- Konu Sahibi umut_iklimi
-
kızlar bu soruya sezeryan ve normal doğum yapmışlar hepiniz cevap veririseniz çok sevinirim doğumunuzdan sonra nasıl bir korse çeşidi giydiniz sadece karından olan mı yoksa hem karın hem bacak mı birde sezeryan ve normal doğum da farkediyor mu lütfen fikirlerinizi yazaersanız çok sevinirim şimdden teşekkürler
anladım canım sezeryanda sadece karından sarılmalı bişey giyilebilir anladığım kadarıyla normal doğumda ise diğer bacagı saranlarda giyilebiliyor galiba birde nerden alabliriz her yerde satılıyor mu acaba özel bi adı var mı çok tşk ederim bilgilendirdiğin için
Bu arada bacaklarını ve poponu toplayan korse hemen sakın giyme Allah korusun dikişlerini patlatırsın 40 ından sonra o tip korse giy nasıl olsa geçiyor o zamana kadar
Doğumdan sonra ertesi gün hemen korse taktırdı bana doktorum . Ve acayip rahat ettim. Kemer gibi cırt cırtlı bir korseydi, hastaneden verdiler .Bir ay gece gündüz çıkarmadım . Korsesiz löp löp hissediyordum çünkü karnımı . Bir ayım bitti bir kaç gündür de bambu göğüs altından bacakları da saran korseyi takabiliyorum inceldiğim için.
Doktorum taktığına göre herkese tavsiye ediyorum sezeryan sonrası böyle bir korseyi.
Kullanmis oldugunuz korselerin markalari ne acaba reklam oluyorsa ozelden atailirmisiniz yrn alisverise cikicaz alayim diyordum
doğumdan sonra ertesi gün hemen korse taktırdı bana doktorum . Ve acayip rahat ettim. Kemer gibi cırt cırtlı bir korseydi, hastaneden verdiler .bir ay gece gündüz çıkarmadım . Korsesiz löp löp hissediyordum çünkü karnımı . Bir ayım bitti bir kaç gündür de bambu göğüs altından bacakları da saran korseyi takabiliyorum inceldiğim için.
Doktorum taktığına göre herkese tavsiye ediyorum sezeryan sonrası böyle bir korseyi.
belden korse takıyorum çok memnunum
bende sezaryenle doğum yaptım,doğumdan bi gün sonra hastaneden çıkmadan hemsire eşime gidip korse almasını söylediHastanenin karşısında medical vardı, hemen gidip aldılar ve çıkmadan annemle hemsire beraber taktılar belime, cırt cırtlıydı o da ama ben bi kaç gün takamadim sıkılıyodum hareket edemiodum.. Soonna taktım gobusden kurtuldum..
merhaba arkadaslar bende yaklasık 2 ay once sezeryanla doğum yaptım hıc ne dr ne de hemsıre korse konusunda ban abılgı vermedı ve bende hıc dusunemedım sızce o belden korseden alsam su göbekten kurtulma sansım hala varmı
cvp beklıyorum sızden sımdıden tsk ederım
merhaba arkadaslar bende yaklasık 2 ay once sezeryanla doğum yaptım hıc ne dr ne de hemsıre korse konusunda ban abılgı vermedı ve bende hıc dusunemedım sızce o belden korseden alsam su göbekten kurtulma sansım hala varmı
cvp beklıyorum sızden sımdıden tsk ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?