- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 34
kızlar günaydın..ecrinden haber var mı okuyamadım da topiğii merak ettim..
esı dun etrafında 4 donmus guya ınandırmaya calsııyormus ecrınde bı sure suscakmıs ınanmıs gbı yapcakmıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar günaydın..ecrinden haber var mı okuyamadım da topiğii merak ettim..
İyi de üstüne niye gidelim biz ? eşi gibi şaka (!) yapmıyoruz ona bizzatihi gerçekleri gör diyoruz...
Yine kocişini kundaklara sarıp sarmalama vakası ile karşı karşıya kaldık onun şaşkınlığı içindeyiz..Kaldı ki ''Kocam etrafımda 4 dönüyor, onu rezil ederim '' diyen de kendisi..Daha gerçekleri kendine itiraf edemeyen elaleme ne diyecek..
Aman yahu koca onun, bebek onun, hayat onun inanmak istemiş bize de b... yemek düştü bir çok konuda ki gibi...
iyi de üstüne niye gidelim biz ? Eşi gibi şaka (!) yapmıyoruz ona bizzatihi gerçekleri gör diyoruz...
Yine kocişini kundaklara sarıp sarmalama vakası ile karşı karşıya kaldık onun şaşkınlığı içindeyiz..kaldı ki ''kocam etrafımda 4 dönüyor, onu rezil ederim '' diyen de kendisi..daha gerçekleri kendine itiraf edemeyen elaleme ne diyecek..
Aman yahu koca onun, bebek onun, hayat onun inanmak istemiş bize de b... Yemek düştü bir çok konuda ki gibi...
ben bana destek olanlara fikir verenlere teşekkür ediyorum dedim zaten herkesi topa tutmadım konu fake diyenler,saldır diyenler ,zaten inancakmısın diyenler
hamile olmayan anlayamaz dedğim şu halimle sizce ne mucadelesi verbilirim yani mücadele verecek güçte deyilim kalkıp ev süpüremeyen ben şiu 4 günde ne yapabilirim tek yapıcam bebeğime zarar vermeden dinlenip onu dünyaya getirmek,,
kapansın konuya yazanların içinde tüm iyi niyetlilere teşekkür ederim boş keseden sallayıp ruh halimi bilmeden eleştirinlerede hiçbişey demiyorum
dün en güzel bedduamı ettim ben eğer yaşandıysa bu iğrençlik hem beni hem bebeğimi üzenlerin eşim ve arkadaşlarından bahsediyorum allah iflah etmesin bir ömür burunlarından fitil fitil gelsin
biliyomusunuz tartışmaya girmek isteyenler sizlede tartışmaya girecek gücüm yok şuan üzgünüm
selam arkadaşlar ben geldim hepinizin zamanını aldım öncelikle hakkınızı helal edin lütfen
bazı arkadaşlar nasıl yorum yazmış inanamadım görünce ateş düştüğü yeri yakar lafı nı burda çok iyi anladım destek çıkanlardan merak edenlerden allah razı olsun
birisi şöyle yazmış rahatlığa bak uyumuş duş almış ....hamile olmayan anlayamaz karnımda can var cananım var onun için güçlü durmaya çalıştım onu karnımda bile üzmek istemem rabbimin mucizesi o bana o karnıma düştükten sonra rabbime dahada yakınlaştım..şükür rabbime
akşam eşim eşimin arkadaşları ve eşleri toplanıp geldiler olayı anlattılar
bunlar aralarında benim eşim beni bi kızla görse kıyameti koparır..diğeri demişki benim eşim vurur
size demiştim ya ben eşimin telefonunu bile karıştırmamıştım bugune kadar ,eşimde demişki kendine güvenerek eşim asla bana öyle davranmaz bana güvenir yargılamaz konuşur önce sorar demiş,,aklının ucuna en ufak bir şüphe girmez bana güvenir demiş
onlarda bukadar güvenme deyip idialaşmışlar ortada şunu hesaba katmamışlar doğumuma 5 gün var ,,ben zor eğilip kalkıyorum işime gücüme zor bakıyorum bu şehirde yapayalnızım
iddialşmalrını ispatladılar....olayın öncesi mesajları felan gösterdiler ...
