Doğumdan sonra cinsellik

İlk sezaryen ameliyatı sonrası korkumdan 3 ay yapamadım. Kanamam 50 gün falan sürmüştü zaten. Sonrada ben korktum. Aynı banada acıyacak gibi geliyordu. Halbuki alakası yok ama insan korkuyor. Sonra oldu boşuna beklemişim dedim.
Sende eşinden çok yavaş nazik olmasını iste. Zaten acımadığını anlayınca rahatlarsın.
2. Sezaryende de kanamam uzun sürdü bu defa ben sinirlendim bitsin artık diye bi öncekinde bitmesin istemiştim
Hiç acı vs olmuyor korkma

Ayyyy demek 2. Sezaryende uzun sürdü diye sinir oldunuz Demek ki korkulacak birşey yokmuş çok sağolun ya böyle yazıyorsunuz cesaret geliyor

Ayyyy demek 2. Sezaryende uzun sürdü diye sinir oldunuz Demek ki korkulacak birşey yokmuş çok sağolun ya böyle yazıyorsunuz cesaret geliyor
Hatta ben iyi ki normal yapmamışım kesin vajinismus olurdum dedim eşime. Yani direk orası işlem görmüş olacaktı hayatta yapamazdım korkumdan bi 6 ay falan sezaryen de olmuyor acı falan hiiiç korkma boşuna

Hatta ben iyi ki normal yapmamışım kesin vajinismus olurdum dedim eşime. Yani direk orası işlem görmüş olacaktı hayatta yapamazdım korkumdan bi 6 ay falan sezaryen de olmuyor acı falan hiiiç korkma boşuna
Canım korkumu yendim.. Birşeyler yaşadık ama hiçbirşey anlamadım oran acıyacak buram acıyacak falan oldum sürekli odaklanma problemi yaşadım Ama neyse korkulacak birşey yokmuş en azından onu anlamış oldum önümüzdekilere bakıcez artık

Hahhahah hayırlı olsun artık gerisi kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…