Doğumdan sonra regl

ben de 40ımdan sonra adet oldum şuan 2. yi olmam gerek ama 5 gün geçti olmadım bi taraftan korkuyorum da doktorum bana ocak ayına kadar sütün koruyacağını söylemişti ama yine de güvenemedim tedbiri aldım tabiki de

he korunmmada gör gününü:))) tam yumurtladığın zamana denk gelir adet olcaana hamişş olursun:)
ben 50. gün oldum..tam 4 hafta soora yine oldum ama 2şer gün sürdü we accık geldi..olacam da deneme yapıo herhal..hani kaç aydır yokya alıştıra alıştıra:))

benim de 50.gün az biraz kan geldi..2 gün sürdü ama..şimdilik ses seda yok..pek meşur kadın doğumcu kaan kocatepe diyo ki,ful emziren bebeğine su bile vermeyen anneler 1 seneye kadar adet görmeyebilir..ama genelde 3,5-4 ay sonra adet kanamasının başlaması normal sayılır...mışşşş

ben kan gelince üzüldüm hatta..bebeğimi az mı emziriryorum acaba diye..emzirme sıklığı azalınca adet başlarmış:hulya:..

benim de 50.gün az biraz kan geldi..2 gün sürdü ama..şimdilik ses seda yok..pek meşur kadın doğumcu kaan kocatepe diyo ki,ful emziren bebeğine su bile vermeyen anneler 1 seneye kadar adet görmeyebilir..ama genelde 3,5-4 ay sonra adet kanamasının başlaması normal sayılır...mışşşş

ben kan gelince üzüldüm hatta..bebeğimi az mı emziriryorum acaba diye..emzirme sıklığı azalınca adet başlarmış:hulya:..

kendi adıma konuşuyorum ben o siteyede o dr. da sinir oluyorum. yanlış anlaşılmasın şahsen tanımıyorum yada hiç yüzünüde görmüş deilim ama hamileliğim esnasında bazen o siteye girer ve yaptığı yorumları okurdumki buda beni deli ediyordu.tam anlamıyla femenist sayılmam ancak jinekoloji hakkında bir erkeğin yorumlar yapmasına tahammül edemiyorum.teorik yaklaşımlara tamam ama iş yoruma gelince kendisini bulup kapa gaganı demek istedim defalarca hele o 4 ay durmaksızın çektiğim sancılarda hani onun bi yoruma varya rahimin kendini hazırlaması hissedilmez çok biliyon sen benim çektiğimi çekte hissediliyomu öğren diye çemkirmek eliyodu içimden yüzüne....

pardon konuyla alakalı deildi ama adını duyunca birden attı şalterlerim.haikaten bu adamın yerini yurdunu bilen varmı.:eek:klava:

kendi adıma konuşuyorum ben o siteyede o dr. da sinir oluyorum. yanlış anlaşılmasın şahsen tanımıyorum yada hiç yüzünüde görmüş deilim ama hamileliğim esnasında bazen o siteye girer ve yaptığı yorumları okurdumki buda beni deli ediyordu.tam anlamıyla femenist sayılmam ancak jinekoloji hakkında bir erkeğin yorumlar yapmasına tahammül edemiyorum.teorik yaklaşımlara tamam ama iş yoruma gelince kendisini bulup kapa gaganı demek istedim defalarca hele o 4 ay durmaksızın çektiğim sancılarda hani onun bi yoruma varya rahimin kendini hazırlaması hissedilmez çok biliyon sen benim çektiğimi çekte hissediliyomu öğren diye çemkirmek eliyodu içimden yüzüne....

pardon konuyla alakalı deildi ama adını duyunca birden attı şalterlerim.haikaten bu adamın yerini yurdunu bilen varmı.:eek:klava:
AAAA Niye sekerim pek faydalandik kendisinden hamilelikte. regl konusuna gelince Ben ilk kizimda 14 ay emzirme suresince hic adet olmadim memeden kestikten 1 ay sonra oldum bunda da henuz bi Hareket yok oh cok Rahat Boyle

Doğumdan sonra 1 ay kanamam devam etti sonrasında adet olmadım. Bende sadece anne sütüyle besliyorum. Kaza kurşunuda söz konusu bile olamaz. delikafadulden
uzun süre adet olmayanlar var bende sizi merak ediyordum konuya açmanız iyi olmuş. Korunmayı ihmal etmeyin bi arkadaşım 3. ayında tekrar gebe kaldı sezeryanlı olanlarda gebelik hiç istenmeyen bi durum dikişler bile iyileşmemiş oluyo. Eşiniz korunsun en iyisi bence bu.

ben de ikinci adetimi yeni bitirdim. yumurtlama 40ım bitmeden başlamış bile. bi arkadaşım 15 ay oldu doguralı hala adet gormedi ben kırkım bitmeden gordum nasıl iş bu ya:KK43: ben sevmiyorum adet olmayı pedden nefret ediyorum ...

kıızlar hepınızı tek tek okudum ama ben dogumdan snra 4 gun cok az oldum.bıdahada olmadım.3gun once oldum şimdi devam edıyor.nerdeyse 3 ay dolcak ben 4 gun kanamam olusumu sezeryana baglamıştım ama aranızda sezeryan olupta kanaması cok olanda var.anlamadım ben bu işi....

ben de doğum yapalı 2,5 ay oldu nerdeyse

hiç adet olmadım

dr bir ilaç verdi

onu bitirince olacakmışım

yeni bebeği bile düşün dedi bana:CüvCüv:

3-4 ay korunduktan sonra ama
:bbo:

kızlar benim karnımdaki şişlik ve kasık ağrılarım regli olacağımın belirtileriymiş. ilk reglimi oldum ve bugün 3. günüm ama inanılmaz çok geliyo... ilk defa tampondan sızıyo. saatte 1 tampon değiştirmek zorunda kalıyorum... bu kadar erken olmak kötü bişey mi acab????????

arkadaşlar bnde ayın 28 mevlütümü yaptım çoooook yoruldum ertesı gunudu da regl oldum.3 gun çok fazla geldı sonrada bıttı.çok şukur korkuyordum ya olmazsam dıye?:emir_bebek:

ya ben ıkı haftada ÜĞst Üste adet oldum geÇen ay Çok yogun kanamayla ama buay ayın 1ı,nde olcaktım oolmadım Çok korkuyom korunuyoz ama yarın test alcam ıÇım rahat deĞıl hıÇÇÇ

ya ben İkİ haftada ÜĞst Üste adet oldum geÇen ay Çok yogun kanamayla ama buay ayın 1İ,nde olcaktım oolmadım Çok korkuyom korunuyoz ama yarın test alcam İÇİm rahat deĞİl hİÇÇÇ

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bende olmadim daha ama emzirirken 6 ay olmayanlar varmis. normal yani

Arkadaşlar bende kurban bayramının ilk günü adet oldum bu ayın 27 sinde olmam gerekiyordu ve olmadım hala eşim korunuyor ama bişey olurmu acaba ayın29unda adet gibi değil ama pembe renkte bi akıntı oldu hemen gecti dahada olamadım........CADIARZU

kizlar ben 29.9.2009 da dogum yaptim 2 hafta once aldilar minigi dogumdan 6 hafta sonra ilk adetim oldu daha sonrada iki defasinda spiral taktirdim simdilik duzenimiz iyi gibi ilerisini bilmiyorum

ay yoksa hamilemiyim yine :)) bende olmadim daha guluyorum ama hicde komik degil aslinda dimi :hulya:

X