• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğumdan sonra kilolar hadi bakalım kasım anneleri sıraylaa:))

maytap80

varmı aşktan öte?
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2007
8.731
43
683
44
İstanbul
ee kızlar hadi bakalım bu konuyu buraya benimaçacağımı hiç tahmin etmezdim bana nasipmiş.ilk ben yazıyorum bugün 12. günüm doğumdan önce 74 eve dönüş 70 şimdi 64 :nazar:işte böyle dikkat ediyorum ve bol bol su içiyorum belki 4 yada 5 litreyi buluyo bide süt sağdığım için cnm çok tatlı istiyo akşamları hastane dönüşü çayın ynına pasta yada kurabiye alıyoruz tek kaçamağımbu inşallah en kısa zamanda eski halime kavuşur çıtır 2 çocuk annesi olarak hayatıma devam ederim [/COLOR]

Ne diyeyim sana mmf yani maşallah.10 kilo gitmiş yaa.

Ben 14-15 civarı aldım.Ama 12- kilo kadar vermek istiyorum.Çok zayıf başlamıştım.Şuan 62-63 arası gidip geliyorum.Doğumada 10 gün var.İştahım da normmal günler gibi.Çok zorlanmam inşallah bende:))

Ben 14-15 civarı aldım.Ama 12- kilo kadar vermek istiyorum.Çok zayıf başlamıştım.Şuan 62-63 arası gidip geliyorum.Doğumada 10 gün var.İştahım da normmal günler gibi.Çok zorlanmam inşallah bende:))

bebek çıkınca insanın iştahıda çıkıyo sanki içinden .doğuma girmeden teyzemi yolladım druma alıcaksa alsın yoksa yemek yiicem bak diye:)) sonra ameliyat ilk gün bişey yemek yok ertesisabaha kadar 24 saatten fazla açkaldım ama canım hiçbişey istemedi.şimdide dikkat ediyorum.bol su ve meyve falan yemeye çalışıyorum.aslında herşeyi seçiyorumdiyebilirim .o gaz yapar bebeğime öbürü karnınıağrıtır derken pekde yicek bişey bulamıyorum aslında:))

9 kılo aldım sımdıye kadar
doktoruma gore en az 5 kılo dogumda gıdecek
bakalım ne durumda olucam ben asıl dogumdan sonra sut olsun dıye yemekten kılo alırım dıye korkuyorum

Cok iyi gitmissin diloxcum,bende senin gibiyim,53le basladim,65-66 arasiyim yaklasik 20 gunumuz kaldi.Sanirim kilolar sorun olmayacak:ecrin_bebek:

bebek çıkınca insanın iştahıda çıkıyo sanki içinden .doğuma girmeden teyzemi yolladım druma alıcaksa alsın yoksa yemek yiicem bak diye:)) sonra ameliyat ilk gün bişey yemek yok ertesisabaha kadar 24 saatten fazla açkaldım ama canım hiçbişey istemedi.şimdide dikkat ediyorum.bol su ve meyve falan yemeye çalışıyorum.aslında herşeyi seçiyorumdiyebilirim .o gaz yapar bebeğime öbürü karnınıağrıtır derken pekde yicek bişey bulamıyorum aslında:))

canimcim,sezeryan oldugun icin spor falan da yapamazsin,cok varmi gobisin?Ay bide seyi merak ettim,dogumdan sonra yemek yemene izinmi vermediler senmi yiyemedin?:emir_bebek:

ben 59 kilo ile başladım şimdi 75 kiloyum...çok korkuyorum yaaaa...şişko kalıcam bu gidişle....:a015:

canimcim,sezeryan oldugun icin spor falan da yapamazsin,cok varmi gobisin?Ay bide seyi merak ettim,dogumdan sonra yemek yemene izinmi vermediler senmi yiyemedin?:emir_bebek:

