- 17 Kasım 2021
- 20
- 7
- 39
-
- Konu Sahibi Aykizz3459
Detaylı bi şekilde konuşun eşinizle kendinizi kötü hissetmeyinMerhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2 buçuk ay önce Doğum yaptım. Eşimle Doğumdan önce 4 ay ilişkiye girmedik. Doğumdan sonra lohusalık dönemi filan derken 5 ay oldu. Eşim sürekli Yorgunum deyip geçiştiriyor çocuk uyuduğunda o da yatıyor. Çocukla birlikte rahat edelim diye içeri de yatıcam diyor. Geçenler de annesine gittik annesi yere yatak açmış koltuğa da bana açmış. Çocuk durmadı kayınvalidem de bana yardımcı olsun diye gece biraz durdu ardından oturdu annesi eşim anne gel yanıma uzan dedi kayınvalidemde yattı. Sonra ben anne orada iki büklüm olmaz yerine geç dedim gitti odasına. Bu benim çok zoruma gitti eşim benimle yatakları ayırdı ama o gün annesiyle yatacaktı. Hani anne sen buraya yat ben yukarı çıkayım demedi. Bana saçma düşünüyorsun diyor. Ama ben de beni istemediğini düşünüyorum bir de böyle birşey yapması benim çok ağrıma gitti. Sizce haklı mıyım?
Olmaması gereken bir durum. İki karı kocanın hadi cinsellik olayını geçtim ayrı yataklara düşecek hale gelmesi cidden can sıkıcı ve olmaması gereken bir durum. Bu durumu eşinizle konuşun halledin derim. Niye böyle olduğunu gerçekten sorun. Bu şekilde devam ederseniz ve aranıza daha fazla soğukluk girerse evliliğinizin bitiş yoluna doğru ilerleyeceğini düşünüyorum.Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2 buçuk ay önce Doğum yaptım. Eşimle Doğumdan önce 4 ay ilişkiye girmedik. Doğumdan sonra lohusalık dönemi filan derken 5 ay oldu. Eşim sürekli Yorgunum deyip geçiştiriyor çocuk uyuduğunda o da yatıyor. Çocukla birlikte rahat edelim diye içeri de yatıcam diyor. Geçenler de annesine gittik annesi yere yatak açmış koltuğa da bana açmış. Çocuk durmadı kayınvalidem de bana yardımcı olsun diye gece biraz durdu ardından oturdu annesi eşim anne gel yanıma uzan dedi kayınvalidemde yattı. Sonra ben anne orada iki büklüm olmaz yerine geç dedim gitti odasına. Bu benim çok zoruma gitti eşim benimle yatakları ayırdı ama o gün annesiyle yatacaktı. Hani anne sen buraya yat ben yukarı çıkayım demedi. Bana saçma düşünüyorsun diyor. Ama ben de beni istemediğini düşünüyorum bir de böyle birşey yapması benim çok ağrıma gitti. Sizce haklı mıyım?
Eşimle konuştum ona saçma geliyor ve arkadaşları çocuk ağladığında öbür odaya geçip yattığını söylemişler sadece ben değilim diyor annesi ile yattığını söylediğimde de saçma buluyor.Detaylı bi şekilde konuşun eşinizle kendinizi kötü hissetmeyin
Bende olsam sizin gibi düşünürdüm biraz daha takip edin böyle devam ederse tepkinizi koyarsanızEşimle konuştum ona saçma geliyor ve arkadaşları çocuk ağladığında öbür odaya geçip yattığını söylemişler sadece ben değilim diyor annesi ile yattığını söylediğimde de saçma buluyor.
Kocanız sizden kaçıyor maalesef ki. Dost acı söyler diye söylüyorum. Adam istemiyor besbelli. Çözümü nedir diye sorsan hiçbir fikrim yok.. Umarım bir yolunu bulursunuz. Cinselliğin olmadığı bir evliliğin yürütülmesi çok zor.Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2 buçuk ay önce Doğum yaptım. Eşimle Doğumdan önce 4 ay ilişkiye girmedik. Doğumdan sonra lohusalık dönemi filan derken 5 ay oldu. Eşim sürekli Yorgunum deyip geçiştiriyor çocuk uyuduğunda o da yatıyor. Çocukla birlikte rahat edelim diye içeri de yatıcam diyor. Geçenler de annesine gittik annesi yere yatak açmış koltuğa da bana açmış. Çocuk durmadı kayınvalidem de bana yardımcı olsun diye gece biraz durdu ardından oturdu annesi eşim anne gel yanıma uzan dedi kayınvalidemde yattı. Sonra ben anne orada iki büklüm olmaz yerine geç dedim gitti odasına. Bu benim çok zoruma gitti eşim benimle yatakları ayırdı ama o gün annesiyle yatacaktı. Hani anne sen buraya yat ben yukarı çıkayım demedi. Bana saçma düşünüyorsun diyor. Ama ben de beni istemediğini düşünüyorum bir de böyle birşey yapması benim çok ağrıma gitti. Sizce haklı mıyım?
