Inanin yeni evliyken 2 defa oldu Esime söyledim uyaemasi icin uygun dille daha sonra anladi. Simdide öyle bir iki kere yine yok sunu birakiyordum bahanesiyle cat kapi geliyor hemen aninda kapimda biti veriyor. Eltim hakkindada yok pis daginik gibi kelimeler söyledi bundan iki ay önce tabi eltimin haberi yok. Bende kadinin cocuklari var tabiki ortalik kirlenir diye savubdum. Ona öyle diyen bana neler demez ki eltimle cok cicili bicilililer..Evinize habersiz gelmesine müsade etmeyin, ben de sizinle birebir aynı durumdayım 35 haftalık hamileyim annem çalışıyor ve 1 saat mesafede oturuyor kv 10 dk. Böyle habersiz gelme huyu vardı, kendisi asla bizi evine kabul etmez bu arada hep dışarda buluşuruz. Aramayı ve görüşmeyi tamamen kestik, aradığında açmadık veya tersledik. En sonunda ne oldu diye eşime sormuş her şeyi söyledi habersiz gelmenden her şeye karışmandan rahatsızız vs. Epey bir süre küstü sonra sen benim kızımsın, bundan sonra sen çağırmadan gelmem vs dedi. Doğumdan önce mutlaka halletmelisiniz, yoksa baş edemezsiniz. Biz tavır koyduğumuz halde hala tedirginim mesela, kötü biri değil ama bencil biri ve tamamen zıttız. Nefes alması bile batıyor sizi çok iyi anlıyorum. Güzel bir şey söylemesine bile katlanamıyorum ben, çok zor bir durum. Ama habersiz gelmesi kabul edilebilir bir şey değil, biz habersiz geldiğinde surat asıp çıkıyoruz evden dedik, eşim haber vermeden gelme dedi yine anlamadı. Çok net olun bu konuda.
Yok elbette zaten esit olucak. Annemide dogum aninda istemiyorum cunku kendimde stresli birisiyim olsun bitsin öyle gelsin Anneler diye dusundum.Ben de mesafeyi severim, her işimi kendim hallederim falan ama anlattıklarınızda can sıkıcı bir şey göremedim açıkçası. Doğuma gelince ne olacak ki, dışarıda bekleyecek torununu heyecanla. Bunu yaşamak sadece sizin annen değil, eşinizin annesinin de hakkı. Eve çat kapı gelinmesi hiç hoş değil ama temizlik ortasında poğaçayla gelmiş kadın, işinize de karışmamış. Kucağa alıştırma, şunu yap, bunu yapma diye her yaşlı kadın akıl verir, kendi anneniz de böyle şeyler söyleyecek illaki, cevabını verir geçersiniz bunda da gereksiz gerilmişsiniz. Evime kimseyi getirme anne şu kadar süre misafir almayacağım dersiniz, olmadı eşiniz de söyler, misafir işi de çözülür. Bence boş yere kendinizi dolduruyorsunuz şu anda. İnsanların heyecanlarını baltalamayın. Yakın zamanda yaşadım ben de bu süreci ve insanlara şunu yapın bunu yapmayın deyince her şey çözülüyor, strese gerek yok. Sağlıkla gelsin
bebeğiniz.
