Sevgili konu sahibi arkadaşım başın sağolsun ve diğer tüm evlatlarını kaybetmiş annelerimiz.. Başımız sağolsun. Rabbim sizleri bizleri cennetinde kavuştursun.
Ben de bundan 2,5 yıl önce plasenta ayrılması sebebiyle kaybettim bebeğimi, 28 haftalıktı. Ben de bayıldım. Ancak böyle durumlarda zaten bebek vefat etmiş oluyor ve plasentadan kan sızlamaya başlıyor. Zamanla iç kanama ihtimali artıyor, rahim kanla doluyor ve baygınlık yaşıyoruz. Çünkü ben de aynı dediğiniz gibi yaşadım. 35 yaşıma kadar hiç bakıldığımı bilmem, o gece 2 kere bayılmışım. Kan kaybından kaynaklanıyor yani, düşmenizle alakası yok. Nice dağda bağda bahçede çalışan, akşama kadar ayakta durup iş yapan kadın evladını sağ Salim kucağına alıyor. Ben de nevresimleri değiştirmiştim ondan mı oldu demiştim kendime günlerce.. takdiri ilahi, kuldan gelse bir şey yapabilirdik belki ama Allahtan gelene ne diyebiliriz.
Rabbim buradaki tüm kardeşlerimizin ve sizin hepimizin yüreğine ferahlık versin, tekrar sağlıklı gebelikler doğumlar nasip etsin inşallah.