Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
]kızlar artık heycan ve korkudan ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım senağlama epidural spinal kombine sezeryan olucam ve acaip korkuyorum hepinizden benim için dua etmenizi istesem çokmu olurum kaydirigubbakcemile3 allah hepimizi kurtarsın:Saruboceq:
ikinize de allah yardımcı olsun kızlar dua edin hep.. ben de ederim bolbol:) oğlumun doğduğu an hep aklımda bilirim bu hisleri korku heyecan hepsi karmakarışık:)
allahım tüm hamilelere hayırlı bir doğum nasip etsin .kolay ve rahat bir doğum yaparsınız inşallah.buarada benimde 2-2,5 haftam kaldı,çookk heyecanlıyım.
Kızlar Allah yardımcınız olsun, dualarım sizinle. Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin. Benim daha çok var doğumuma, beşbuçuk haftalık hamileyim ben
canım Allah yardımcın olsunnn bunca zaman heyecanla beklenen bebişi kucağa alma vakti geldi çattı ben düşünemiyorum o günleri daha biz küçücüğüz Allah hayırlı doğumlar nasip etsin
Doğum yapacak bütün arkadaşlara kolay doğumlar diliyorum. ınşallah sağlıklı ve hayırlı bir şeklilde kucaklarınıza alırsınız bebeklerinizi.Allaha emanet olun canlarım.