ben bu defa yapılan iddiaya kafa tuttum ,,siz çocuk musunuz eşimde dahil hepsini fırçaladım bu günümü zehir ettiniz dedim nekadar boş beleş insanlarsınız dedim ve bu kişiler meslek sahibi kariyer sahibi insanlar eşimde dahil
şuan buz gibyim nasıl affetrrm derdine düşmüş şuraya götürüym buraya götürym şunu alayım sana bunu alayım sana
aldatma olmasada ortada beni bugun 10 kere öldürdü resmen
gece okuduğum mesajlarıda numarayıda silmeden getirmiş
Yaşadığınız olay çok sarsıcı ve çok üzücü bir durum. Allah kimseye yaşatmasın bu durumu , heleki desteğe en çok ihtiyaç duyduğunuz bir anda.
Ama yanlış anlamazsanız birşeye çok takıldım. Hamilelik bir hastalık değil bir süreçtir. Evet hamileyken bunu yaşamak ilerisine karar vermek adına çooook zorlu bi dönem ama , Sürekli 5 günüm var hamileyim , hamileyim deyip bunu değişik anlatmanız garip geldi bana. 35 haftadan sonra prematüre bile sayılmıyorlar artık çocuklar ,Allah esirgesin gününü doldurmuş çocuğa ne olabilir ki anlamadım.
Eşinin açıklamalarına inanman da çok garip geldi. Milleti örgütlemiş toplamış getirmiş ve sende inanmışsın.
Sen eşini affedersen bundan sonra bana yaşatacağın her duruma hazırım ve kabulümdür diyorsun.
İşin güçün paran pulun olmasa bekara karı boşamak kolay derdim , sabret derdim ama Sen ki bi öğretmen ve örnek alınması gereken bir insansın ,nasıl olursa böyle cahilce bi yalana inanmak istedin onu anlamadım. 4 gün sonra doğacak çocuğum demeyin lütfen.
Ayrıc doğumun kesin bi tarihi yoktur ki 3 4 gün öncesi 3 4 gün sonrası normal kabul edilir.
Ablam sağlık müdürlüğünde anne-bebek ölümleri bölümünde çalışıyor.Ve söylediği gününü doldurmuş anne karnında ölen bir sürü bebek var.Allah korusun böyle bir şeyden ama herkes hamilelik sürecini farklı yaşıyor.Kimi benim gibi çok pimpirikli oluyor kimi sizin gibi düşünüp gününü dolduran bir bebeğe ne olabilir ki diyor
Ablam sağlık müdürlüğünde anne-bebek ölümleri bölümünde çalışıyor.Ve söylediği gününü doldurmuş anne karnında ölen bir sürü bebek var.Allah korusun böyle bir şeyden ama herkes hamilelik sürecini farklı yaşıyor.Kimi benim gibi çok pimpirikli oluyor kimi sizin gibi düşünüp gününü dolduran bir bebeğe ne olabilir ki diyor
Kızlar ya annnelerımız nenelerımız koylerde eskıden hem tarlaya gıdıp calısıyorlarmıs hem eve bakıyolarmıs hemde cocuk doguruyolarmıs onlar can degılmıydı ınsan degılmıydı yanı abartmayın ya hamıle dıye sankı yatalak muamelesı yapılıyo bız ne ara bu kadar hassaslastık kı :) sastım valla
Kızlar ya annnelerımız nenelerımız koylerde eskıden hem tarlaya gıdıp calısıyorlarmıs hem eve bakıyolarmıs hemde cocuk doguruyolarmıs onlar can degılmıydı ınsan degılmıydı yanı abartmayın ya hamıle dıye sankı yatalak muamelesı yapılıyo bız ne ara bu kadar hassaslastık kı :) sastım valla