• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogumdan döndüm:))

EFSA3737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
113
0
96
43
İstanbul
artık kızımla evdeyiz 27 sinde doguma gittim 28 de eve çıktım çok tatlı bi kızım var arkadaşlar..sezeyan dogum yaptım normal düşünürken allaha şükür iyiyiz şimdilik az sıkıntılar olsada bebişim için deger:1hug:

DOGUM YAPALI DAHA 2 GÜN OLDU FAKAT MEME UÇLARIM ACIMAYA YARA OLMAYA BAŞLADI NE YAPMAM GEREK NE KADAR SÜRER BU ACIMA ÇOK CANIM YANIYOR FAKAT EMMESİ GEREK BEBİŞİN DEsenağlama

benim göğüs uçlarımda yara olmuştu
lansinoh marka bir krem var göğüs ucu çatlakları için
hem emzirirken de silmen gerekmiyor
ayrıca en iyi ilaç anne sütü
emzirdikten sonra göğüs ucuna sür ve pedi kapat birkaç günde faydasını göreceksin

DOGUM YAPALI DAHA 2 GÜN OLDU FAKAT MEME UÇLARIM ACIMAYA YARA OLMAYA BAŞLADI NE YAPMAM GEREK NE KADAR SÜRER BU ACIMA ÇOK CANIM YANIYOR FAKAT EMMESİ GEREK BEBİŞİN DEsenağlama

canım meme ucların için lansinoh diye bi krem var onu alıp sürebilirsin.hem onu sürdükten sonra bebeğini direk olarak emzirebilirsin hiç bir zararı yok.istersen doktorunada sor sana bunu önerir.cünki kremin içinde lanolin var bu da bebeğe zarar vermez.bebeğini iyi günlerde büyütmen dileğiyle....

Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin ayy yerim ben onu maşallah barekeallah diyelim nazar bozalım demi:)))

canım geçmiş olsun,ALLAH yavrunu analı babalı buyutmeyı nasip etsin inşaallah.dur hemen bozma moralini sütün çogaldıkça meme uçlarıda iyileşir,her emzirme sonrası sütünden sür oraya,ustelik sutun gelene kadar bebiş acık aç kalcak,panık yapma,ona emdiği yeter.

Gecmıs olsun canım Allah analı babalı buyutsun gogus ucu ıcın ben DUIT adlı bır krem kullanmıstım her zaman nemlı olmasını saglıyor catlamayı onluyor aynı zamanda emzerırken sılmeye gerek yok devamlı kullandım cok buyuk bır problem yasamadım.

artık kızımla evdeyiz 27 sinde doguma gittim 28 de eve çıktım çok tatlı bi kızım var arkadaşlar..sezeyan dogum yaptım normal düşünürken allaha şükür iyiyiz şimdilik az sıkıntılar olsada bebişim için deger:1hug:

Allah analı babalı büyütmeyi nasip isallahhhh

allah analı babalı büyütsün cnm gözün aydın...

Allah analı babalı büyütsün. Ben de Lansinohu şiddetle öneririm. Ayrıca emzirme yastığı da çok yararlı hem bebek reflü olmuyor hemde doğru pozisyonda emdiği için yara olmuyor. Bir de chicco göğüs temizleme mendili. Durulamana gerek yok. Ben sildikten sonra lansinoh sürüyorum. Şiddetle öneririm. Sevgiler..

Back