Biz de aynıydık, yeni evliyiz balayından dönmüşüz ikimiz de evden çalışıyoruz kargo diye kapıyı açıyoruz hooop kv. Elinde ya bi hediye, ya marketten aldığı bi meyve suyu vs. Bir de davetsiz misafir geldi diyordu, rahatsız olduğumuzu biliyordu çünkü neye uğradığımızı şaşırıyorduk. Ben çok sonradan öğrendim meğer eşim arayıp ağza alınmayacak şeyler söylemiş, sonradan dışarda buluşmaya devam ettik -dediğim gibi yemek yapmaz, evine kabul etmez sadece o gelsin- dert etmiyorduk ama yine de sızmaya çalışıyordu hayatımıza. Tüp bebekti gebelikti derken bahane oldu çat kapı gelmeye başladı, sonrasında büyük kriz çıktı. Sonuç olarak ben oğlunu dolduran kötü gelin oldum. Bakalım neler bekliyor bizi, inanın devamlı kafamda kuruyorum ben de ama sonradan sakinleşmeye, bebeğime odaklanmaya çalışıyorum. Tahammül edemediğin insanlarla sırf eşinin ana babası diye katlanmak zorunda olmak çok kötü, erkeklerin hiç böyle dertleri yok. Aramasına dahi katlanamıyorum dediğiniz gibi o kadar samimiyetsiz ki. Benim şansım eşimin benim yanımda olması, ya siz ya eşiniz mutlaka söyleyin habersiz gelme lütfen hoşlanmıyoruz vs diye. Eşiniz ne düşünüyor?Inanin yeni evliyken 2 defa oldu Esime söyledim uyaemasi icin uygun dille daha sonra anladi. Simdide öyle bir iki kere yine yok sunu birakiyordum bahanesiyle cat kapi geliyor hemen aninda kapimda biti veriyor. Eltim hakkindada yok pis daginik gibi kelimeler söyledi bundan iki ay önce tabi eltimin haberi yok. Bende kadinin cocuklari var tabiki ortalik kirlenir diye savubdum. Ona öyle diyen bana neler demez ki eltimle cok cicili bicilililer..
Eger devam ederse bu durum yine Esime söyligem cunku ben diyince alinganlik oluyor. Veya pat pat söylicem guzel sekildr
Inanin sizi cok cok iyi anliyorum tek diyebilicefim kendinize odaklanin bebegnize odaklanin karsi tarafida takmayin esiniz ayarlasin orta yolu. Yorgunum yatiyor oluyorum kalkiyor oluyorum vs bu tarz seylerle esiniz söylesin. Bu hayat suzin hayatiniz inanin dedigniz gibi sirf es ailesi diye insan herseye katlanmak zorunda drgil herseyin var bi orta yolu… Gerekurse Kapiyi acmayin. Sizde aramayin görustugnuze görusun okadsr kisa Tutun görusmeleri bahaneniz cok suan.Biz de aynıydık, yeni evliyiz balayından dönmüşüz ikimiz de evden çalışıyoruz kargo diye kapıyı açıyoruz hooop kv. Elinde ya bi hediye, ya marketten aldığı bi meyve suyu vs. Bir de davetsiz misafir geldi diyordu, rahatsız olduğumuzu biliyordu çünkü neye uğradığımızı şaşırıyorduk. Ben çok sonradan öğrendim meğer eşim arayıp ağza alınmayacak şeyler söylemiş, sonradan dışarda buluşmaya devam ettik -dediğim gibi yemek yapmaz, evine kabul etmez sadece o gelsin- dert etmiyorduk ama yine de sızmaya çalışıyordu hayatımıza. Tüp bebekti gebelikti derken bahane oldu çat kapı gelmeye başladı, sonrasında büyük kriz çıktı. Sonuç olarak ben oğlunu dolduran kötü gelin oldum. Bakalım neler bekliyor bizi, inanın devamlı kafamda kuruyorum ben de ama sonradan sakinleşmeye, bebeğime odaklanmaya çalışıyorum. Tahammül edemediğin insanlarla sırf eşinin ana babası diye katlanmak zorunda olmak çok kötü, erkeklerin hiç böyle dertleri yok. Aramasına dahi katlanamıyorum dediğiniz gibi o kadar samimiyetsiz ki. Benim şansım eşimin benim yanımda olması, ya siz ya eşiniz mutlaka söyleyin habersiz gelme lütfen hoşlanmıyoruz vs diye. Eşiniz ne düşünüyor?
