olacaksa oluyor canım maalesef engel olamıyorsun. benim plesenta rahim duvarına yapışıktı çook dikkat ettim evden çalıştım. bir ğüne işe gelmiştim aşırı kanamam oldu şoka uğradım çeşme gibi akıyordu hemen acile gittik 10 dakikada amaliyata alındım hayatımın en şaşkın günüydü,o doktorların bağırışları hiç unutamıyorum. ağır bi ameliyat geçirmişim 1 hafta hastanede yatttım zaten kanım falan düşüktü . doktor sizide bebeğinizide son anda kurtardık tam vaktinde gelmişsiniz dedi dünyalar benim olmustu. bebeğimi başika bir özel hastaneye yollamışlar ben devlet hastanesine gitmiştim özeli bırakmıstım korkumdam erken dogum olur demişlerdi. haftanın 2 ğünü görmeye gidiyordık bez süt götürüyorduk.gözlerini açık gördüm. ağladıgını gördüm çok hareketli dedi doktor kilo almaya başlamıştı.ara ara entübeden çıkııp kendi nefes alıyordu.her sey güzeldi taki görüş günüydü bir heyacanla gittim ama bir saat geçti biz ve iki aile vardı beklettiler bizi elimde bez ,süt kaldım öyle.dedim eşime bu saate kadar alırlar bir sey var dedim içime doğdu yok dedi olsa söylerler dedi.yarım saat geçti doktor geldi ciğerileri kanamış durduramamışlar oda organlarını bitirmiş giirin görün dedi. eşimim bağırışları doktorun yüzü aklımdan gitmiyor. eşim girmedi içeri ben girdim şaçını okşadım.resmini çektirdim hemşireye.ağlamalar bayılmalar derken 1 saar sonra verdiler ölüm kağıdını ,kimliğini çıkartırmışlardı onu aldılar.kalbimi bıraktım orda çıktım .defnettik sonra dolaptaki sütlerini attırdım odasındaki adıgım esları götürdüler evden ,sütümü kesmek için eczaneden ilaç aldılar.derken hayat zindan oldu bana .bende diyorum bir ay önce hafif kanamayla hastanede yatmıştım neden ciğer geliştirici iğne vurmadılar diye acabalar acabalar kafamdan gitmiyor.o yüzden soru işaretlerini çıkartın kafanızdan erken müdahalede olsa Allah nasip etmemiş işte ne diyelim