benim de 85 güne varıcak galiba, 59. gün bugün. regl ile karıştığnı sanmıyorum çünkü ağrım sancım olmadı önceki gibi. annem parça falanmı kaldı acaba diyo. doktora gitmek lazımmıki. üff hiç kadın doğumcu görmek istemiyorum şu aralar :sinifsinif:
kaşınmaa mübarek günn kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
afferim be o doktora süpermiş:)) olabilirsin de olmayabilirsin de hı?? way beee:)))
hmmm bu ay olursun bence hic 6 ay olmayani duymadim ama arkadasim 3 ay sonra olmustu...
elacığım bu konuyu ben açacaktım canımcığım
sen benden uzun yaşıcan
ben de daha adet olmadım
sezeryan sonrası 20. günde kanama bitti
o gün bugündür yok bişey
çok rahatmış valla
yarın doktoruma gitmeyi düşünüyorum
2 ay sonra gelirsin demişti kontrole
bebişi nasıl bırakıcam diye erteledik biraz
bakalım neler diyecek
Süt korumaz bakınız ablamm:)) yawrum emzirirken hamile kaldı..2 sıpaynan boğuşuyo şimcikk..
adet filan da olmamıştı:)
akannehir akannehir akannehir en korktuğum şey zuzummm kaza kurşunu :bbo: yok anacım bideneylen baş edemiyom bide aynından ikincisini bu bünye kaldırmasss kaydirigubbakcemile3
benim de 85 güne varıcak galiba, 59. gün bugün. regl ile karıştığnı sanmıyorum çünkü ağrım sancım olmadı önceki gibi. annem parça falanmı kaldı acaba diyo. doktora gitmek lazımmıki. üff hiç kadın doğumcu görmek istemiyorum şu aralar :sinifsinif:
gizemcim bak bence en kisa zamanda doktora git. benimde ayni olmusu biliyorsun ve yogun sekilde parca kalmisti benim. internete de okumustum onlar alinmasi gerekiyormus.
Bak benden sana fikir olsun, simdiden biraz süt pompala ve buzluga at. beni o gün hemen ameliyata aldilar, ve narkozdan sonra birkac saat süt vermemi istemedi doktorum. bir kere biberon vermek zorunda kaldim. Hadi bakalim doktora. Belki ilac ilede tedavi olabilirsin canim. Ama kanaman bu kadar uzun sürmemsi lazim.