bende hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum okadar insan doğurmuş bende doğururum herhalde diyiyorum. benim edetlerimde çok sancılı geçerdi bayılırdım ya doğum sancılarıda halsiz bırakır bayılırsam ne olur acaba diye düşünüyorum
herkese merabalar . Ben sizlerden sanırım bir adım daha öndeyim . geçen sene mart ayında ikizlerim oldu. Her kadın doğum korkusunu yaşıyor. Doğum yapmış bir kadın olarak söylüyorum . Korkacak hiç bir şey yok . Anlatılan abartılı doğum hikayelerine kulak asmayın yeter. Anlatıldığı gibi bi şey değil . Nasıl olduğunu anlamayacaksınız bile içiniz rahat olsun . Allah herkese benim gibi güselllll doğum yapmayı nasip eder . Korkacak hiççççç ama hiç bir şey yok . Allah hepinizi kurtarsın .
Hamileliğimin 2. ayımda tanıdığım bir kadın doğum doktoruyla görüşmeye gittim. Bana doğumhaneden çıkamadığını, kendisini doğumhanenin olduğu yerde beklememi söyledi. Doğumhanenin girişinde beklemeye başladım. Doğum yapan kadınların sesleri gelmeye başladı. Öyle bir bağırıyorlardı ki neredeyse doğurmaktan vazgeçecektim. Hele bir tanesi o kadar uzun bağırdı ki, şoka girdim. Ama tabi herkez aynı değil. Ablamda doğurdu dedi ki doğumdaki bağıran kadınlara sinir oldum, benim içinde zordu ama benim sesim çıkmadı demişti. Bende ablamın söylediklerinden dolayı birazcık içim rahat.