Doğumdan sonra regl

benim de 85 güne varıcak galiba, 59. gün bugün. regl ile karıştığnı sanmıyorum çünkü ağrım sancım olmadı önceki gibi. annem parça falanmı kaldı acaba diyo. doktora gitmek lazımmıki. üff hiç kadın doğumcu görmek istemiyorum şu aralar :sinifsinif:

gizemcim bak bence en kisa zamanda doktora git. benimde ayni olmusu biliyorsun ve yogun sekilde parca kalmisti benim. internete de okumustum onlar alinmasi gerekiyormus.
Bak benden sana fikir olsun, simdiden biraz süt pompala ve buzluga at. beni o gün hemen ameliyata aldilar, ve narkozdan sonra birkac saat süt vermemi istemedi doktorum. bir kere biberon vermek zorunda kaldim. Hadi bakalim doktora. Belki ilac ilede tedavi olabilirsin canim. Ama kanaman bu kadar uzun sürmemsi lazim.

bnm doğumdan snra 45 gun surdu bugun 2 ay 4 gunluk olduk sımdı :) olucakmıyım acabakafamçokkarıştı

evet implant emziriken oluyormus bende okudum simdi. regl de 20% kadinda olmayabiliyormus ama genelde regl normal devam ediyormus. yan etkileri ayni dogum kontrol hap gibi.

ben bebek 35 günlükken 3 gün kanamam oldu adet miyim bilemedm 1 ay sonra yine olunca düzene girdiğini anladım.bide düzenli emziiriyorum demekki süt korumuyormuşşşş

kaşınmaa mübarek günn kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

afferim be o doktora süpermiş:)) olabilirsin de olmayabilirsin de hı?? way beee:)))

kuşum emziren analar max. 6 ay olmayabilirmişte ondan öle dedi ama olanda olabiliyomuş tabe...

hmmm bu ay olursun bence hic 6 ay olmayani duymadim ama arkadasim 3 ay sonra olmustu...

bakıcaz artık cnm bölede iyiydi gerçi...

elacığım bu konuyu ben açacaktım canımcığım

sen benden uzun yaşıcan

ben de daha adet olmadım

sezeryan sonrası 20. günde kanama bitti

o gün bugündür yok bişey

çok rahatmış valla

yarın doktoruma gitmeyi düşünüyorum

2 ay sonra gelirsin demişti kontrole

bebişi nasıl bırakıcam diye erteledik biraz

bakalım neler diyecek

bende olmadım daha acaba ne zaman teşrif edecek... bence de böyle iyi elalım :)

elacığım bu konuyu ben açacaktım canımcığım

sen benden uzun yaşıcan

ben de daha adet olmadım

sezeryan sonrası 20. günde kanama bitti

o gün bugündür yok bişey

çok rahatmış valla

yarın doktoruma gitmeyi düşünüyorum

2 ay sonra gelirsin demişti kontrole

bebişi nasıl bırakıcam diye erteledik biraz

bakalım neler diyecek

Allah hepimize uzun sağlıklı ömürler versin cücümkaydirigubbakcemile3
doktora gidince sölediklerini diyiver cnm bnimki 6 ay sonra gelirsin dediydi:hulya:

bende henüz olmadım. Doktora kontrole gitmiştim. Emzirmediğin için yakın bi zamanda olursun demişti ama bişey yok.
süt korur muhabbetinede pek güvenmeyin bence.

Süt korumaz bakınız ablamm:)) yawrum emzirirken hamile kaldı..2 sıpaynan boğuşuyo şimcikk..
adet filan da olmamıştı:)

Süt korumaz bakınız ablamm:)) yawrum emzirirken hamile kaldı..2 sıpaynan boğuşuyo şimcikk..
adet filan da olmamıştı:)

akannehir akannehir akannehir en korktuğum şey zuzummm kaza kurşunu :bbo: yok anacım bideneylen baş edemiyom bide aynından ikincisini bu bünye kaldırmasss kaydirigubbakcemile3

benim de 85 güne varıcak galiba, 59. gün bugün. regl ile karıştığnı sanmıyorum çünkü ağrım sancım olmadı önceki gibi. annem parça falanmı kaldı acaba diyo. doktora gitmek lazımmıki. üff hiç kadın doğumcu görmek istemiyorum şu aralar :sinifsinif:

gizemcim bak bence en kisa zamanda doktora git. benimde ayni olmusu biliyorsun ve yogun sekilde parca kalmisti benim. internete de okumustum onlar alinmasi gerekiyormus.
Bak benden sana fikir olsun, simdiden biraz süt pompala ve buzluga at. beni o gün hemen ameliyata aldilar, ve narkozdan sonra birkac saat süt vermemi istemedi doktorum. bir kere biberon vermek zorunda kaldim. Hadi bakalim doktora. Belki ilac ilede tedavi olabilirsin canim. Ama kanaman bu kadar uzun sürmemsi lazim.

kızlarr dr gittim enfeksiyon kapmışsın dedi 2 hap bide fitil verdi hatta onu topiktede yazmıştımmm haplardan biri göğüsleri yara yaptı şimdi kanıyolarr bi daha dr mı asla ggidemem emziririken işkence gibioluyo valla durduk yere yaara oldu memeler bide üstüne benim oğlummm tombalağımm çok sütcüü zaten tipinden belli gittmem böle kanlı iyiyim benn hem kocişte uzak dururyo kaza kurşununa uğramaktan iyidirr alt tarafı ped sıkıyo delikafadulden

ama fenalık geldi yanii baya uzun zamandırr...:sinifsinif:

ben iki kere aşırı yogun oldum 1hafta arayla ped yetişmedi resmen şimdi ocak 1de olcam yine

ben tam 9 ay sonra oldum regl.ve halen bir düzene giremedi mutlaka 4-5 gün gecikmeli oluyorum.oğlum 14 aylık ve halen emiyor ama doktorum asla süt korumaz demişti.kontrole gittiğimde merak etme 1 yıl regl olmayan hastam var demişti endişelenmeyin ama tedbiride elden bırakmayın sakın:))

ben durumumu anlamadim.71 gun kanama oldu(koyu kahve renkte geldi uzun zaman) sonrasinda 3-4 gun hic olmadim .sonra 4-5 gun yine bazen acik bazen koyu renkte geldi (yeniden basladigi gun kendimi cok yormustum ev isiyle onun etkisi olabilir mi) .simdi yine bitti. ben adet mi olmus oldum

bende 40 tan sonra bir kez oldum ama ikinci hala yok :1no2: hatta korktumda acaba kazamı yaptık diye akannehir ama yok onuda yapmadık aman Allah korusun şu anda daha kesileli üç ay olmamış, ama şöle bir yıl sonra falan bi kaza olursada fena olmaz hani kaydirigubbakcemile3 tabi herifi ikna edebilirsem aşı günü kontrol günü dedikçe gözleri pörtlüyo adamın kaydirigubbakcemile3

bende adet görmedim ama doğumdan itibaren 40 gün aralıklarla kanama olmuştu.ayrıca eski doktorum implant önermemişti.erken menepoz riski olabilir diye .tabiki teknoloji sürekli gelişiyor.bunu söyleyeli 2 yıl önceydi

X