sizinle paylaşmak istiyorum (çok keyifli oluyor)
aldığınız hediye ufak bir şeyse eğer (yani yüzük kolye vs gibi boyut olarak küçük)
bolca gazete kagıdına sarıp kocaman bir paket haline getirin
son katı da kocaman bi hediye paketi ile paketleyip güzelce süsleyin
karşınızdakinin paketlerin hepsini tek tek açmasını keyifle izleyin :)
evet iyi fikir tesekkürleryakın zamanda bi özel günümüz yok sanırım insllah unutmam bu fikri
evet iyi fikir tesekkürleryakın zamanda bi özel günümüz yok sanırım insllah unutmam bu fikri
erkekler işte bazen böyle düşüncesiz olabiliyo malesefama insanda bi yere kadar sabrediyor yahu..neyse inetrnettemi yaptırdın tapuyu? yoksa kendinmi yaptırdın ?
Kıyafet, saat, parfüm, atkı gibi klasik şeylerin yanında kendi yaptığım hediyeleri de vermeyi seviyorum ben canım.
Örneğin yılbaşında resimli takvim hazırlayıp özel günlerin yanına minik stickerler yapıştırıp vermiştim.
Yıldönümümüzde 2 yastık hazırlamıştım, birinde erkek cin adam kalbini uzatıyor, eli uzayıppppp
diğer yastığa gidiyor, diğer yastıktaki kız cin ayşe de utanarak kalbe bakıyor
Özel gün olmasına gerek yok, arada süslü kutular hazırlıyorum. Kutuya kırmızı hışırtılı kağıtlar döşeyip
minik kalpli kartonlar serpiştiriyorum. Ufak tefek hediyeler koyuyorum. Mesela cüzdan aldığım zaman
iç ceplerine notlar saklıyorum.
Dünyanın en tatlı sevgilisi belgesi vermiştimAylar sonra aşkım da bana verdii pembesini
Güzel bir albüm alıp resimlerimizi yerleştirmiştim, resimlere göre de şıpsevdideki gibi notlar yazmıştım.
"Aşk, sevdiğinin gözlerinde erimektir", "Aşk, sevdiğinin komik hallerine bayılmaktır." vs vs
Daha çookkkkkk var ama şimdi bu kadarı geldi aklıma
eşim asla düşüncesiz değildir.internette buldum aynı şekli word de yapıp boşlukları doldurmuştum.yazıcıdan çıkartıp arkasına kağıdın boyutunda karton kesip yapıştırmıştım daha dik dursun diye
hmm tesekkürler yastık hosuma gittiüzerini falan senmi cizdin peki?
ya kızlar böyle ikimizin fotoğrafını kullanacağım bir şey olmaz mı ki
yani anlatmak istediğim ikimizin bi fotosunu işte ne bileyim yastık yapmak ya da kullanacağı bir eşyada kullanmak
değişik şeyler istiyorum ama aklıma hiçbişi gelmiyoo
bende defter yapmadan önce yastık düşünmüştüm ama normal bi yastık yani yatabileceğiama kalpliden baska yapamayız dediler heryerde.s bende onu istemedim değişik bişey olsun diye..sihirli kupa olabilir sıcak su koyunca fotonuz cıkar ortaya ama kupa düşünürsen siyah olsun bence o daha asil duruyo ben defter ysptım kapağında bizim fotomuz olan..içinede düşüncelerimi yazdım cok etkilendi..bunları düşünmezmisin canım ?
kupayı biliyorum tatlım ama ondansa bana defter daha cazip geldi...
hem bütün fotolarımızı koyabliiriz hem de küçük küük notlar serpitiririm arasına...
bu olabilir canım ama yastık yaptırmak istiyodum ben de kimsenin uğraşacağını sanmıyorum
o zaman defter işi üzerinde yoğunlaşayım en iyisi
teşekkürler canımm
Bende bitaneme 6 aya yakın zamandır defter yapıorm . 11 eylül yıldönümümüz ve sanırım o güne kadar 1oo sayfayı geçecek :) Karton kapak yaptırmayı düşünüorm ama nasıl olacak bilmiorm
Bir de yeni sezon gs forması alacağım :)
Bizimde gecen haftalarda evlilik yildönümümüzdü ,
esimle söyle bir karar aldik,afrikada sudanda aclik ceken kardeslerimize
birbirimizin adina hediye olarak ramazan iftariyelik ve bir cocugun bayram elbisesini aldik
simdiye kadar her yildönümlerinde kalici hediyeler aldik birbirimize
ama bu sene ki bir baska güzel oldu..
icim son derece rahat ve huzurlu cok sükür
Baskı merkezinde kitap haline getirmeyi yaptırabilir miyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?