he korunmmada gör gününü:))) tam yumurtladığın zamana denk gelir adet olcaana hamişş olursun:)
ben 50. gün oldum..tam 4 hafta soora yine oldum ama 2şer gün sürdü we accık geldi..olacam da deneme yapıo herhal..hani kaç aydır yokya alıştıra alıştıra:))
benim de 50.gün az biraz kan geldi..2 gün sürdü ama..şimdilik ses seda yok..pek meşur kadın doğumcu kaan kocatepe diyo ki,ful emziren bebeğine su bile vermeyen anneler 1 seneye kadar adet görmeyebilir..ama genelde 3,5-4 ay sonra adet kanamasının başlaması normal sayılır...mışşşş
ben kan gelince üzüldüm hatta..bebeğimi az mı emziriryorum acaba diye..emzirme sıklığı azalınca adet başlarmış:hulya:..
AAAA Niye sekerim pek faydalandik kendisinden hamilelikte. regl konusuna gelince Ben ilk kizimda 14 ay emzirme suresince hic adet olmadim memeden kestikten 1 ay sonra oldum bunda da henuz bi Hareket yok oh cok Rahat Boylekendi adıma konuşuyorum ben o siteyede o dr. da sinir oluyorum. yanlış anlaşılmasın şahsen tanımıyorum yada hiç yüzünüde görmüş deilim ama hamileliğim esnasında bazen o siteye girer ve yaptığı yorumları okurdumki buda beni deli ediyordu.tam anlamıyla femenist sayılmam ancak jinekoloji hakkında bir erkeğin yorumlar yapmasına tahammül edemiyorum.teorik yaklaşımlara tamam ama iş yoruma gelince kendisini bulup kapa gaganı demek istedim defalarca hele o 4 ay durmaksızın çektiğim sancılarda hani onun bi yoruma varya rahimin kendini hazırlaması hissedilmez çok biliyon sen benim çektiğimi çekte hissediliyomu öğren diye çemkirmek eliyodu içimden yüzüne....
pardon konuyla alakalı deildi ama adını duyunca birden attı şalterlerim.haikaten bu adamın yerini yurdunu bilen varmı.klava:
yılbaşında 2.5 aylık olucaz,bende hala olmadım adet kafamçokkarıştı
ya ben İkİ haftada ÜĞst Üste adet oldum geÇen ay Çok yogun kanamayla ama buay ayın 1İ,nde olcaktım oolmadım Çok korkuyom korunuyoz ama yarın test alcam İÇİm rahat deĞİl hİÇÇÇ