Doğumdan sonra bitmeyen halsizlik, yorgunluk, tükenmişlik..

Yaaa benim kızım kıpır kıpır sürekli ama artık gece ağlıyor:sürekli sallıyorum:)
Benim kız da kıpır kıpır yerinde durmuyo iki saniye. Geceleri ağlayarak uyanıyo son aylarda. Daha önceden çok iyi uyuyodu, gece 3te uyurdu öğlen 11 12ye kadar çoğu zaman.

ben de aynı durumdayım.oğlum 11 aylık ben de dün gittim artık doktora ve emzirmekten vitamın değerlerim tamamen düşmüş zaten yorgunluga halsizliğe btkinlige sebep olan da bu. annem babam olmasa gücüm yetmiyor bakmaya perişan etti beni gerçekten de. kesinlikle vitamin takviyesi almalısın ve kesinlikle yardım alma şansın varsa koşulları zorla en azından kısa kısa 1 hafta bile olsa destek verecek annen kardeşin ..vs varsa yardım iste gelmeye yardım etmeye çabalasınlar

demir , b12, d vitamini eksik olursa olunu zor kaldırıyorsun ve çok emiyorsa bebek hareketliyse kesin eksik oluyor ve anne perişan oluyor takviye al

Zor günler.Ama geçecek.uykunuzu aldıgınız, çayınızı sıcak içtiğiniz, yemeğinizi herkesle beraber yiyebildiğiniz günler gelecek.sabır...

Bu günlerinin bebeğinizin tadını cıkarın :)

Aman arkadaşım dikkat et kendine , benimkiler ikizler ve inanılmaz bir uykusuzluk tabi 2 yıl boyunca ve bir patlak verdi , kansızlık had safhaya çıkmış b12 çok düşmüş, tabi aç kalınca şeker düştükçe bunlarda düşüyor. Çok yoğundum ozaman. Beyni besleyen de uyku , uykusuzluktan kansizliktan depresyonada girdim. Eşim dokunsa istemiyordum o derece. Halsizlik berbatti. 6 ayda zor toparlandim. Bir an önce önlem alın.

her bebek durmaz ki, bebek dursa biz de önüne bir şey verir ya işimize bakar ya dinleniriz benim bebeğim de durmuyor . bazı anneler kendi bebeğiyle kıyaaslıyor ama bazı bebekler çok zor inan bana annem ve ben akşam 9 oldugunda aşırı yorgunuz annem bana yardım etmese bayılacak hale geliyorum

o zaman darısı başına
Mune iyi derdinizle dertlenemedim deyince ben de çocuk istiyorum olsa da keşke bu kadar yorulsam demek istedi diye düşündüm ve darısı başına dedim

bana ... nın duası kabul olsa gökten bilmem ne yagar demek istemişşş gece gece canımızı sıkmaya ne hakkı var bu insanların anlamadım . kötü günler geçiriyorum şurada belki biraz moral olur diye bulunuyorum hem başkalarına yardımım belki dokunur diye bu ne saygısızlık mune ya

aa ne dedim ki sataştın şimdi. çocuk istiyorum demedin mi ben de aa ne güzel inşallah seninde olur dedim

dur seni Mune ye şikayet edeyim de insanların tadını kaçırma boşu boşuna
Yoo ben çocuk istiyorum falan demedim hiç saptırma. Zaten sana yazmadım bile. Sana yazmadığım mesaja ne hakla alıntı yapıp cevap veriyorsun. Ben de seni şikayet edeyim de her mesajı üstüne alınma

Sana yazmadığım şey seni ilgilendirmez ki ne hakla bana sataşıyorsun. Ben de yeni Doğum yaptım merak etme. Sen moral bulmak istiyorsan biz de adam vurmak niyetinde değiliz.

Yoo ben çocuk istiyorum falan demedim hiç saptırma. Zaten sana yazmadım bile. Sana yazmadığım mesaja ne hakla alıntı yapıp cevap veriyorsun. Ben de seni şikayet edeyim de her mesajı üstüne alınma
bana d ayazmadan yazma hakkım var burası genel bir platform sana bir şey yazdım diye bana kızamazsın ki ayrıca kötü bir şey yazmadım .. bebek istedin sandım . sonuçta bebek konulu bir alandasın hiç alakan yoksa burada ne işin olmuş olabilir ki diye düşündüm . yani burada yazılanlara herkesin cvp hakkı var.

beni şikayet etmene gerek yok ben seni ettim ya zaten ikimiznde mesajarına beraber bakılır

polemik iyi değil, ego iyi değil en iyisi ne biliyor musun tanımadan bile sevgi gönderebilmek insanlara

durup dururken kendı tatlı canını biye sıkıyorsun güzel bir şeylere zaman ayırsana canım ya . şikayetimin sebebi seni üzmek değil senin başkalarını üzmenin önüne geçmek kimsenin başkasını üzmeye hakkı yok
umarım tavrın değişir
sevgiyle.....

Öğlen yazdığım yazıya gelmişsin gecenin bir vakti beddua ediyorsun. Üstelik mesajımın muhatabı bile değilsin... sonra da YÖK çocuk istiyorum sanmışsın da falan filan utanmadan üste çıkmaya çalışıyorsun. İyi yaptın bravo kocaman alkış sana.

beddua etmedim ki .. dur dur canım benim sakin ol
ben sen bebek istiyorsun sandım ve darısı başına inşallah dedim
yanlış anlaşılma oldu galiba
iyi bir şey demeye çalışıyordum
tartışacak bir şey yok sakin ol kızmak sana zarar verir niye bunu kendine yapıyorsun
ayrıca lütfen konuyu kapatalım bak başlığı sabote ediyoruz . sonuçta insanalar sorunlarını çözmeye geliyor boşu boşuna yer kaplıyor yazdıklarımız . niye olumsuzluk yaratalım durup dururken . artık cevap yazmayacağım zaten
iyi ol inşallah ve sevgiyle kal
melekler iyilikler yoldaşın olsun

Annem sağolsun yanımda kalıyo. İşten gelip yemeğime temizliğime bebeğime bakmama yardım ediyo. Eşim de öyle ama öyle huysuz bi sıpa ki üçümüzün de pestili çıkıyo. O uyuduğunda ben uyuyamıyorum yorgunluktan o derece. Tek başına bakanlara saygım sonsuz Allah yardımcıları olsun. Bu arada kimseye güvenip yapmadım çocuğu elbette normal olan tek bakmak ama annem sağolsun içinden gelerek yapıyo. Kimseyi bana yardıma mecbur etmedim yani. Oo tuzun kurucular bana yardırmadan söyleyim dedim:) ben de gebeliğe bağlı haşimato hastasıyım. Doğumdan sonra düzelir diye umuyodum ama olmadı. Aşırı sinir, sıcak basması, halsizlik yapıyo ilaç kullanmama rağmen. E bebe de fena olunca ooh değil 3 kişi 10 kişi baş edemediğimiz oluyo. Hepimize kolaylıklar

Geçmiş olsun. Bizimki de huysuz 10 kişinin hakkından geliyo o yüzden çok yoruyo. Sıcak basması bende de var ya doğumdan beri sürekli terliyom sıcak basıyo, emzirme bitene kadar olurmuş bitmesini bekliyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…