Doğuma gidiyorum

nesihan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2007
251
1
96
İstanbul
Kızlar bugün belli oldu suyum azalmış yarın sezeryana gircem sabah 9:30 da:teytey: .dualarınızı bekliyorum.doğum maceramı yazarım dönüşte.doğuma 15 kişi gidiyoruz.:1shok:sanki kız istemeye gidiyoruz:)şu an hiç korkum heyecanım yok ama yaarın ne olurum bilmem.DUA EDİN....a.s.

canım benımmm sendemı yaaa :))) bende gelıcem benıde aradan cıkartırsınızz
Allahım tez zamanda melegıne kavustursunn dualarımız senınle mrk etme

allah yardimcin olsun canim
ne guzel sende bebegine kavusacaksin saatler kalmis hadi simdiden gozun aydin insallah
darisi geride kalanlarin basina bizede tabiki de :)

Hadi hayırlısı:teytey:,

Sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza

canım Allah tamamına erdirsin.sağlıkla al bebişini kucağına inşallah.darısı başımıza biz bekliyoruz hala...:teytey:

ayy hadi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bi şekilde alırsın bebişini kucağına.. darısı bizim başımıza..

hadi bakalım hayırlısı.allah yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyoruz.bunu söylemekten gak dedim ama yine söylüyorum DARISI BİZİM BAŞIMIZA!!!!!

rabbim yardımcın olsun bir avazda kurtarsın tatlım..sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh..iyi haberlerinizi bekliyoruz..

Canım inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebişini kucağına Allah kolaylık versin dualarımız seninle,güzel haberlerini bekliyoruz.

canım allah yardımcın olsun göz açıp kapayıncaya kadar kurtulursun sag saglim bebişinle birlikte inşallah...... ayy ne mütiş yaa inşallah bebişini hayırlısyla kucagına alıcaksın ... senin adına çok sevindim canım darısı bizlere inşallah..

MESAJI YENİ GÖRDÜM, ŞU AN EMİNİM BEBİŞİN KUCAĞINDADIR.
ÇABUK TOPARLANMAN ve BEBİŞİNLE BİRLiKTE SAĞLIKLI GÜZEL GÜNLER GEÇİRMEN DİLEĞİYLE.

TEBRİKLER

Allah yardımcın olsun sağlıcakla bebeğine kavuşursun inaşşalah
Dilerim yarında heyecansız ve korkusuz gidersin, Morelini yüksek tutmaya canını sıkacak şeyleri görmemeye calış :)

hadi hayırlı olsun bebeğini kucağına almışsındır artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…