Ayni bende o sekilee istiyorum ztn kimseye demeyelim malum nasil bir surec bekliyor bilmiyotuz. Yo asla kimsenin evimde kalmasini istemiyotum evim zsten kucuk iyice rahatsiz olurumDoğuma giderken hiç kimseye haber vermeyin. Eşiniz ve siz gidin. Doğumdan sonra arayıp annelere söyleyin. Kuzenim ilk çocuğunu tam olarak böyle doğurdukız kardeşimin iki doğumuna da ben gittim. Annemi de goturmedik. Ben ve eşi vardik.
Eve geçince de kaynana çok meraklıysa kalsın evde. Odanızda durun. Çok can sıkıcı ama yapacak birsey yok. Sınırlarınızı net şekilde belirleyin. O sizin bebeğiniz.
Siz de aynı şekilde. Çekinmeyin, herkes yerini bilsin. Sizden ve çocuğunuzdan önemli hiçbir şey yokInanin sizi cok cok iyi anliyorum tek diyebilicefim kendinize odaklanin bebegnize odaklanin karsi tarafida takmayin esiniz ayarlasin orta yolu. Yorgunum yatiyor oluyorum kalkiyor oluyorum vs bu tarz seylerle esiniz söylesin. Bu hayat suzin hayatiniz inanin dedigniz gibi sirf es ailesi diye insan herseye katlanmak zorunda drgil herseyin var bi orta yolu… Gerekurse Kapiyi acmayin. Sizde aramayin görustugnuze görusun okadsr kisa Tutun görusmeleri bahaneniz cok suan.
Esunizle mutlu ilmaya bakin
Eşini uyar lohusalıkla alakalı araştırma yapsın gergin olabilirsin doğumdan sonra felan biraz abart gelmesinDedigim gibi ben kimsesizmisim gibi davraniyor annem calisiyor diye ki annem yinede yanimda.. Yani kucaga alistitma söyle böyle dirdor edip sinirlerimi bozucak o lohusa Halimle diye endise ediyorum acikcasi. Sutun geldimi diye sinir bozucu yorumlar yapabilir simdi bile yapiyor
Inanin sizi cok cok iyi anliyorum tek diyebilicefim kendinize odaklanin bebegnize odaklanin karsi tarafida takmayin esiniz ayarlasin orta yolu. Yorgunum yatiyor oluyorum kalkiyor oluyorum vs bu tarz seylerle esiniz söylesin. Bu hayat suzin hayatiniz inanin dedigniz gibi sirf es ailesi diye insan herseye katlanmak zorunda drgil herseyin var bi orta yolu… Gerekurse Kapiyi acmayin. Sizde aramayin görustugnuze görusun okadsr kisa Tutun görusmeleri bahaneniz cok suan.
Esunizle mutlu ilmaya bakin
Benim kv de dogumda geldi. Onun da torunu sonucta tabiki gelme denmez fakat ben annemle onceden konusmustum ben emzirirken yada ustumu degistrrken odada kimse olmiycak snden baska die. Annem asla musade etmez zaten yani kv nie benim memelerimi gorsun ki ne munasebetArkadaslar 38haftalik hamileyim ilk cocugum Allahin izniyleKayinvalideyle dozunda bi iliskimiz var mesafeyi hep korumaya calisirim gördugumdede elimden geldigi kadar sevgi, saygi guleryuz hurmet gösteririm ama cok aramam cokta gidip gelmem evime davet etmem. Esimin diger iki buyuk kardesleriylede bir cok sebep yuzunden mesafeliyiz görustugmuzde dozunda konusur birakirim onun disinda bi iletisimim yoktur. Tavrimda netdir. Kayinvalideylede kafa yapisi olarak cok farkliyiz cok sorun yasayip az suratini cekmedim. Simdi cok iyi davranmaya calisiyor ama kendisi cok dengesiz biti bi gün iyi bi gun kötu. Hastaneye gelmek istedigni söyledi sonra senin annende ister fln dedi ki biz zaten annemle konustuk.
