Doğumdan sonra depresyona girdim

jouska07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2022
91
30
30
Merhaba sürekli soru soruyordum burda Bir kaç problem var zannediyordum ama baktım ki iyi değilim Genel olarak yazmak istedim Yardımcı olursanız çok sevinirim

Kızım 66 günlük oldu. Onun için sigarayı bıraktım 1 yılı geçti saç boyamayı da bıraktım eşim izin vermiyor sütten kimyasal geçebilir diye.öğretmenim ben.bugün iş arkadaşlarıma baktım öğretmenler günlerini kutluyorlar. Kızımla olmaktan işe ara vermekten memnunum bebeğimi çok seviyorum çok da severek bakıyorum ama beni bu süreçte eve kapanmak sürekli eşimin ailesinin torun sevmeye gelmeler akrabalarının bir zıbın bırakmak için çıkıp gelmeleri beni çok yordu Sürekli evi gelen giden yüzünden temizlemekten sütüm azaldı Bir gelen de bulaşıkları ben yıkayayım demiyor. Biz bebeğe bakarız sen işini yap diyorlar Öyle mi denir Bi yandan eşimin erkek kardeşi saçma sapan sebeplerden bize yatıya gelir ben odamdan çıkamam emzirdiğim için Yani o kadar bunaldım ki aldığım kilolar da cabası Kadınları bebekler değil çevre yoruyor Ben çok süslü çok sosyal bir kızdım Kendimi çok kötü hissediyorum Ne oldu bana sürekli ağlıyorum artık bebeğim de mememi hiç bırakmıyor hiç uyuyamıyorum Ne yapıcam kafamı toplayamıyorum artık

Kimse cevap vermemişte şuan nasılsınız merak ettim epey zaman geçmiş

Canım seni çok iyi anlıyorum çevrendekilee dışında, bende sosyalliği çalışma hayatını seven biriydim şimdi kızım 9 aylık hep ne yapsam diye düşünüyorum. Ama doğum sonrası depresyon yaşamadım, aldığım eğitimlerde anne adaylarının ve annelerin calsiyum magnezyum b12 demir omega3 vs vitaminleri kullanması gerekiyor özellikle doğum sonrası depresyon içinde çok önemli, ben yaşamadım sağlıklı bir hayatımız var vitaminlerden sonra çok şükür, ve artık işte yapabiliyorum hemde kızımdan ayrılmadan. Şimdide pilates ve bazı kurs aktivitelerine yazılmayı düşünüyorum. Sende artık toparlanmalısın, emin ol büyüdükçe her şey çok daha güzel ve eğlenceli oluyor. Sadece vücudundaki eksikliklerden dolayı böylesin yorgunsun bunu unutma.

Ahh teşekkür ederim ben de yeni gördüm cevabı. Aslında iyi değilim eşimle ilişkim git gide daha da bozuldu.Teşekkür ederim cevap için.Aktivite yapmanız çok güzel Ben de öyle yapacağım sanırım. Kendime vakit ayırmam lazım yoksa halim iyiye gitmiyor

Şuan aynı surecten geçiyorum bebeğim 3 aylık oldu.. çok seviyorum ama içimde kendimle alakali bazı boşluklar kaldı gibi geliyor. İşinize geri döndünüz mu yoksa hala evde misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…