• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan sonra hala regl olamadım

nevgul61

Hayat öpüçüklerimmm
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
8.914
26
158
43
Trabzon
iyi geceler arkadaşlar.çok uzatmayacam.ben doğum yapalı tam 7 bucuk ay oldu.hala regl olmadım.oğlum emerken süt koruyor falan diyordum ama oğlum emmeyi 6 bucuk aylıkkken bıraktı.doktora git diyeceksiniz evet bu ayın sonunda inşallah gidecem ama sizinde fikirlerinizi almak istedim;ayrıca benimle aynı duruma kalan oldumu merakettim.ilginize şimdiden teşekkürler.

Doğum sonrası regl - bebek.com

bu konuyu bi oku istersen canım 1 yıl bile sürebiliyormuş, dert etme bence. için rahat olsun diye bi doktora git istersen.

bebeğini sağlıcakla büyütürsün inş.:nazar:

teşekkür ederim ilgin için.dilerim sende bbeğini sağlıkla kucağına alırsın..ben pco hastasıyım adetlerim düzensizdi ben o yüzden endişeleniyorum.

Son düzenleme:
burda adet görmemek hamile kalma olayını artırıyormuş.acaba pco hastaları içinde bu geçerlimi.:44:

bebeğinizi emzirdiğiniz sürede regl olmayışınız normaldir ama illaki herkesin sütü korur diye birşey yoktur benim bildiğim....bu nedenle hemen bir test yapsanız iyi olur derim....

Son düzenleme:
bebeğinizi emzirdiğiniz sürede adet olmayışınız normaldir ama illaki herkesin sütü korur diye birşey yoktur benim bildiğim....bu nedenle hemen bir test yapsanız iyi olur derim....

bir hafta önce idrar testi yaptım negatifti.arada regl olacakmışım gibi karın ağrılarımda oluyor.acaba söktürücü içsemmi.bitkisel söktürücüler işe yararmı acaba.

Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.
Bu nedenle konu "Doğum sonrası"başlığına taşınmıştır.

Back