• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan sonra nasıl bir korse giydiniz? Sezeryan ve normal doğum fark eder mi?

Doğumdan sonra korse kullandınız mı?

• Evet

OY: 1 50,0%
  • Hayır

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
kızlar bu soruya sezeryan ve normal doğum yapmışlar hepiniz cevap veririseniz çok sevinirim doğumunuzdan sonra nasıl bir korse çeşidi giydiniz sadece karından olan mı yoksa hem karın hem bacak mı birde sezeryan ve normal doğum da farkediyor mu lütfen fikirlerinizi yazaersanız çok sevinirim şimdden teşekkürler :49:

kızlar bu soruya sezeryan ve normal doğum yapmışlar hepiniz cevap veririseniz çok sevinirim doğumunuzdan sonra nasıl bir korse çeşidi giydiniz sadece karından olan mı yoksa hem karın hem bacak mı birde sezeryan ve normal doğum da farkediyor mu lütfen fikirlerinizi yazaersanız çok sevinirim şimdden teşekkürler :49:

merhaba ben 2 buçuk yıl önce sezeryanla doğum yaptım ve ben böyle cırt cırtlı karın büyüklüğüne göre ayarlanan alttan giyilmeli değil kemer gibi karına sarılan korse giydim memnun kaldım sanırım anladın şeklini ama normal doğum yapanlar alttan giyilen bacağı saran korse giyiyorlar ama sezeryanda onlar tam dikişi sardığı ve dikişler hava alamadığı için giyilemiyor çünkü dikişlerin hep hava alması lazım ki enfeksiyon olmasın alttan giyilen korseler terletiği için dikiş bölgesini dikişler enfeksiyon kapıyor umarım anlatabildim benim bildiklerim bu kadar:31::31::31::31:

anladım canım sezeryanda sadece karından sarılmalı bişey giyilebilir anladığım kadarıyla normal doğumda ise diğer bacagı saranlarda giyilebiliyor galiba birde nerden alabliriz her yerde satılıyor mu acaba özel bi adı var mı çok tşk ederim bilgilendirdiğin için :46:

anladım canım sezeryanda sadece karından sarılmalı bişey giyilebilir anladığım kadarıyla normal doğumda ise diğer bacagı saranlarda giyilebiliyor galiba birde nerden alabliriz her yerde satılıyor mu acaba özel bi adı var mı çok tşk ederim bilgilendirdiğin için :46:

evet canım anlatabılmişim bravo bana sana yazarken ocakta yemeğim vardı aklım oradaydı çok çabuk yazmıştım belki anlatamadım diye düşünmüştüm ya ben almadım korseyi benim eltim benden 2 ay önce doğum yapmıştı o konyadan almış orada oturuyor o verdi bana çok memnun kaldım sende kullan demişti ama sen medikal veya bazı eczanelerdede oluyo bel korsesi dersen bence verirler çünkü o daha çok bel korsesi olarak kullanıldığı için öyle biliniyormuş eğer normal doğum yaparsanda pentinin bacağa kadar saran çok güzel bi korsesi var onu öneririm ben aldım bi ara elbise altına çok güzel toparlıyor

Ben normal doğum yaptım doktorum iç dikişlerimden dolayı hemen korse giymememi söylemişti bende öyle yaptım ve giymedim. Su anda kırkım çıktı ve bel korsesi takıyorum.

Bu arada bacaklarını ve poponu toplayan korse hemen sakın giyme Allah korusun dikişlerini patlatırsın 40 ından sonra o tip korse giy nasıl olsa geçiyor o zamana kadar ;)

Bu arada bacaklarını ve poponu toplayan korse hemen sakın giyme Allah korusun dikişlerini patlatırsın 40 ından sonra o tip korse giy nasıl olsa geçiyor o zamana kadar ;)

Etek tipi korseyi sadece etekle giyebileceğinin farkındasın dimi ;) bence acele etme belkide gerek kalmıcak :)

Doğumdan sonra ertesi gün hemen korse taktırdı bana doktorum . Ve acayip rahat ettim. Kemer gibi cırt cırtlı bir korseydi, hastaneden verdiler .Bir ay gece gündüz çıkarmadım . Korsesiz löp löp hissediyordum çünkü karnımı . Bir ayım bitti bir kaç gündür de bambu göğüs altından bacakları da saran korseyi takabiliyorum inceldiğim için.

