doğumgünü,yıldönümü,yılbaşı hediyeleri

qldn

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
512
84
318
merhabalar :3: öncelikle daha önceden böyle bi konu acıldıysa veya yanlıs yere konu actıysam özür diliyorum baktım ama benzer bi konu bulamadım.. bugüne kadar eşinize, erkek arkadasınıza aldığınız hediyeleri yazabilir misiniz? herkesin bazen bu konuda yardıma ihtiyacı olabiliyor hepimiz bugüne kadar aldığımız veya yaptığımız hediyeleri yazarsak ihtiyacımız olduğunda buradaki farklı fikirlerden yardım alabiliriz.. simdiden tesekkür ediyorum hepinize :61:

Parfüm almıştım :)
Tshrt
Sihirli kupa yaptırdım ikimizin fotoğrafı olan :)
Kazak almıştım (sevgililer gününde )
Çakmak yaptırdım
Hediyelik eşyalar ufak tefek
Sarılıp uyuduğum beyaz bi ayım vardı ona göndermiştim onuu :77::76:

Ayy canım yaa :69::69:

Parfüm almıştım :)
Tshrt
Sihirli kupa yaptırdım ikimizin fotoğrafı olan :)
Kazak almıştım (sevgililer gününde )
Çakmak yaptırdım
Hediyelik eşyalar ufak tefek
Sarılıp uyuduğum beyaz bi ayım vardı ona göndermiştim onuu :77::76:

Ayy canım yaa :69::69:
cevabın için tesekkürler :61: bende yazayım.. cok sevdiğim bi bebeğim vardı ağlıyo gülüyo falan..onu vermiştim ona..alısverişe cıktığımda hosuma giden bi tişört almıstım.. ve bi defter hazırladım üstünde bizim fotoğrafımız olan..aslında bunu kitap seklinde yapmak istiyodum ama beceremedim cok arastırdım ama bunu yapan bi yer bulamamıstım :44: neyse :64: bu defterin içine ona hissettiklerimi sanki bi baskasına anlatıyor gibi anlatmıstım..o sıralar hergün kavga ediyorduk yanımda okudu defteri ve okuyunca ağlamıstı :D valla aramızı düzeltmeyi öyle basarmstım :D içine onun ve benim bebeklik fotoğraflarımızı koymustum..bu kadar heralde :61:

parfüm
thşrt
kazak
spor ayakkabı
saat genelde değişik saatlar çünkü saat koleksiyonu yapıyor sevgili kociş :52:

parfüm
thşrt
kazak
spor ayakkabı
saat genelde değişik saatlar çünkü saat koleksiyonu yapıyor sevgili kociş :52:

:61:suanda benim aklımda sıraya koyduğum 3 sey var :61: 2 tane bez bebek yapıcam gelin ve damat seklinde ama kac ayımı alır bilemiyorum valla :1: sonra tepeden tırnağa asığım sana kutusu yapıcam içine küçük küçük işine yarayan seyleri koyucam bu iki hediyeyi burda gördüm isimlerini unuttum cok tesekkür ediyorum onlara :61: ve 3.süde sevgili eldivenleri varya onları almayı değilde kendim yapmayı yada örmeyi düşünüyorum becerebilirsem tabii :66:

:61:suanda benim aklımda sıraya koyduğum 3 sey var :61: 2 tane bez bebek yapıcam gelin ve damat seklinde ama kac ayımı alır bilemiyorum valla :1: sonra tepeden tırnağa asığım sana kutusu yapıcam içine küçük küçük işine yarayan seyleri koyucam bu iki hediyeyi burda gördüm isimlerini unuttum cok tesekkür ediyorum onlara :61: ve 3.süde sevgili eldivenleri varya onları almayı değilde kendim yapmayı yada örmeyi düşünüyorum becerebilirsem tabii :66:

Ne güzel keşke benimde kocişte öyle ayıcık bebek falan sevse ama hiç sevmez o tarz şeyleri malesef :50:

cevabın için tesekkürler :61: bende yazayım.. cok sevdiğim bi bebeğim vardı ağlıyo gülüyo falan..onu vermiştim ona..alısverişe cıktığımda hosuma giden bi tişört almıstım.. ve bi defter hazırladım üstünde bizim fotoğrafımız olan..aslında bunu kitap seklinde yapmak istiyodum ama beceremedim cok arastırdım ama bunu yapan bi yer bulamamıstım :44: neyse :64: bu defterin içine ona hissettiklerimi sanki bi baskasına anlatıyor gibi anlatmıstım..o sıralar hergün kavga ediyorduk yanımda okudu defteri ve okuyunca ağlamıstı :D valla aramızı düzeltmeyi öyle basarmstım :D içine onun ve benim bebeklik fotoğraflarımızı koymustum..bu kadar heralde :61:

Rica ederim :)
biz ayrı şehirlerdeyiz kazak hariç diğerlerinin hepsini bi kutunun içine koyup göndermiştimm 2 gün kutuyaa baktıkça seni görüyorum seni hissediyorum sanki diyodu her gün ayıcığı öper öyle uyur :)
Fotoğraflarımızıda göndrmiştim hatta bii kaçını rujla öpmüştüm falan :23::23:;
ama kullanmıyo eskitemem bi yerine bişey olursa dert yaparm diyo saklıyoo yarimm :69:
İlk eline ulaştığında duygusala bağlamıştı kuzum ya ağladı telefndaaaaaa kıyamammmm :43::43::70::69:

Ne güzel keşke benimde kocişte öyle ayıcık bebek falan sevse ama hiç sevmez o tarz şeyleri malesef :50:

evlenince benimkide sevmez eminim ama simdi bunu ben yapıcam falanya o bakımdan değerli görür simdi işine yarayan seyler almak istemiyorum aklında kalabilecek bitmeyecek bi köşede duracak şeyler yapmak istiyorum o yüzden :61:

Rica ederim :)
biz ayrı şehirlerdeyiz kazak hariç diğerlerinin hepsini bi kutunun içine koyup göndermiştimm 2 gün kutuyaa baktıkça seni görüyorum seni hissediyorum sanki diyodu her gün ayıcığı öper öyle uyur :)
Fotoğraflarımızıda göndrmiştim hatta bii kaçını rujla öpmüştüm falan :23::23:;
ama kullanmıyo eskitemem bi yerine bişey olursa dert yaparm diyo saklıyoo yarimm :69:
İlk eline ulaştığında duygusala bağlamıştı kuzum ya ağladı telefndaaaaaa kıyamammmm :43::43::70::69:

duygusallar aslındada fırsatını vermiyolar erkekler galiba :61:maddi manevi ona ne verirsem veriyim etkilensin istiyorum aklında kalsın istiyorum..o yüzden seciciyim heralde biraz :D:61:

duygusallar aslındada fırsatını vermiyolar erkekler galiba :61:maddi manevi ona ne verirsem veriyim etkilensin istiyorum aklında kalsın istiyorum..o yüzden seciciyim heralde biraz :D:61:

Ya sonuçta sen verdiğin için zaten aklında kalır :)
Bende bu aralar şaşırtmak istiyorum Ruhumu $1440_buyuk.jpg
Böyle bişey yaptırablirm aslnda çikolatayı çok seviyo :69::69:

ayyy cok sevdim bunuu :D klavyeye benzer bişey sandım ilk bakısta ama büyütünce gördüm yazıları :D

Son düzenleme:
haklısın bana gelse öyle bi hediye bende yiyemem ama içim gider :64:

Yaa ben hediyeden çok pakete, kutulara, süslü kurdelelere
falan kafa patlatıyorum. Daha ortada hediye yok dünya
kadar kutu alıyorum:1: Hatta bazılarını çok beğenip
vermiyorum, kendim kullanıyorum:52: Yıldönümümüz
için şimdiden bir şeyler düşünüyorum ama aklıma gelen
her şeyi almışım:44::44:

ben doğumgününde kalbimin tapusunu yapmıştım başta ne olduğunu anlamadı sonra çok sevindi.ayrılırken yanında bile götürmedi hediyemi:19: kaç ay uğraşmıştım onu yapmaya.

Yaa ben hediyeden çok pakete, kutulara, süslü kurdelelere
falan kafa patlatıyorum. Daha ortada hediye yok dünya
kadar kutu alıyorum:1: Hatta bazılarını çok beğenip
vermiyorum, kendim kullanıyorum:52: Yıldönümümüz
için şimdiden bir şeyler düşünüyorum ama aklıma gelen
her şeyi almışım:44::44:

:61: haklısın cok güzel bi hediye gazete kağıdına sarılıp veriliyosa fazla bi değeri olmaz paket ve süslemede önemli :61: yıldönümünüz içinde yukarıda yazılanlardan bi fikir cıkarabilirsen ne güzel :61:benimde aklıma hediyeler birikiyo hepsini bi an önce yapıp vermek istiyorum ama bu seferde özel günlere bişey kalmıyo o yüzden bekliyorum :1: ve canım aldıklarını veya yaptıklarını söyleyebilirmisin bizede fikir olur

Son düzenleme:
ben doğumgününde kalbimin tapusunu yapmıştım başta ne olduğunu anlamadı sonra çok sevindi.ayrılırken yanında bile götürmedi hediyemi:19: kaç ay uğraşmıştım onu yapmaya.

erkekler işte bazen böyle düşüncesiz olabiliyo malesef:19: ama insanda bi yere kadar sabrediyor yahu..neyse :61: inetrnettemi yaptırdın tapuyu? yoksa kendinmi yaptırdın ?

Back