Doğuma gelmek isteyen Kayinvalide

Kayınvalideniz kıçınıza çip mi taktı doğumdan sonra odaya gecınce arayın olsun bitsin …. ev yakın olabilir sizimi gözetliyor her evden çıkışınızda peşinize mi takılıyor eve geçince de hangi devırdeyız yani akrabalar ararlar gelcez die eşiniz 40 gun kabul etmiyoruz desin .

Kusura bakmayın ama bı ton yazı yazmissiniz sadece kayinvalidenizi kotulemissiniz. Ve gerçekten yazdıklarınizdan kibir akıyor. Herkes gorgusu bilgisi kendi yasadigi büyüdüğü çevre ile orantılıdır. Örnek veriyorum anneniz calisan plaza kadınıdır eşinizin annesi ev hanımı. İkisininde kendine göre artıları eksileri vardır. Ama öyle bir anlatıyorsunuz ki sizin çevreniz süper esinizin ailesi çöp. Böyle görüyorsunuz yani. Eşiniz sizi idare ediyor yani. Yok eşim bilir ben şundan hoşlanmam bundan hoşlanmam. Adam napsin suyunuza gidiyor. Sunu unutmamak lazım esinizde mantar gibi yerden bitmedi onunda ailesi var. Kayinvalideyi hadi böyle tanimladiniz ok geri kalan aile uyelerini de iplemiyorsunuz ki. Siz kendinize disardan bakmayı bir deneyin derim

Kadının oğlu baba oluyor farkindamisiniz. Konu sahibinin annesi kızının anne oluşuna diğer kadın da oğlunun baba oluşuna tanık olmak isteyebilir

Inanin inanmayin kibirli bi insan degilim belki burda yazdiklarim anlattiklarim o algiyi vermis olabilirim herkesin görgusu kulturu kendine ama zamaninda ben herkesi oldugu gibi kabul ettigim halde hem degersizlestirmeue calistilar hemde israrla beni degistitmeye calistilar bende sınırımı tutmaya devam ettim. Daha sonra anne-kiz kötu davrandilar dahada uzaklastim, cok olmadi yuzlestik vs ve artik sadece kv ile normal sekilde görusuyoruz ama aile kalabalik toplanildigunda gitmiyorum cunku o ortamlarda cok dislandim ve Cok zoruma gitti. Esim elbet o aileden ama Onlar gibi degil. Bende esim icin Cok seye sustum sabrettim simdi bi orta yol bulduk. Bi yere gidicegmiz zaman arada ben israr ediyorum annenide cagiralim göturelim degisiklik olsun vs diue.

Kadının oğlu baba oluyor farkindamisiniz. Konu sahibinin annesi kızının anne oluşuna diğer kadın da oğlunun baba oluşuna tanık olmak isteyebilir
Bende bunun farkindayim oyuzden orta yol bulunur insallah diye Umit edip fazlada kasmicam ama dogum ani esim haric kimseui istemiyorum daha sonra iki anneyide arariz bi kendimize gelelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…