Doğumum yaklaştı mı belirtiler neler yanlış mı yorumluyorum ?

Ebrarbebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2018
13
11
28
Ben sata göre 37 haftalık hamileyim doktorum bebeğin başı çok aşağıda her an bekliyoruz dedi açıklığım da henüz yok aslında ama şimdi heran tetikteyim başlar da anlayamam diye dün birden sıvı geldi ıslandı çamaşırım ama baktığımda akıntı olduğunu farkettim su gelseydi devamı olurdu heralde. Sırt ağrılarım çok arttı belimde ağrı var ve aşağı tarafıma yürüdüğüm zamanlar ani sancılar girip çıkıyor. Yakın mıdır sizce yoksa ben mi yanlış yorumluyorum ve inanılmaz heyecan var. sizin nasıl oldu ne belirtileriniz var doğumunuz nasıl başladı ☺

Bende boyle diye diye 41. haftayi ettim
Bu isler hic belli olmuyor nst ye giriyorsun muayene oluyorsun hicbirseyin yok
Eve gidiyorsun suyun geliiyor sancin basliyor

Bakalım hayırlısı Allah kucağımızs sağlıkla almayı nasip etsin de ne zaman isterlerse o zaman gelsinler ama insan heyrcan yapıyor tabii bir de anlayamazsam başladığını diye kendimi çok dinliyorum rüyalarıma giriyor artık

Bende boyle diye diye 41. haftayi ettim
Bu isler hic belli olmuyor nst ye giriyorsun muayene oluyorsun hicbirseyin yok
Eve gidiyorsun suyun geliiyor sancin basliyor
Ayni.seyleri yazacakmisiz meger.benim 26.haftadan beri cok asagidaydi kizim.ayrica sonlara dogru 3.5 kilo gecmisti.akintim asiri ffazlaydi.sert giren sancilarim da vardi ama devami gelmiyordu.sonuc 41 haftaya 2gun kala doğurdum 4 kilo kızımı

Bende aynı durumdaydım. 37. Haftada sancılarım çıkıyodu nst de . Bendeki çatı ağrısı , bel ağrısı nirvanadaydı. Bugün yarın gelmek üzere dedi doktor :) onun üzerine 25 gün geçti gelesi olmadı oğlumun.
40. Haftada suyunu patlatarak zoraki getirdik ordan biliyorum ki akıntıdır sendeki su olsa mutlaka devamı gelir ve afedersin foşş diye altına ediyormuşcasına olur , ara ara da devam eder
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

Ayni.seyleri yazacakmisiz meger.benim 26.haftadan beri cok asagidaydi kizim.ayrica sonlara dogru 3.5 kilo gecmisti.akintim asiri ffazlaydi.sert giren sancilarim da vardi ama devami gelmiyordu.sonuc 41 haftaya 2gun kala doğurdum 4 kilo kızımı
Oyy maşallah ya Allah bağışlasın bakalım bizimki ne zaman gelmek isteyecek ☺

Bende aynı durumdaydım. 37. Haftada sancılarım çıkıyodu nst de . Bendeki çatı ağrısı , bel ağrısı nirvanadaydı. Bugün yarın gelmek üzere dedi doktor :) onun üzerine 25 gün geçti gelesi olmadı oğlumun.
40. Haftada suyunu patlatarak zoraki getirdik ordan biliyorum ki akıntıdır sendeki su olsa mutlaka devamı gelir ve afedersin foşş diye altına ediyormuşcasına olur , ara ara da devam eder
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...
Allah razı olsun amin inşallah ☺ evet akıntım da çok bu zamanda akıntı normaldir diye biliyordum ama doktor akıntım için de ilaç verdi ☺ bakalım merakla bekliyoruz son zamanlar geçmiyor doktor da heran bekliyoruz deyince insan daha çok sabırsızlanıyor

Bnm daha 4 haftam var cnm.Açılma olması için bol bol yürümen gerek günde 1,5 ya da 2 saat falan.Bol bol 8-10 tane hurma yemelisin merdiven in çık bi de her gün ılık suda duş al.Açılmayı kolaylaştırıyomuş.Allah hepimize kolay doğum nasip etsin :)

X