Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
köyde normal doğurmayı senin tabirinle beceren o kadar çok kadın varki!!!!!hemde arka arkaya...
yok şirincim sen asla normal doğumdan başka bir doğum şekli düşünme.
sezaryen anormaldir aslında.
korkma şakkadanak doğurursun sonra da benim gibi havanı atarsın.
artık normal doğurmayı becerenler azınlıktayız çünkia.s
ama dünyanın en muhteşem duygusu
canıcım normalde 4 kiloya sezeryan diyorlar.oksijensiz kalma olayı da eğer ebelerin söylediğini yaparsan olmıcak bişeymiş aslında yani ıkın diyorlarsa ıkınacaksın dur dediklerinde duracaksın.benim bebğim erken dogum diye oksijensiz kalma ihtimali gündeme geldi.teyzemin çocuğu dogumda oksijensiz kaldı ve şuan yürüyemiyor özürlü ama bu onun hatasıydı fazlaca korktuğu için başına bu geldi kabul de ediyor.ben seni yönlendirmedim sakın öyle anlama başında da dedğim gibi herkesin kendi kararı ama ben dogumumu sorunsuz ve rahat atlattım sadece onu seninle paylaşmak istedim.bak tatlım o eninde sonunda hangi şekille olursa olsun doğmak zrunda korkma.ben ameliyata yürüyerek gittim epidurali güle oynaya yaptırdım ki sancılı olmama rağmen herkes cesaret örneğisin deyip durdu acayip sogukkanlıyımdır ve kesinlikle işe yarıyo.sen benden de büyüksün rahatla ve olumlu düşün emin ol bittikten sonra bu gereksiz sıkıntılara girdiğin için pişman olacaksın
liley canım sen lohusalık bittikten ne kadar süre sonra adet oldun tekrar
normal doğumda sancıya odaklanmamak için bişey yapılabilinirmi?bi fikri olan varmı ? kimi anneler çok acı çekerken kimileri hapşırır gibi doğuruyor bunun sebebi acı eşeğimi yoksa bi tekniği varmı?