- Konu Sahibi inciliboncuklu
Bana doğum öncesi çatı muayenesi yapılmadı
Öyle bir şey doğum başlamadan belli olmaz demişti doktorum
Öyle bir şey doğum başlamadan belli olmaz demişti doktorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4. Bebeğiniz mi hayırlı olsun ..iki kez suni verdiler baktilar ben doguramiyorm en son. adamlar suniyi kesip kendi sancilarimla dogurdum. yani 3 dogumdada b3n kazandim:)
Sizin bulunduğunuz yerde muayenenin farklı amaçla yapılması diğer türlüsülünün yok olduğunu mu gösterir?Baska bir yorumda video paylastim. Yurtdisinda yasiyorum, burda cati muayenesi sadece aciklik varmi diye yapiliyor. Yani cati muayenesi yok dediysem, bebegin gecip gecemiyecegini ölcmek icin yok diyorum.
Muayenede anlaşıldı işte. Muayene olmasaydım belki de saatlerce doğum sancısı çekip sonra sezaryene girecektim.Nerden biliyorsun çati darliğin olduğunu? Bu sadece doğumda belli olan birşey.
canim benim cok sag olun iyi dilekleriniz icin4. Bebeğiniz mi hayırlı olsun ..
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Neye dayanarak söylüyorsunuz bunu gerçekten anlamıyorum
Yahu susayım karışmayayım insanlara diyorum ama yok
Ben hergün normal Doğum diye tutturan annelerin engelli bebekleriyle ilgileniyorum.. eşim yenidoğan hekimi ve doğumlarına giriyor, annelerin hallerini görüyor.
O annelerin pişmanlığından haberiniz var mı ? Vicdan azaplarından?
Ya doktorlar bangır bangır anlatıyor tıp diye bir dal var bu insanlar yıllarını verip okuyor ama en iyi bilen biz oluyoruz değil mi?
Konu sahibi de dahil lütfen herkes işin uzmanı doktorlardan bilgi alsın..
Öyle çocuğun istediği zaman gelir demek ile olmuyor.
Çok merak edenler doktordan çok internete güvenirim diyenler “ asfiksi” yazdın okusun ...
Bende anne olacağım ve içim acıyor böyle direten insanlar gördükçe lütfen ne kendi hayatınızı ne de o masum bebeği riske atmayın...vallahi ben daraldım burda
Aynı durum bende de oldu muayenede catı darlıgım vardı ıkı dr da aynı seyı syledı ve rısk almadım epıdural sezeryan oldum rahatta gectı skür hıc korkma canım sezeryandan herkesın acı esiği farklıdır ılla senınkıde zor gececek dıye bsey yok normal olup psman olan da cok sen hakkında hangısı hayırlıysa bebegın ve senın ıcın hangısı rahat ve ıyı gececkse onun ıcın dua et hcbsyı riske atmaMerhaba arkadaşlar. 39+4 haftalık hamileyim. İlk bebeğim olacak inşallah. Nst de sancım hiç çıkmıyor. Bugün doktorum çatı muayenesi yaptı ilk kez. Muayene sırasında kendimi çok kastım. Canım çok yandı. Bir kemiğimin çıkıntılı olduğunu normal doğumda bebeğin buraya takılabileceğini ve bende kendimi bugünkü muayenedeki gibi doğumda da kasarsam bebeğin sıkışıp nefessiz kalabileceğini söyledi. Ama normal doğum yapamazsın demiyorum senin durumunda olup normal yapan da var ama dediğim gibi bebeğin takılıp sıkışabilir dedi. Sezeryan istiyorsan vakit kaybetmeden yapalım dedi. Moralim o kadar bozuldu ki. Muayene sırasında bile o kadar kasıldım ki anlatamam. Normal doğumdan da korkuyorum ama sezeryanın dikişinin çok can yaktığını söylüyorlar. Normal doğum normalde bebeğim için de en sağlıklısı ama bebeğimin sıkışma riskini göze almak da doğru gelmiyor. Ama doktor bu şekilde olup normal doğum yapanların da olduğunu söylüyor. Normali deneyip son anda sezeryana alınırsam da çok zor olacak. Siz benim yerimde olsanız sezeryan mı olurdunuz yoksa riskleri göze alıp normal doğumu mu denerdiniz? Bu arada normal doğum yaparsam epidural normal yapmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim. Konum lütfen bir süre taşınmasın fikirlere ihtiyacım var.