Ben hastaneye sadece kenfi annemi istiyodum ki oda dogum aninda degil hersey olup bittikten sonra gelsin destek olsun istiyotum. O telasla kalabalik olursa rahat edemem sadece dogum aninda esimi yanimda istiyorum.
Kayinvalidemle yakin oturuyoruz 10 dk mesafede ve bazen cat kapi geliyor , yeni evliyken esimde uyardi yapmamaya basladi ama artik surekli böyle cat kapi gelmelerini aliskanlik haline getiricek diye geriliyotum. Birde surekli eski kafa tavsiyeler cok karismalar vs. Diger torunlarini kendi cok bskmis buyutmus ama ben o sekilde bi hayat istemiyorum. Cocugumla cekirdek ailemle hetseyi ögrenmek istiyorum. Surekli gelmesini istemiyorum evime lohusa halimle. En sonda acik acik söuledim ilk zamanlar misafir kabul etmicegmi anneler disinda grip vs zamani oldugna fln. Yok 10 gun yok 2 hafta kimseui almazsin fln diyo. Basima milleti toplamasini istemiyorum. Beni bi kere aramayan görumce, kayin fln bunlar umrumda ztn degiller. Benim cevremden Bebegime bana okadsr ilgi alaka hediyeler vs verildi yapildi hatta isyerimde bile babyshower yapti is arkadaslarim bide kenfi arkadaslarim ust uste. Esimin cevresinden hic kimse zerre ilgilenmedi ki sorun degil ama simdiden bu kayinvalide konusu beni baymaya basladi.
Örnek olarak dun esimle evi temizliyoruz her yer heryerde ikimizi aramis duymamisiz sessizdeydi 5 dk sonra kapi caliyor. Habersiz gelip gitmeleri hic sevmem esimde bilir. Biraz pogaca pisirmis onu getirdi eline saglik sonra yatak odamda dolaplari yerlestiriyordum oraya kadar gelip bakiyor.. Ve hastanede disarda beklemek istedigni söyledi bende guzel dille dogum aninda bi kisi oluyor sadece dedim esimde biz haber veririz duruma göre dedi. Kardesinin gelinide hamile ve surekli bizi karsilastiriyor. Yok ben Iyimisim hareketliymisim söyleymisim böyleymisim. Birde bebegi kucaga alistirma vs… sinir bozucu gercekten. Bu zamana kadar 1,5 yillik evliyim her isimi kendim gördum esimin ailesine asla muhtac olmadim hic bir konuda onun yuzundende cok sorunlar yasadik cunku diger gelinleri hep onlarin naz cazlarini ceker ben surekli o kalabaligin icine girmem, dedikodu yapmam mesafemi koruyup kendi hayatimi yasarim..
Birde benim cekirdek ailem var diye ben kimsesizmisim gibi hissettiriyor.. Annem calisan bir kadin oyuzden Hergun görusmuyoruz ama ben annemle surekli iletisim halimdeyim en büyük destekcim o her konuda fakat kayinvalideme anlatmiyorum annemke görustum söyle böyle diye…
Annem mesafesini iyi bilir esimle beni bunaltmamak icin darlamaz hic bir zsman ama kayinvalide sanki bu durumu firsat bilip beni bogucak gibi görunuyor….
Tecrubeleri olanlar belki bana bi fikirleri olir? Dogum sonrasi surekli bu kaynana konularina bogulmamak icin nasil davranirim? Surekli haftanin kac gunu görusmek istemiyorum ki suan zaten 10-14 Gunde bi fln görusuyoruz…
halledersiniz endişe etmeyinYok Estagfullah öyle bisey demedim ama benim annem beni daha iyi tanir bende öule. Elbette kendi annemle daha yakinim daha guvende hussedicem bu tuhaf birsey defil. Bende esimi dusundugum icin gelmesin demedim ama ilerleyen zamanda eve geldigmizde surekli tepemdr olucaksa ve yine cat kapi gelip darlamasindan rahatsizim.
