Doğumdan sonra regl

:) gece emziriyorsanız bebegi süt korurmuş yapılan bilimsel(?) bi arastırmaya gore. benim kızım geceleri elhamdülillah uyudugu gece en fazla 3 kere uyandıgı için ben 40'ım dolmadan adet oldum. ve bugun 3.sü geldi

benimde sorun yok bende 40 ım dolana kadar 30 gün zaten geldi. sonra tam vaktinde bidaha oldum hatta bugün tekrar oldum ama sütüm olmadığı için d.k hapı kullanıyorum o yüzdende düzenli oluyo olabilirim. bu arada sprali bende taktırmak istedim ama benim doktorum 6 aydan önce takamam dedi :S seninkini nası taktılar canım yaaa benim doktor nie öle dedikii

ya ben 1 kere regl oldum dahada olmadım 3 hafat geçti bu arada gebelik testi bile yaptım kazara bi bebek gelmesin çok şükür sonuç negatif

doğumdan beri bugün ilk defa regl oldumhihoyyyt hatta sabah aaaaa dedim unutmuşum nasıl olduğunu kaydirigubbakcemile3 malum gecen sene 20 ocaktan beri ilk :))

emzirirken düzensizlikler olabilir,hiç gelmeyebilir,bi gelip bi gelmeyebilir...

kıslar neden hemen hamilemiyim diorsuz yav benide korkutuosunuzzz:))))
tayyip amca üç çocuk yapın dio:)))
aman allah korusun ben kocama güveniom spral taktrmktan korkuom hap desen kullanamm prezervatf desenz ııh olmasss artık doğal yollardan korunuoruss.hatta koçiş akşam bana hiç korkmuomusun hamile kalmktan dedi bende sen düşün dedim:))

gözdecim sen normal doğum yaptın galiba hamile kalmaktan korkmadığına göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…