İşte arada birileri kaynasın amaç..Benim anlamadigjm dewlet biziM Dogum yaptigimizi bilmiyormu ki basvuru istiyor. Basvuru yapmayan alamayacak mi anlamadim. Werecekleri 300 500 lira onunda karnimiz burnumuzda ya da bebek kucagimizda baswurumu yapicaz gidip
Ben anlamadım ya benim bebiş 20 nisanda doğdu ve 2. Çocuk şimdi veriyorlar mi vermiyorlar mıEşim bugün aile ve sosyal hizmetler müdürlüğüne gitti. Yapılan açıklama Mayıs 15 den sonra Doğan çocuklara para verilecek. Örneğin Mayıs 15 den önce Çocuklarınız varsa sayılıyor ama Ücret ödenmiyor. Birde 15 Mayıs 2015 den sonra çocuk yaparsanız onunla birlikte diğerleri de sayılacak. 2 Çocuğunuz vardı onlara Ücret yok Mayıs 15 den sonra 3. Çocuk oldu 600 tl
Maalesef vermiyorlar. 15 Mayıs'tan sonra bir kez daha doğum yaparsanız 3. Çocuk sayılacak onun için 600 tl verilecek.Be
Ben anlamadım ya benim bebiş 20 nisanda doğdu ve 2. Çocuk şimdi veriyorlar mi vermiyorlar mı
Hiç yoktan iyidir bence.300 tl az para degil.
Beni ilgilendirmez seçim meçim,ben vatandaşın menfaatine bakarak söyledim,ha 300 tl ye oyunu satacak olan varsa onu bilemem tabi.Dogru az degil, saraydaki bardagin 3te biri, hatta degil bile.Seçimden önce göz boyamadan baska birsey degil. O para burslara gitse, egitime, sagliga,.. gitse çok daha iyi bir harcama olurdu devlet tarafindan. Tabiki öyle oy toplayamazlardi ama...
Beni ilgilendirmez seçim meçim,ben vatandaşın menfaatine bakarak söyledim,ha 300 tl ye oyunu satacak olan varsa onu bilemem tabi.
Millet çok daha azina oyunu satti...
muhakkak başvur ve verileni al canımmŞimdi hamile olanlar doğum yapmadan önce mi başvuracağız?ben kamuda çalışıyorum.sanırım milli eğitime başvuracağım ben yazıyla
Doğum gerçekleştikten sonra mı başvurmalıyım yoksa şimdiden mi,? onu demek istedimmuhakkak başvur ve verileni al canımm
bence şimdiden bir başvur seni yönlendirirler zatenn..Doğum gerçekleştikten sonra mı başvurmalıyım yoksa şimdiden mi,? onu demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?