Yurt dışında hic çatı muayenesi yapılmıyor deniliyor. Bende merak ediyorum ben yaptirmadim sezeryan oldum. Ağrısı geçici ama gerekliyse yapilmali
Benim doktorum da aynı şeyleri söylemişti. Çatım üstten basıkmış. Zor bir doğum olur sezeryan öneriyorum dedi. Normali çok istiyordum ama en önemlisi bebeğimi sağlıklı kucağıma alabilmekti. O yüzden ikiletmeden kabul ettim. Şükürler olsun sağlıcakla kavuştum da 3,5 yaşına getirdim bile :) hiçbşr zaman da keşke normal olsaydı demedim. Doktorunuz riskli diyorsa diretmeyin bence. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah :)Merhaba arkadaşlar. 39+4 haftalık hamileyim. İlk bebeğim olacak inşallah. Nst de sancım hiç çıkmıyor. Bugün doktorum çatı muayenesi yaptı ilk kez. Muayene sırasında kendimi çok kastım. Canım çok yandı. Bir kemiğimin çıkıntılı olduğunu normal doğumda bebeğin buraya takılabileceğini ve bende kendimi bugünkü muayenedeki gibi doğumda da kasarsam bebeğin sıkışıp nefessiz kalabileceğini söyledi. Ama normal doğum yapamazsın demiyorum senin durumunda olup normal yapan da var ama dediğim gibi bebeğin takılıp sıkışabilir dedi. Sezeryan istiyorsan vakit kaybetmeden yapalım dedi. Moralim o kadar bozuldu ki. Muayene sırasında bile o kadar kasıldım ki anlatamam. Normal doğumdan da korkuyorum ama sezeryanın dikişinin çok can yaktığını söylüyorlar. Normal doğum normalde bebeğim için de en sağlıklısı ama bebeğimin sıkışma riskini göze almak da doğru gelmiyor. Ama doktor bu şekilde olup normal doğum yapanların da olduğunu söylüyor. Normali deneyip son anda sezeryana alınırsam da çok zor olacak. Siz benim yerimde olsanız sezeryan mı olurdunuz yoksa riskleri göze alıp normal doğumu mu denerdiniz? Bu arada normal doğum yaparsam epidural normal yapmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim. Konum lütfen bir süre taşınmasın fikirlere ihtiyacım var.
Merhaba arkadaşlar. 39+4 haftalık hamileyim. İlk bebeğim olacak inşallah. Nst de sancım hiç çıkmıyor. Bugün doktorum çatı muayenesi yaptı ilk kez. Muayene sırasında kendimi çok kastım. Canım çok yandı. Bir kemiğimin çıkıntılı olduğunu normal doğumda bebeğin buraya takılabileceğini ve bende kendimi bugünkü muayenedeki gibi doğumda da kasarsam bebeğin sıkışıp nefessiz kalabileceğini söyledi. Ama normal doğum yapamazsın demiyorum senin durumunda olup normal yapan da var ama dediğim gibi bebeğin takılıp sıkışabilir dedi. Sezeryan istiyorsan vakit kaybetmeden yapalım dedi. Moralim o kadar bozuldu ki. Muayene sırasında bile o kadar kasıldım ki anlatamam. Normal doğumdan da korkuyorum ama sezeryanın dikişinin çok can yaktığını söylüyorlar. Normal doğum normalde bebeğim için de en sağlıklısı ama bebeğimin sıkışma riskini göze almak da doğru gelmiyor. Ama doktor bu şekilde olup normal doğum yapanların da olduğunu söylüyor. Normali deneyip son anda sezeryana alınırsam da çok zor olacak. Siz benim yerimde olsanız sezeryan mı olurdunuz yoksa riskleri göze alıp normal doğumu mu denerdiniz? Bu arada normal doğum yaparsam epidural normal yapmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim. Konum lütfen bir süre taşınmasın fikirlere ihtiyacım var.