşanmalısın diyenlerin destek olmaya çalıştığını idrak edemeyenler var gerçekten.
E bu boşanma ailene sahip çık mantığındaki kadınlar, BEN OLSAM BOŞANIRDIM diyenlere laf atmaya başlayınca konu çığrından çıkıyor zaten. Yuva yıkan oluyorsun bir anda..Üstelik direk git, hadi pılını pırtını topla doğğğruuu mahkemeye durursan insan değilsin vs, bu tarz yorum yapan mı var? Genelde herkes BEN OLSAM diyor.
Bir de eğer konu sahibi boşanmaya meyilli değilse, vay haline yorum yapanların, sonunda konu sahibi sevgili arkadaşlarına teşekkür edip, boşan diyenlere, siz benim yuvamı yıkmaya çalıştınız ama oohh çok mutluyum tavrına giriyor ( Ecrin'i kast etmiyorum lafım genel)
En çok sinirime dokunanlardan biri de, ben konu sahte mi diye iki üç kere yazdım sanıyorum, çünkü cidden kafam karıştı, çok yüzeysel geldi herşey bir anda, konu sahibi de duygularını sonundaki gibi açıklamayınca,
sonra yorumlara baktım, konu sahbinin arkadaşı, " canım o sahte diyenleri çok takma biz seni biliyoruz, çıkıyor böyleleri her konuda (tartışma yaratmak isteyenler)" tarzı bir destek mesajı...
?? Nedir bu?
Yani demek ki anlattığın konu o kadar oturmuyor ki kafamda, konu sahte mi diye düşünüyorum, düşünemez miyim? Bunu düşünerek hamile bir kadının hislerini nasıl anlamamış oluyorsun?
Uf bilmiyorum Cudana, çok sinirlendim, daha da yazmıcam diyorum, sana yanıt vereyim diye yazdım.
Tekrar diyorum, senin mesajını hiç üstüme alınmadım:) sağol yine de ince düşündüğün için..
Son düzenleme: