Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heeyyy bu konuyu okuyan 66 kişiye sesleniyorum boşa zaman kaybetmeyin arkadaşlar aldatma falan yok (!)
bitti gittiiii onlar erdi muradına ...şakaymış şakaa
Heeyyy bu konuyu okuyan 66 kişiye sesleniyorum boşa zaman kaybetmeyin arkadaşlar aldatma falan yok (!)
yuh artık gerçekten şaka mıymış? günlerdir insanları kitledi buraya? zamanlarını aldı???
Kızlar ya annnelerımız nenelerımız koylerde eskıden hem tarlaya gıdıp calısıyorlarmıs hem eve bakıyolarmıs hemde cocuk doguruyolarmıs onlar can degılmıydı ınsan degılmıydı yanı abartmayın ya hamıle dıye sankı yatalak muamelesı yapılıyo bız ne ara bu kadar hassaslastık kı :) sastım valla
yuh artık gerçekten şaka mıymış? günlerdir insanları kitledi buraya? zamanlarını aldı???
Yok yahu
Şaka yapan konu sahibesi değil eşiymiş.. Şakacıktan atmış o mesajları, eşim bana ne kadar güveniyor ölçmek ve saz ekibine ıspatlamak için..
Haklı da çıktı adam, konu sahibesi eşine güveniyor..
Allla alla heç gülecem yoktu nasıl ilişkiler bunlar? Canı sıkılmış yapacak başka bir şey bulamamışlar mı? Ya kadın çok saf ya da adam külliyen çocuk.
bende sağlık müdürlüğünde çalışıyorum ve batman gibi vızır vızır doğum yapılan bi yerde, bu kadınlar cayır cayır evde bile doğuruyolar valla, 21. yüzyılda hala var bu durum,fazla pimpirik iyi değil o da stres sonuçta
Türkiyede hamileliğin biraz abartıldığı konusunda size katılıyorum.
Hatta günümüzde hamileyken kadınların hareketsizliği yüzünden normal doğum yapmak isteyenler bile yapamıyor.
Bebek ters ise dönmüyor,doğumun günü geçiyor suyu azalıyor ama sancı başlamıyor ve sonuç hep sezeryan oluyor.
Ama burda doğumuna 5 gün kalmış ve dünyası başına yıkılmış bir kadın var malesef.
Kocasına inanmak istediyse inansın.
Bu yalana inanılmaz diye üstüne gidilmesi çok acı.
En mutlu heyecanlı olması gereken günleri zehir olmuş bir kadına dahada yüklenmenin anlamı ne?
eğer bebeğin ömrü varsa ne olursa olsun doğuyor.ben ve bir arkadaşım aynı zamanda hamile kaldık.o 2 aylık hamileyken düşük yaptı.sebep....elektrikli battaniye kullandığı için dendi.halbuki ben de elektrikli battaniye kullanıyordum.çünkü odamız da soba kuracak yer yoktu.
neyse tansiyon düşüklüğünden sürekli düşüyordum.hatta bir defasında ayağım dahi çıktı.günlerce sargılı ve tek ayak üstünde dolaştım,genede sabah kalkıp eşimin kahvaltısını hazırladım.5 aylık hamileyken tuvalet temizlerken zehirlendim,üstelik oruçtum,allaha şükür atlattım.daha sonra trafik kazası geçirdik şarampole yuvarlandık.araba ters döndü içimden öyle çıktık.allaha şükür gene bir şey olmadı.
son 3 ayda aşırı derece de şiştim.doğum tarihim geldi ama ağrım gelmedi.dr bayram iznine gidecekmiş.doğmöazsa pazartesi sabah 7'de acil gel dedi.neyse cumartesi öğlen ağrım geldi.hastaneye gittik.1,5 cm açıklık,geceyi bulur dedi ebe.sancılarım sıklaştı ve saat 4'de doğum yaptım.o doğum da ayrıu bir durumdu.ağrım kesildi bebek kanaldayken.ebe kesi attı öyle çıktı ve doğğduğunda bütün vücudu soyulmuştu,ayrıca emzikten kurtulmuş,pislik yutmuş.ben bebeği görmeden acilen dr gitti.ominicik bedeniyle sabah akşam iğneler yedi.yani ömrü varsa ne olursa olsun yaşıyor.benim MUCİZE oğlum var,şu an 23 yaşında aslan gibi delikanlı maaşallah
allah yaşatmasın canım ama seninde doğumuna 5 gün kala böyle bir şey yaşa bakalım ne yapabilecekten boş keseden atma..ben sutum kocamın elini öptum dediklerini yuttum demiyorum şuan şimdi bunları yapamam diyorum...istermisin tatlım 5 gün kala bunları yaşamak ki rabbim yaşatmasın kimseye
eğer bebeğin ömrü varsa ne olursa olsun doğuyor.ben ve bir arkadaşım aynı zamanda hamile kaldık.o 2 aylık hamileyken düşük yaptı.sebep....elektrikli battaniye kullandığı için dendi.halbuki ben de elektrikli battaniye kullanıyordum.çünkü odamız da soba kuracak yer yoktu.
neyse tansiyon düşüklüğünden sürekli düşüyordum.hatta bir defasında ayağım dahi çıktı.günlerce sargılı ve tek ayak üstünde dolaştım,genede sabah kalkıp eşimin kahvaltısını hazırladım.5 aylık hamileyken tuvalet temizlerken zehirlendim,üstelik oruçtum,allaha şükür atlattım.daha sonra trafik kazası geçirdik şarampole yuvarlandık.araba ters döndü içimden öyle çıktık.allaha şükür gene bir şey olmadı.
son 3 ayda aşırı derece de şiştim.doğum tarihim geldi ama ağrım gelmedi.dr bayram iznine gidecekmiş.doğmöazsa pazartesi sabah 7'de acil gel dedi.neyse cumartesi öğlen ağrım geldi.hastaneye gittik.1,5 cm açıklık,geceyi bulur dedi ebe.sancılarım sıklaştı ve saat 4'de doğum yaptım.o doğum da ayrıu bir durumdu.ağrım kesildi bebek kanaldayken.ebe kesi attı öyle çıktı ve doğğduğunda bütün vücudu soyulmuştu,ayrıca emzikten kurtulmuş,pislik yutmuş.ben bebeği görmeden acilen dr gitti.ominicik bedeniyle sabah akşam iğneler yedi.yani ömrü varsa ne olursa olsun yaşıyor.benim MUCİZE oğlum var,şu an 23 yaşında aslan gibi delikanlı maaşallah
haaa bu arada doğum saatim uzasaymış,oğlum yaşamayacakmış.allah büyük ömrüvarmış ki ağrım hızlandı ve doğdu.