Haklisiniz zateb kayinvalideye oyuzden dedim ilk zaman misafir kabul etmicem diye cubku Esimin teyzeleri vs baskalarinida toplayabilir basima ki Esimin kardesleride hemen gelmesn bana kalirsa ztn bana veya Esime deger veren insanlar degiller hicte sevmem esimin ablasini vs. Kayinvalide yok ilk 10 gun kabul etme söyle böyle diye karar vermek istiyor gibi hali var getirmek istersede yorgunum grip var kimseyi suan kabul edemicegmi söyleyip kendim uygun bi zamanda cagirmayi teklif edicem. Inanin her an dogurabilirum bide bu seyleri dusunmek cok can sıkıntısı. Abartmiyorumda sadece insanlar cok bencil.Doğum sonrası evet insana bir tek annesi iyi geliyor bu gerçek. Fakat sizin nasıl annenize ihtiyacınız varsa eşinizin de annesine ihtiyacı olabilir. Bir süre gelir sonra zaten herkes cekilir
Misafir konusu ise tam hastalık mevsimi kimse bebek görmeye gelmesin. Milletin bu bebek görme sevdasını anlamıyorum. Doktor tembihledi deyin istemiyoruz deyin geçin. Diğer konu ise Malesef karışanlar çok oluyor. Onu da ben şöyle yaptım. Mesela bana bu bebek aç emzir diyen olduğunda merak etmeyin ben ne zaman emzirceğimi biliyorum dedim . Öyle öyle vazgectiler
Ay okurken bile febalik geldi her an dogurabiliromm birde bunlari dusunmek cok can sıkıcı. Esime dun döyledim kimseyi istemiyotum yatiliya diye ve kenfim bakmak istedigmi bebegmize gerektiginde yardim alirim gerekurse diye. Kendi annemde sınrını bilir bizi yormaz ustelemez ama anneme daha ön planda olmasini söuledim yoksa Sürekli kayinvalideye maruz kalicam. Cat kapi gelerek sınırları ihmal etmeye basladi bile Simdiden daha sonra cok mudahele edicek göruyorum önumu simdiden. Birde asiri kirilgan tip el kol hareketimi dahil analiz edip aylar sonra söyleyen birisi kendisiBenim kv de dogumda geldi. Onun da torunu sonucta tabiki gelme denmez fakat ben annemle onceden konusmustum ben emzirirken yada ustumu degistrrken odada kimse olmiycak snden baska die. Annem asla musade etmez zaten yani kv nie benim memelerimi gorsun ki ne munasebeteogum sonrasi boyle durumlarda annem bi cikabilir misiniz emzirsin yada giyinsin falan die mudahale etti aksamina kalmadilar zaten. Eve gectikten sonra annem yanimdaydi 1 bucuk ay kadar. Kv de eltim kaynbiraderm coluk cocuk heobirlikte yemek yapip getrdiker hep ilk bir hafta ama benim halim yoktu zaten beni yordu acikcasi. Baktim boyle devam edio yemeklerini alip geliolar bebegi goruolar ve muabbet sohpet canim sikildi ve artik onlar geldiginde yorgunum uykusuzm die odadan cikmamaya basladim bebegimle. Sonra ayaklari kesildi. Onlar da iyi niyetliydi fakat benim ihtiyacim olan bu degildi. Boyle durumlarda empati yapilmasi gerek. Annem benimle kalio die kv de bakmak istedi ogluma. Ben hep gecistirdim sonra kacamadim ve iki gunlugune annem dinlenmeye gtti kv benimle kaldi. Onda da gece besigin basinda horluyordu oturur pozisyonda. Daha kirki cikmamisti akraba cagrmak istedi. Bi baktm evde temizlik yapiyor ortaligi topluyor hayirdir anne dedim. Bilmemkim bebek gormeye gelicek de ortaligi topluyorum dedi. Hayir annecim daha