Merhaba arkadaşlar Eylül 2023 de doğum yaptım ve çok zor bir doğum yaşadım 2 gün sancı çektim 3 saat dogumum 2 saat dikişim sürdü.Dogumdan sonra vajinada ödem oluştu ve doktorlarım dikiş sayımı söylemediler sadece çok fazla dikişin var dediler kesi de vardı. genelde 40 güne iyileşip normal yürümem gerekirken ben hala oturamadigim için doktora gittim ve bana genta iğnesi verdi enfeksiyon şüphesi ile ve tomografi çektirdi. Tomografi temiz gayet dikislerde güzel tutmuş senin içinde doğumdan dolayı biriken kan var o ağrı yapıyor olabilir dedi.iliskiyi de 2 aya kadar yasakladı dikiş iyileşmesi için. Bende 3. Ayda ilk ilişkimi yaşadım ancak yine oturmayı tam anlamıyla yapamıyordum iliskiden sonra kanamam ve ağrılarım oldu. Geçer diye bekledim ama geçmedi yanmalar başladı ardından oturdugumda sanki parcalaniyordum. Tekrar Dr a gittim parça var o alınacak dedi randevu verdi bir ay sonrasına .Randevuya gitmeden başka doktora gittim o da içinde kalması gereken bir doku dışına çıkmış ve üzerine ölü doku üremis yesermis onu temizliycez geçecek dedi. Iki hafta önce acılı bir mudahele ile parça alındı artık gececk denildi ama durumum hala aynı.bugun farklı bir doktora gittim kontrole ancak kime gittiysem biz burdaki dokunun ne olduğunu anlayamıyoruz diyorlar pazartesi biyopsi istendi yine dikiş atılacak sanırım kağıda not düşülmüş.doktorlardan hastalığıma yanıt alamıyorum hastalığımi tedavi edemiyorum çok yoruldum. Idrarda duşta acı hissi var bebeğimi emzirirken otururken parçalanır gibi oluyor.cinsel hayatım hiç yok kapandı resmen .çok yoruldum benim gibi böyle sorunlar yaşayan var mı? Iyilesecegim güne hasret kaldım.evladimin kokusunu alıp senin için katlanirim diye susuyorum ama dayanilacak gibi değil.yardimlariniza ihtiyacım var
((