Doktorum taktığına göre herkese tavsiye ediyorum sezeryan sonrası böyle bir korseyi.

Doğumdan sonra ertesi gün hemen korse taktırdı bana doktorum . Ve acayip rahat ettim. Kemer gibi cırt cırtlı bir korseydi, hastaneden verdiler .Bir ay gece gündüz çıkarmadım . Korsesiz löp löp hissediyordum çünkü karnımı . Bir ayım bitti bir kaç gündür de bambu göğüs altından bacakları da saran korseyi takabiliyorum inceldiğim için.

Doktorum taktığına göre herkese tavsiye ediyorum sezeryan sonrası böyle bir korseyi.

Kullanmis oldugunuz korselerin markalari ne acaba reklam oluyorsa ozelden atailirmisiniz yrn alisverise cikicaz alayim diyordum

Kullanmis oldugunuz korselerin markalari ne acaba reklam oluyorsa ozelden atailirmisiniz yrn alisverise cikicaz alayim diyordum

Hastaneden verilen korsenin üzerinde ortolife yazıyor markası. ama o piyasa korsesi değil , medikal eczanelerde satılıyor olabilir.emin değilim .

Bambu korse ise şekil olarak şöyle kullanıyorum .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende sezaryenle doğum yaptım,doğumdan bi gün sonra hastaneden çıkmadan hemsire eşime gidip korse almasını söyledi :1: hastanenin karşısında medical vardı, hemen gidip aldılar ve çıkmadan annemle hemsire beraber taktılar belime, cırt cırtlıydı o da ama ben bi kaç gün takamadim sıkılıyodum hareket edemiodum.. :5: soonna taktım gobusden kurtuldum.. :52:

doğumdan sonra ertesi gün hemen korse taktırdı bana doktorum . Ve acayip rahat ettim. Kemer gibi cırt cırtlı bir korseydi, hastaneden verdiler .bir ay gece gündüz çıkarmadım . Korsesiz löp löp hissediyordum çünkü karnımı . Bir ayım bitti bir kaç gündür de bambu göğüs altından bacakları da saran korseyi takabiliyorum inceldiğim için.

belden korse takıyorum çok memnunum

bende sezaryenle doğum yaptım,doğumdan bi gün sonra hastaneden çıkmadan hemsire eşime gidip korse almasını söyledi :1: Hastanenin karşısında medical vardı, hemen gidip aldılar ve çıkmadan annemle hemsire beraber taktılar belime, cırt cırtlıydı o da ama ben bi kaç gün takamadim sıkılıyodum hareket edemiodum.. :5: Soonna taktım gobusden kurtuldum.. :52:

merhaba arkadaslar bende yaklasık 2 ay once sezeryanla doğum yaptım hıc ne dr ne de hemsıre korse konusunda ban abılgı vermedı ve bende hıc dusunemedım sızce o belden korseden alsam su göbekten kurtulma sansım hala varmı
cvp beklıyorum sızden sımdıden tsk ederım

merhaba arkadaslar bende yaklasık 2 ay once sezeryanla doğum yaptım hıc ne dr ne de hemsıre korse konusunda ban abılgı vermedı ve bende hıc dusunemedım sızce o belden korseden alsam su göbekten kurtulma sansım hala varmı

Karniniz hala çok siskinse bence takın. Faydalı olur diye düşünüyorum.
Benim bir buçuk ay oldu iki gündür sauna esofmanimi giyip leslie ile yürüyorum.mekige de dr umla bugün görüştük ten sonra baslicam.sizin iki ay olmus mekige bile başlayabilirsiniz bence.dr Hayır dese de ben başlamayı düşünüyorum.

canım zararın neresinden dönersen kârdır, mutlaka faydası olacaktır die düşünüorum.. :)

Back