- 17 Kasım 2021
- 20
- 7
- 39
-
- Konu Sahibi Aykizz3459
Konuştum. Ama ben bütün gün işe gidiyorum tabi yorgun olup erken uyuyacağım sen gün içinde arada az da olsa kestiriyorsun diyor. Yani çocuk uyuyana kadar bekle diyorum yarına işe gidicem diyor.Eşinizle güzelce konuşun yani o kadar zaman ara veren normal şartlarda fırsat kollar yanınıza gelmek için
size yardımcı olsun bebek ağladığında başka odaya gideceğine sizde ona vakit ayırın.
Annesi konusunda belki farkında olmadan bilinçsiz yapmış olabilir.
Erkek için ama o sorunlarla eşleşen bi durum değildir.maddi sıkıntıları var mı sizde bilirsiniz varsa
Konuştum. Ama ben bütün gün işe gidiyorum tabi yorgun olup erken uyuyacağım sen gün içinde arada az da olsa kestiriyorsun diyor. Yani çocuk uyuyana kadar bekle diyorum yarına işe gidicem diyor.
Genel olarak herkesin borcu oluyorBiraz borcu var biliyorum söylemişti. Ben de saçma buluyorum o da onu düşünüyorum cinselliğe ypğunlaşamıyorum diyor
Zorla değil ki siz karı kocasiniz aynı yatakta yatmak zorlama degilki
Zorla değil ki siz karı kocasiniz aynı yatakta yatmak zorlama degilki
Genel olarak herkesin borcu oluyordediğim gibi erkek için bunlar etkilemez çok büyük bi sorun olmadığı gibi
Olsun zorla da olsa kaldır gitsin bişey yoksa ayırmak daha da soğutur evlilikte ayrı yatmak olmaz ne olursa olsunYani ben gel bu gece bir koltukta yatalım dediğimde sıkışırız çocuk uyanır koltuğu açarken filan dedi. Böyle dedikten sonra illa yatağa geleceksin nasıl derim.
Yok yakalandım ama balkon varken sürekli dışarı çıkıp sigara içmek istiyor çıkıyor baya duruyor geliyor sigara 5 dakika da içer gelirsin. Mesela. Ama öbür türlü bir şüphem yokbahane üretiyor gibi şüpheli hareket bişi yakaladın mı
İş bahane bence olmadı biraz akışına bırak bakalım ne olacak ama bu arada bakımını yap kendini kötü gösterme
Kendimden örnek vereyim 40 ım çıksın diye eşim dört gözle beklemişti.
Olsun zorla da olsa kaldır gitsin bişey yoksa ayırmak daha da soğutur evlilikte ayrı yatmak olmaz ne olursa olsun
İnşallah bişey de yokturYok yakalandım ama balkon varken sürekli dışarı çıkıp sigara içmek istiyor çıkıyor baya duruyor geliyor sigara 5 dakika da içer gelirsin. Mesela. Ama öbür türlü bir şüphem yok
Telefonunda birşey bulmuyorum. İnşallah yoktır.İnşallah bişey de yoktur
Bebek sizin yatakta yatmıyor demiHani hep sen adım atınca karşı tarafa artık bıkıyorsun o düşünsün artık o atsın adım diyorsun. Ben ona ilk zamandan beri diyorum çocuk için yatak ayırma. Annem 3 çocuk doğurmuş hiç ayırmamış diyorum. Olsun o çocuk seninle yatınca ağlamışız diyor.
Anneyle yatmak mıMerhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2 buçuk ay önce Doğum yaptım. Eşimle Doğumdan önce 4 ay ilişkiye girmedik. Doğumdan sonra lohusalık dönemi filan derken 5 ay oldu. Eşim sürekli Yorgunum deyip geçiştiriyor çocuk uyuduğunda o da yatıyor. Çocukla birlikte rahat edelim diye içeri de yatıcam diyor. Geçenler de annesine gittik annesi yere yatak açmış koltuğa da bana açmış. Çocuk durmadı kayınvalidem de bana yardımcı olsun diye gece biraz durdu ardından oturdu annesi eşim anne gel yanıma uzan dedi kayınvalidemde yattı. Sonra ben anne orada iki büklüm olmaz yerine geç dedim gitti odasına. Bu benim çok zoruma gitti eşim benimle yatakları ayırdı ama o gün annesiyle yatacaktı. Hani anne sen buraya yat ben yukarı çıkayım demedi. Bana saçma düşünüyorsun diyor. Ama ben de beni istemediğini düşünüyorum bir de böyle birşey yapması benim çok ağrıma gitti. Sizce haklı mıyım?
Eşimde bir donem boyleydiKonuştum. Ama ben bütün gün işe gidiyorum tabi yorgun olup erken uyuyacağım sen gün içinde arada az da olsa kestiriyorsun diyor. Yani çocuk uyuyana kadar bekle diyorum yarına işe gidicem diyor.
Canım yaşadığını bire bir yaşadım aynı. Benimki yatakları ayırmadık ama sanki yatakta yokmuşum gibi aylarca hiç ilişkiye girmedik. Şimdi kızım 1 yaşına girecek önümüzdeki ay. Emin ol daha 1 aydır yeni düzelme var oda bir çok sorun yaşadıktan sonra. Yaptığım araştırmalara göre bazı erkekler doğumdan sonra eşinden soğuyormuş. Bende yaşadım bunları.Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2 buçuk ay önce Doğum yaptım. Eşimle Doğumdan önce 4 ay ilişkiye girmedik. Doğumdan sonra lohusalık dönemi filan derken 5 ay oldu. Eşim sürekli Yorgunum deyip geçiştiriyor çocuk uyuduğunda o da yatıyor. Çocukla birlikte rahat edelim diye içeri de yatıcam diyor. Geçenler de annesine gittik annesi yere yatak açmış koltuğa da bana açmış. Çocuk durmadı kayınvalidem de bana yardımcı olsun diye gece biraz durdu ardından oturdu annesi eşim anne gel yanıma uzan dedi kayınvalidemde yattı. Sonra ben anne orada iki büklüm olmaz yerine geç dedim gitti odasına. Bu benim çok zoruma gitti eşim benimle yatakları ayırdı ama o gün annesiyle yatacaktı. Hani anne sen buraya yat ben yukarı çıkayım demedi. Bana saçma düşünüyorsun diyor. Ama ben de beni istemediğini düşünüyorum bir de böyle birşey yapması benim çok ağrıma gitti. Sizce haklı mıyım?