25 gün geçti o arada 5 kere olmuştur. Ben atıyorum adım zaten. Ben dürttüğüm zaman aklına geliyor. Yani yoksa Yorgun’um diyor çocuk uyuyunca yatıyor. KEndime bakıyorum saçlarımı kuaföre gittim boyattım filan. O gün çok gizem olmuşsun bu gece kutlarız dedi ve gece oldu yattı. Çok zoruma gidiyorAnnesi ile uyuması bi kenara, aylardır ilişkiye girmemesi istemediğini gösteriyor zaten. Bence önce siz adım atın, doğumdu bebekti derken belki kendinizi iyice salmışsınızdır. İlgi bebeğe kayınca haliyle eşinize ilgizlik oluşmuş olabilir. Kendinizi toparlayın, siz adım adın. baktınız hala olmuyor, açıkca konuşun isteyip istemediği konusunda.
Olmaması gereken bir durum. İki karı kocanın hadi cinsellik olayını geçtim ayrı yataklara düşecek hale gelmesi cidden can sıkıcı ve olmaması gereken bir durum. Bu durumu eşinizle konuşun halledin derim. Niye böyle olduğunu gerçekten sorun. Bu şekilde devam ederseniz ve aranıza daha fazla soğukluk girerse evliliğinizin bitiş yoluna doğru ilerleyeceğini düşünüyorum.
4 ay önce 5 ayda geçmiş 9 ay neden uzaklaşmış bunu esin ile oturup açıkça konuşman lazim
Anladım esin ile oturup açıkça konuş neden uzaklasiyorsun diyeHayır 4 ay Doğumdan önce Doğumdan sonra da 40 gün toplamda 5 ay demek istedim yanlış ifade ettiysem kusura bakmayın
Kocanız sizden kaçıyor maalesef ki. Dost acı söyler diye söylüyorum. Adam istemiyor besbelli. Çözümü nedir diye sorsan hiçbir fikrim yok.. Umarım bir yolunu bulursunuz. Cinselliğin olmadığı bir evliliğin yürütülmesi çok zor.
Yatakları ayırması biriyle mi konuşuyor diye düşündürdü benibence ne yapın ne edin yanınızda yatmasını sağlayın
Eşinizle güzelce konuşun yani o kadar zaman ara veren normal şartlarda fırsat kollar yanınıza gelmek içinMerhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2 buçuk ay önce Doğum yaptım. Eşimle Doğumdan önce 4 ay ilişkiye girmedik. Doğumdan sonra lohusalık dönemi filan derken 5 ay oldu. Eşim sürekli Yorgunum deyip geçiştiriyor çocuk uyuduğunda o da yatıyor. Çocukla birlikte rahat edelim diye içeri de yatıcam diyor. Geçenler de annesine gittik annesi yere yatak açmış koltuğa da bana açmış. Çocuk durmadı kayınvalidem de bana yardımcı olsun diye gece biraz durdu ardından oturdu annesi eşim anne gel yanıma uzan dedi kayınvalidemde yattı. Sonra ben anne orada iki büklüm olmaz yerine geç dedim gitti odasına. Bu benim çok zoruma gitti eşim benimle yatakları ayırdı ama o gün annesiyle yatacaktı. Hani anne sen buraya yat ben yukarı çıkayım demedi. Bana saçma düşünüyorsun diyor. Ama ben de beni istemediğini düşünüyorum bir de böyle birşey yapması benim çok ağrıma gitti. Sizce haklı mıyım?
Erkek için ama o sorunlarla eşleşen bi durum değildir.maddi sıkıntıları var mı sizde bilirsiniz varsaBen de bi sorun mı var dedim bir gece uyuyordu hayır dedi sen de mi dedim hayır dedi. Eöen gün konuştuk . Anlattım. Şuan annemdeyim telefon da konuştuk. Maddi sıkıntılarım var sana yoğunlaşamıyorum diyor.
Zorla değil ki siz karı kocasiniz aynı yatakta yatmak zorlama degilkiBöyle birşey varsa da zorla yatağıma alamam Kİ. Artık ben de uzaklaştım herşeyi düzelticem diyor şimdi de ben aklıma geldikçe soğuduğumı hissettim