Merhaba sürekli soru soruyordum burda Bir kaç problem var zannediyordum ama baktım ki iyi değilim Genel olarak yazmak istedim Yardımcı olursanız çok sevinirim
Kızım 66 günlük oldu. Onun için sigarayı bıraktım 1 yılı geçti saç boyamayı da bıraktım eşim izin vermiyor sütten kimyasal geçebilir diye.öğretmenim ben.bugün iş arkadaşlarıma baktım öğretmenler günlerini kutluyorlar. Kızımla olmaktan işe ara vermekten memnunum bebeğimi çok seviyorum çok da severek bakıyorum ama beni bu süreçte eve kapanmak sürekli eşimin ailesinin torun sevmeye gelmeler akrabalarının bir zıbın bırakmak için çıkıp gelmeleri beni çok yordu Sürekli evi gelen giden yüzünden temizlemekten sütüm azaldı Bir gelen de bulaşıkları ben yıkayayım demiyor. Biz bebeğe bakarız sen işini yap diyorlar Öyle mi denir Bi yandan eşimin erkek kardeşi saçma sapan sebeplerden bize yatıya gelir ben odamdan çıkamam emzirdiğim için Yani o kadar bunaldım ki aldığım kilolar da cabası Kadınları bebekler değil çevre yoruyor Ben çok süslü çok sosyal bir kızdım Kendimi çok kötü hissediyorum Ne oldu bana sürekli ağlıyorum artık bebeğim de mememi hiç bırakmıyor hiç uyuyamıyorum Ne yapıcam kafamı toplayamıyorum artık