Doğumdan sonra bitmeyen halsizlik, yorgunluk, tükenmişlik..

Ke

Keşke öyle anlayışlı merhametli bi insan bi es olsa ama nerdeee bebekten sonra iyice bencillerdi ben de O da ogretmeniz ben öğleye kadar giriyordum derslere ve ona gore bu durum lay lay lom ben de Allaha havale ettim
Ev hanımı dahi olsanız ortak olmalı. Kaldı ki çalışıyorsunuz. Hiç anlamadım boyle babaları anlamayacağım da. Allah size güç kuvvet versin inşallah

Dayaniyosun.. basa gelen cekilir:) en buyuk cocugum 6 yasinda nerdeyse uyku nedir pek bilmiyorum 6 yildir:) ise sis gozlerle giderdim emzirirken..hatta 2 yasina kadar. derken 2. 3. Oldu sukur.. aynisivdevam.,.,ha buaradacemzirme bitene kadar vitamin kullandim.

Valla hiç şikayet etme benim 4.5 yaş,2.5 yaş ve 2 aylık bebeklerim var ve annem,kv,abla yada bir akraba yok tek başına bakıyorum resmen uykusuzluk yorgunluk esir aldı beni sen yat kalk dua ed yanında yardımcı olanlar varmış

Maşallah ne cesaret yardımcı da yokken 3 çocuk

Allah bağışlasın

Maşallah Allah daha çok versin:) Tek başınıza iyi cesaret.

Dur bakalım 1 aylık olsun, dur bakalım 40ı çıksınç dur 4 aylık olsun gazı bitince iyi olacak derken 5 ay oldu ama bizde de aynı durum. Hatta eşime diyorum uyumayan çocuk yapmışız değişik bir şey oldu bizimkisi diye. Ama galiba tek bizim sorunumuz değil. Anne olmak başlı başına zorrr

Eşim çok yardımcı olur, olmasa zaten daha zor. Babaların da görevi sonuçta ilgilenmeleri gerek, anneler emzirme, hormonlar, ev işi derken çok yoruluyolar.

Onları bende çok bekledim ya 40ıydı, 3 ayıydı, 6 ayıydı diye zaman geçti:)

Kesinlikle oyle. Bak annem babam bizdeler suan cocuklar icib yardimci olmak icin gecici olarak. Sipalarin ikisi de huy degistiler, simariklik seviyeleri yuzde 99larda, benim sabir da goz donmesi seviyesine indi. Acilsin okullar artik

AhAah iş kötü. Ya birde biz kan damlasına başladık huysuzdu o daha da huysuz yaptı sanki sen böyle bir şey yaşadın mı?
Sağlık ocağının verdiği kan damlası zaten iyi değil eğer onu kullanıyorsanız içinde paraben var bildiğim kadarıyla ve dişleri boyuyor. Doktorumuz bize daha farklı bir demir ve kan ilacı vermişti yan etkisi ve paraben yok nutr... ile başlıyor bir sorun isterseniz.

Bu duyduğum için aslında doktorumuz farkli verd fakat özellikle belirttim hatta fakat bu da rahatsız ediyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…