Dogumdan sonra cinsellik ve korunma??

ifsumnadial

Rütbem Yok:)
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
484
11
118
Avusturya
arkadaslar hamile kalalim kaldik sistik 9 ay derken bebeklerimi allaha sükür kucagimiza aldik..ben dogum yapali 23 gün oldu 6 hafta yani 40 gün iliski yok peki ya sonrasi???iliskiden önce doktor kontorlü gereklimi??cünki benim doktor kontrolüm 30 temmuzda yani 1 bucuk ay var esim buna dayanabilirmi bilmiyorum:))))ikincisi ise bende acikcasi biraz korku var aci ve agridan ziyade esimin iliskiden sonra bir degisiklik hissedecegi ve sogumasi..herhangi bir esneklik söz konusumu??normal dogum yaptim ve sadece icten 2 dikisim var suanda bile herhangi bir agrim veya aci yok sanirim dikisler döküldü ve iyilesti...ve nasil korunucaz emzirdigim icin hangi korunma yöntemini uygulayacagimi bilmiyorum.hap kesinlikle istemiyorum emzirdigim icin degil ayrica kilo aldirigi icin.bunu doktoruma sormam gerekiyo ama daha 1 bucuk ay oldugu icin muayeneye bi sorayim dedim..

ben ilk bebişten sonra implant ile korunmuştum yaklaşık 3 sene, doktorum sütü etkilemediğini söylemişti.sende implantı bir sor istersen.yalnız adet düzensizliği yapıyor.Normal doğum sonrası hakkında bilgim yok maalesef,iki kere sezaryan oldum.

ya bu aylık igneler var sanırım cevremde akdşlar bunu saglık ocagında yaptırıyor bende bunu düşünüyorum yaa ...bılmemkı ???

ya bu aylık igneler var sanırım cevremde akdşlar bunu saglık ocagında yaptırıyor bende bunu düşünüyorum yaa ...bılmemkı ???

aylık iğneler adet düzensizliği çok fazla yapıyo

bence en mantıklısı spiral

konu sahibi arkadaşım tedirgin olma cnm ben de normal doğum yaptım bi değişiklik olmadı

bilmiyorum bende neyin daha iyi oldugunu.ignelerden bende biraz uzak duruyorum daha kötü yapabilirim tekrar cocuk düsündügümde hap gibi sorun cikarabilir..yara bandi tarzindaki korunma cok kafama yatiyor kilo aldirmiyorsa ondan kullanicam sanirim:)))

bir degisiklik olmadigina sevindim.ikinci sorumda önce doktor kontrolümü önerirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…