bebegin kirki cikmadi cok tehlikeli kimse gormeye gelmiyor biz uyun zamanda goder gosterirz dedim. Sonra evine dondu zaten. Oglum bairaz daha palazlaninca duzenli biz gotrduk zaten sorun olmadi. Ben bu sekilde kucuk siyriklarla atlattim darisi basiniza yani benim oglum var ilerde allah o gunleri gormeyi Allah'ım nasip ederse gelinim torunum olucak. Ben ikinci planda kalirim oyle bir durumda kesinlikle. Gelinimn annesi hevesliyse en cok onunla rahat edicektir. Ben de olabildgnce rahat birakirm gerekn durumda yaninda olurum yada o gercekten istedginde. Tek cocugum var benim de ilk torunum olucak tabiki gormek isterim ilgilenmek isterim ama o durumda onemli olan kadin iyi olucakki bebegine iyi bakabilsin. Kadin gerilip cileden ciktiktan sonra ne hayir bekleyelim. Keske buyuklerimiz de biraz rmpati kurabilse
iyi de onların da torunu oluyor sonuçta. hastaneye 2 dk ziyarete kimler kimler geliyor kayınvalide mi sorun oluyor? Benim iki doğumuma da geldi kayınvalidem. Kızım doğarken koridorda bekledi. Sonra bebeği gördüler beni gördüler gittiler. Oğlum olduğunda da kızımla evde beklediler sonra akşam kızımı da alıp getirdi beni ve bebeği görüp gittiler. Yedi kat yabancı gibi davranmanın anlamı yok, dünyaya gelen bebek de onların canından kanından biri. Yarın bir gün Allah göstermesin bize bir şey olsa o çocuklara bir ömür sahip çıkacak kişiler. Bilemiyorum bana bu kadarı fazla geliyor.Arkadaşım kayınvalidenin doğumda ne işi var ya? Yanında mı emzirelim? Memeyi tutturma ağrı sızı kanama yani kayınvalide ne yapacak? Anne en yakın olan absürt bir şey mi isteniyor? Memeyi tutturmak için kv mi tutacak ucundan yapma Allah aşkına herkes yerini bilsin. Ertesi gün yada akşamına gelse ne oluyor? Egodan başka bir şey değil bu her şeyde ben ben olma isteği sen kayınvalidesin ya bir dur ihtiyaç olunca aranırsın istenirsin
zaten odaya girmezler, koridorda beklerler. benim de annem, kayınvalidem koridorda bekledi. eşim hep yanımdaydı. doğum olduktan sonra bebeği gördüler anneanne babaanne falan. yoksa siz orada sancı çekerken, ebeler alttan muayene ederken falan odada ne işi var o kadar kişinin? bırakın gelsin koridorda beklesin, ebeye de tembih edersiniz ben çekiniyorum dersiniz içeri almaz zaten.Arkadasim gercekten abartmiyorum cunku o venim özel anim ve ben zaten stresli ve heyecanliyim. Esim uzulmesin diye gelme demedim kayinvalideme sadece dogum aninda tek bir kisi oluyormus dedim. Kayinvalidem esimde hevesleniyor diye kirarak demedim oda ben disarda beklerim dedi. Esim zsten anne biz duruma göre seni haberdar ederiz neyle karsilasicaz bilmiyoruz diye dedi. Ben kenfi annemide dogum aninda istemiyorum olup bitsin bitaz biz cekirdek aile bi 1-2 saat yanliz kalalim sonra gelsin Anneler. Annem taksiye atlar gelir kayvivalidem bilmiyo o seyleri otuzden birde ustune esim gidip alip göturup getiricekse Hic gelmesin. Sutun geliyormu gudiyormu bebegi kuvaga alistirma diue simdiden bi suru sey duyuyorum gicik oliyorum. Dunde cat kapi geldi bize. Bu durum hep böyle olucak haftanin kac gunu ben kaynanaylami olmak zorunda olucam? Kimse kirilmasin diye bir suru problem zaten yasadim kaynana, götumceyle ve inanin benden kötusu olmadi oyuzden birde bu özel dönemimde hic ugrasmak istemiyorum strese giriyorum
