- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
Parkon, ortada bir yüklenme yok aslında, ben bir kaç sayfa önce uzunca yazmıştım...Konu sahte mi diye düşündüm bir ara, sordum sonra baktık eski üyeymiş. Çünkü konu sahibi öyle bir mesaj yazdı ki, herşey allak bullak havada kaldı, dolayısıyla biz eleştirmekle, konu sahte diye düşünmekle destek olmayan köstek olan olduk. Hayır dün kadıncağıza yardım edelim, inanmasın diye o kadar çok düşündüm ki sana anlatamam.. :) Tamam senin saflığın diyeceksin ama :)
Yani sonuçta burada bunu yazarak binlerce insanın dikkati bu konuya çekildi, sonra gelip, "koca herifler şaka yapmışlar, konu kapandı tarzı bir açıklama yaptı hani ben affettim erdik muradımıza tarzı hatta öyle ki bir de eğitimli insanlar sizi gidi sizi gibi bir açıklama...", biz de inandığına anlam veremedik, sorular sorduk, açıklama yaptık, şuna baktın mı, bunu düşündün mü? Böyle kolay inanma diyenler oldu...
Sonra konu sahibi bu insanları suçlu ilan etti, destek olanlara teşekkür etti.
Ben çok sinirlendim açıkçası.
Yani illa iyi yapmışsın şakadır şaka mı demek gerekiyor? Sorgulamayalım mı?
Bence destek olan herkese, aklında soru işaretleri oluşan herkese de teşekkür ederim diyebilmeliydi bence. Sonuçta hepimizin amacı destek olmaktı.
Ki eğer baştan, ne hissettiğimi bilmiyorum şu an bu konuyu doğum sonrasına erteliyorum deseydi, bunca insan bu kadar yazmayacaktı...
Konu 60 sayfa olmuş canım,konu sahibinin sizlere yüklendiği mesajlarını okumadım,o yüzden birazda anlam veremedim neden hala konu uzatılıyor diye.
Konu sahibinin yerine kendimi koyduğumda şuan çaresiz hissediyor kendini ve inanmayı seçmiş diyorum.
Sorgulamak normal şartlar altında yapılması gereken ama kadın 5 gün sonra doğuma girecek,duygusal,stresli,heyecanlı,şuan o kadar çok duyguyu br arada yaşıyor ki,birde üzerine nefret duygusunu eklemek istemiyor olabilir şuanda.Konu şakaymış diye burda inanmış rolü yapmasının sebebide aslında şuan kendini inandırmak istemesi.Doğum yapıp biraz toparlanana kadar bu konunun üzerini kapatmak istiyor ve bunu yapmaya çalışırken burda kocan yalan söylüyor ,sende inandınmı gibi mesajlar onu dahada strese sokuyor.
En azından benim anladığım bu.