sezeryan oldum ama Allaha şükür dikişlerimle ilgili bi problemim yok.evde bi canavar daha var ilgilenmem gereken hiç yardımcım yok ve ben 12 saat bilfiil ayaktayım yemek yapmak ortalığı toparlamak temizlik yapmak hepsi ellerimden öper mecbur.tabi buna çocuk bakımı eklenmedi henüz.birini okula hazırlamak ve postalamk var .bebekde eklenince artık ben yemek yemeye fırsat bulabilecekmiyinm bilmem.
hastanede ilk gün ameliyattan 5-6 saat sonra su içmene izin veriyolar sadece.bütün gece gitti geldi suiç ddihemşire onun haricinde bişey yok.sabah çay geldi.galete yada bisküvi yanında da.hastaneden çıkana kadr püre ve çorba vardı öğlen ve akşam yemeklerinde.bunlara uymak zorundasın ekstra bişey yememen gerekiyo ben bu rahatlığımı hastanede verilenin haricinde bişey yemememe borçluyum gaz yada wc sıkıntım olmadı çokşükür.tabi drumun:1hug: ve hastanenin etkisi çok fazla:

Mmf'cim ne güzel gitmiş kilolar. Maşallah. Geriye bir tek bebeğinin gelmesi kaldı. Bu alttaki etiket doğru mu. Sen şu an doğurmamış olsaydın 36 haftalık mı olacaktın?

Ay cidden ne kadar erken gelmiş bebeğin mmf ya:) Maşallah bebeğine.
Kilolarda iyi gitmiş sanada kocaman bi maşallah.Bakalım bizler ne yapcaz kilolarla.

bende hamile kaldığımda 65 tim doğuma giderken 80 dim 15 kilo aldım.doğumdn geldiğimde 74 tüm şimdi bebeğim 1 haftalık 71 kiloyum kilolar gidiyo kızlar merak etmeyin cnm hiç hamilelikteki gibi yemek yemek istemiyo emziriyorum diye zorla yiyorum

isim------------------ham. önce----------ham. sonu-----------doğumdan sonra-----------şimdi+kaç günlük
mmmf27------------------58kg------------------74kg---------------------71kg-------------------------64kg+34 günlük

hadi bakalım bu listeden devam edelim

isim------------------ham. önce----------ham. sonu-----------doğumdan sonra-----------şimdi+kaç günlük
mmmf27------------------58kg------------------74kg---------------------71kg-------------------------64kg+34 günlük
pirayehira----------------65kg-------------------80kg--------------------74kg--------------------------68kg+16günlük

yaa ben çok tatlıya düşkün oldum kafayı yiicem emzirmesem kesin 70 olmuştum gerisin geri.nasıl durdurucam bu canavarı biri bişey desin banaaaa

mmfcim tam 20 kilo aldim.52 ile baslayip 72 ile doguma girdim.

2 hafta önce dogum yaptim ve suanda 63 kiloyum.Hicbir kiyafetim olmuyor ama bana :(

bende cok korkuyorum veremem diye daha 2 ayım var 14 kilo almısım maleseffff.bide kilo takıntım var...düşünmekten kafayı yiyeceğimm..kızlar son aylarkac kilo alınıyor..daha kac kilo alırım...almamam için nelere dikkat edeyim..siz tecrübelisiniz.lütfen yardım...bu arada allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi...cok geçmiş olsun..darısı bizim basımıza

mmmf27------------------58kg---------------------74kg---------------------71kg-------------------------64kg+34 günlük

pirayehira---------------65kg----------------------80kg-------------------------74kg-----------------------68kg+16 günlük
çilekk-----------------------52kg----------------------72kg-------------------------?----------------------------63kg+15günlük

iyi gidiyoruz iyi maşallah :nazar:bu çocukların temposuna gider bu kilolar biz gene gece uyumadıkmirmirmirmir

amanııııııııın kilo kiloooo...ne güzel unuttuydum...ama seviniyorum çabuk kilo verdim de pörsük pörsük oldum yaaa.
mmmf27------------------58kg---------------------74kg---------------------71kg-------------------------64kg+34 günlük
pirayehira---------------65kg----------------------80kg-------------------------74kg-----------------------68kg+16 günlük
çilekk-----------------------52kg----------------------72kg-------------------------?----------------------------63kg+15günlük
seha........................62............................82..........................78..........................72kg...19 günlük

çilekk-----------------------52kg----------------------72kg-------------------------67---------------------------63kg+15günlük
seha........................62............................82..........................78..........................72kg...19 günlük

Back