Ayy bu vucut diline bile takip sonradan onune sunmasi kismi beni cok rahatsiz etti. Allah kolaylik versin. Yatiliya kimse kalmasin zaten ne munasebet ya bi biraksinlar anne baba oldugunuzu anlayin. Kotu niyetli degiller evet ama biraz dusunceli olsunlar ya. Cat kapi gelmek de cok sinir bozucu. Sadece buyukler degil ben genel olarak hic sevmem. Kimseye de cat kapi gtmem. Esim alismis h.sonu kv ye gdiceksek hc haber vermez onlar da rahatsiz olmaz ama bn mutlaka ararim sabahtan yada bi gun oncesinden geliyoruz musait misinz die. Her sefernde kizim nie el gb haber veriosun buyrn gelin der kv ama ben ozellikle yapiyorum ki bana habersz gelislerinin onunu acmiyorm. İlk bir iki yaptilar yeni evliydim ama sonra ogrettim sukurAy okurken bile febalik geldi her an dogurabiliromm birde bunlari dusunmek cok can sıkıcı. Esime dun döyledim kimseyi istemiyotum yatiliya diye ve kenfim bakmak istedigmi bebegmize gerektiginde yardim alirim gerekurse diye. Kendi annemde sınrını bilir bizi yormaz ustelemez ama anneme daha ön planda olmasini söuledim yoksa Sürekli kayinvalideye maruz kalicam. Cat kapi gelerek sınırları ihmal etmeye basladi bile Simdiden daha sonra cok mudahele edicek göruyorum önumu simdiden. Birde asiri kirilgan tip el kol hareketimi dahil analiz edip aylar sonra söyleyen birisi kendisinormal halimde dengemi bozuyor bozdu hep mesafeli kaldim simdi bi 2 aydir fln cok iyi gibi davranmaya calisiyor ben yine mesafeliyim saygi guleryuz hurmet cercevesinde
Kesinlikle öyle. Evliligmin ilk basinda esime Direk söyledim cat kapi olayini ki 2 sefer olduktan sonra sonra birakti ama simdi bu hamileligimde yine bi bisey bieakiyorum bahanesiyle aynisini yapti bi 3-4 ay önce simdi bi kac gun öncede aynisini yapinca sinir oldum. Kac kete daha öncede söyledim annem Sagol Kim olursa olsun telsiz gitmem teldiz gelmesindende hoslanmam diye.Ayy bu vucut diline bile takip sonradan onune sunmasi kismi beni cok rahatsiz etti. Allah kolaylik versin. Yatiliya kimse kalmasin zaten ne munasebet ya bi biraksinlar anne baba oldugunuzu anlayin. Kotu niyetli degiller evet ama biraz dusunceli olsunlar ya. Cat kapi gelmek de cok sinir bozucu. Sadece buyukler degil ben genel olarak hic sevmem. Kimseye de cat kapi gtmem. Esim alismis h.sonu kv ye gdiceksek hc haber vermez onlar da rahatsiz olmaz ama bn mutlaka ararim sabahtan yada bi gun oncesinden geliyoruz musait misinz die. Her sefernde kizim nie el gb haber veriosun buyrn gelin der kv ama ben ozellikle yapiyorum ki bana habersz gelislerinin onunu acmiyorm. İlk bir iki yaptilar yeni evliydim ama sonra ogrettim sukursiz dogum sonrasi daha da gergin olucaksiniz umarim varligindan rahatsiz olup iyice gerilmezsiniz. Cunku ben kendi anneme bile agresiftim uykusuzluktan dolayi. Bana tahammul gosterdi annem. Kv iyiki yoktu katlanamzdim. Hersey ustume geliodu cunku uyku ne kadar onemliymis