Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle bir durumda öncelikle sakin olmak lazım.bebeğin olucak.bilmiyorum kaç yıllık evlisiniz..
boşanmak, çekip gitmek, bidaha yüzünü görmemeyi düşünmek yerine öncelikle durum nasıl düzeltilir onu düşünmek gerekli.
kocanızın karakteri sizin hamilelik döneminizde başkalarına yaklaşımda bulunabilicek yapıda bir karakter olabilir.
öyle hemen mesajlardan flört mü ilişki mi anlaşılmaz.yazılan bazen hiçbirşey ifade etmez..
affedebilir misin.
bunun için karşındaki insanın nasıl davranması ne yapması sizi tatmin eder.
bunları düşünmek lazım.
hepinizden allah razı olsun kızlar ben gece 4 ten beri uyumadım yatıp dinlenıcem biraz ,,halsız kaldım...canım kızım uynadığımda ne güzel oynuodu şimdi oynaması bile durdu dinlenmem lazım..destekleriniz için teşekkür ederim akşam başka ne yalanlar uyduracak bakalım
şimdi kırıldım bana güvenmemişssin diye suç bastıran msjlar gelıooo
böyle bir durumda öncelikle sakin olmak lazım.bebeğin olucak.bilmiyorum kaç yıllık evlisiniz..
boşanmak, çekip gitmek, bidaha yüzünü görmemeyi düşünmek yerine öncelikle durum nasıl düzeltilir onu düşünmek gerekli.
kocanızın karakteri sizin hamilelik döneminizde başkalarına yaklaşımda bulunabilicek yapıda bir karakter olabilir.
öyle hemen mesajlardan flört mü ilişki mi anlaşılmaz.yazılan bazen hiçbirşey ifade etmez..
affedebilir misin.
bunları düşünmek lazım.
neyse uzatmıcam ya..
herkes nasıl anlamak istiosa öyle yorum yapıyo
kızlar bazı kadınlarda eşinin maddi imkanlarından dolayı boşanmıyo,görmemezlikten duymamazlıktan geliyo
empati kurarmısın sen bunu yaşasan nasıl düzeltirdin eşin ne yapsa affederdin çok merak ettim
empati kurmadan yazmadım zaten rahat ol.insanlar pişman olurlar.sen bunu anlarsın, gerçektir.en azından bi şans daha verirsin.bu kadar basit.öyle herşeyi gözde dağ gibi büyütmeye gerek yok..
olmuştur bitmiştir.belki bundan sonrası çok daha güzel olacaktır.
şans vermek lazım karşındaki insanın tavrı ve yaklaşımına göre.
affedebilir misin.
bunları düşünmek lazım.
her şeyi büyütmemek???????
mide farkı dicem sana sadece
herkesin bakıs acısı farklı tabi sizinkine de saygı duyuyorum fakat ; mesajlarda flört mü ilişki mi anlaşılmaz demişsiniz. konu sahibi demiş ki acık secik mesajlar,balım,karıcım mesajları.
burada bu ne oluyor peki ?
kadınlık gururu ,onuru nerde ? !!!
böyle bir midesizliği nasl hazmetmeli birey ?
ayrıca su savunma yöntemi cok ilginc ; kocanızın karakteri sizin hamilelik döneminizde başkalarına yaklaşımda bulunabilicek yapıda bir karakter olabilir.
öyle diye hamile kalmasın evlat sahibi olmasınlar. o zaman esinin karakteri bayanın yanında olcak sekilde mi olur ..
bunlar kılıf.
adamın içi kötüyse , nefsi bu kadarsa. kanı bozuk,serefsizse yapar..
bunu bir insan nasl hazmedebilir.? nasıl baska birine "karım" diyen bir adamın nikahlı karısı olarak onun gözlerine bakabilir ?
empati kurmadan yazmadım zaten rahat ol.insanlar pişman olurlar.sen bunu anlarsın, gerçektir.en azından bi şans daha verirsin.bu kadar basit.öyle herşeyi gözde dağ gibi büyütmeye gerek yok..
olmuştur bitmiştir.belki bundan sonrası çok daha güzel olacaktır.
şans vermek lazım karşındaki insanın tavrı ve yaklaşımına göre.