evet burası bir nebze de olsun rahatlatıyor insanı. canım ben 4 ocakta yaptım doğumu. 27 haftalık karnımda öldü. yani kızım yaşıyor olsaydı yarın 2 aylık olacaktı. elbette henüz atlatamadım ama atlatacağım en kısa sürede inşallah[/Q
Rabbim sabır versin sana da canım birbirimize iyi gelicez burada birlikte atlatacağız inşallah.
ne denebilirki, allah sabırlar versin, en kısa zamanda boş kalan kucağınızı sağlıklı bir bebekle doldursun inşallah
ne yazacağımı ne söyleyeceğimi bilemiyorum allahım sana sabır umut versin en kısa zamanda evinizi bebiş sesleriyle inletsin. bende 7 haftalık hamileyim yaşadıklarını okurken kendimi tutamadım
20. haftamdayım 2dir düşük tehdidi ile hastanede yatıyorum, ağlamakdan perişan oluyorum ve şükürler olsun ki 2 defadır da oğlumla mücadelemiz zaferle sonuçlanıyor bana tutunmaya devam ediyor. yazdıklarını okuyunca o kadar etkilendim ki acının o kadar tarif edilmez olduğunu biliyorum ve acını paylaşıyorum şuan ağlamkdan kelimeleri bir araya toparlayamıyorum. Rabbim sabır versin arkadaşım çok çok üzüldüm.
ben de teşekkür ederim.Allah bebek isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah.aralıkta bebeğimi kaybettim.ilk adetten sonra korunmadık ama daha olmadı. 2. adetimi de oldum hayırlısı bakalım bekliyoruz.
bende hamileyim ve okurken gözyaslarimi tutamadim Allah sabirlar versin canim ve en yakin zamanda tekrar bir evlat nasip etsin sana
Ağlayarak okudum hikayeni.Çok klişe olacak belki ama çok iyi anlıyorum seni.Zaten ancak aynı şeyleri yaşamış biri anlar seni.Ben de 2 bebeğimi kaybettim.İlki 8 haftalık boş gebelikti.İkinci de 21 haftalık sonlandırılmak zorunda kaldı.Çok zor günler geçirdim.Çok şükür 3.hamileliğimde kavuştum yavruma.Çok ilginç hikayeni okurken 3.hamileliğimde yaşadığım benzer olaylar ve nerdeyse aynı aynı tarihler tek fark sonu.Hamileliğim çok sorunlu geçti bunu da hep kaybettim kaybedicem diye yüreğim ağzımdaydı.24.haftada başlayan kanamalar beni hastaneye yatma noktasına getirdi.16 mart doğum tarihimizdi.30 ocak sabahı hastane yatağımda şiddetli kanamayla uyandım.Doktor geldi baktı açılman var dedi öğlen alıyoruz dedi.Daha çok minikti 33+4 günlüktü.Heyecan stres endişe yine mi kaybediyoruz korkusu....Çok şükür miniğim bu sefer beni bırakmadı.
Diyeceğim o ki umutsuz olma.Daha acın çok taze.Başta kabullenmek çok zor olur.Benim kayıplarımın yanında seninki çok daha büyük bir acı kıyaslanmaz bile.Ama maalesef hayat kaldığı yerden devam ediyor.Senin de zamanla acın hafifleyecek.Gün geçtikçe gülümsemeye başlayacaksın.Tekrar bir bebek isteyeceksin.O zaman daha da güçlü olacaksın ve inşallah en hayırlı zamanda da sağlıkla tekrar hamile kalacaksın.[/QUOTE
canım benim ya sende çok zor şeyler yaşamışsın ama Rabbim mükafatını vermiş ne güzel bebeğin kollarında Allahım ona da sana da eşine de uzun ömürler versin inşallah iki acı birden hiç kolay deil ama Rabbim bu kez bebeğine de sana da kıymamış ne güzel ya ay inan çok mutlu oldum senin adına. inşallah ben ve benim gibi melek anneleri de yaşarlar bu duyguyu en kısa zamanda canım benim çok teşekkür ederim.
canım benim yaa,kıyamam sana,cennette bi meleğin var artık,Allahım sabırlar versin ve çok geçmeden tekrar hamile kalıp sağlıklı seni bırakmayacak evlatların olur inş.
Canım inan okurken göz yaşlarımı tutamadım..Erayın melek oldu..Allah sana sabır güç versin..Diyecek başka birşey inan bulamıyorumm bende çok kötü oldum[/Q
çok saol arkadaşım çok teşekkür ederim
allah sabır versin benimde 5 yılın ardından olmuştu 3. ayında kaybettim olmaması kötü ama olupta kaybetmek anlatılmaz bi acı başın sağolsun
Rabbim sabırlar versin sana canımmmm ne denir ki kelimelerin bittiği an bu olsa gerek...
Hepimiz imtihandayız inş bu imtihanın sonunda hayırlı haberlerin olur inş canımm...
Okurken bile yüreğim dayanmadı canım,Allah yardımcın olsun sabır versin.Oğlum 15 gün küvözde kaldı ömrümden ömür gitti,bende doğar doğmaz kucağıma alamamıştım seni çok iyi anlıyorum,tez zamanda bir bebeğin olur inşallah,dualarım seninle.
allah sabır versın cok kotu oldum hepsını okuyamadım....
canım yaaa Allahım sabır versin çok zor bi durum rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin kimseyi evladı ile sınayıp acısını göstermesin benimde abimin bi bebği doğduğu gün kaybettik yaşıyor haldeyken ben gördüm sadece erken doğmuştu ama çok tatlı bi bebekti 2 saat sonra kaybettik diye duyunca yengemde çok üzüldü ağladı oda görmek istedi yalvardım elini ayağını öpeyim görme baklma dedim benim hala aklımdan gitmiyo 4-5 yıl geçti ama bide annesi olarak görseydin hiiç unutamazdın...çocuğum yok benim henüz şu yazdıklarını okuyamadım ağlamaktan iş yerindekiler şaşırdı halime ama şükret rabbime sığın rabbim sana bu acıları yeniden yaşatmasın yakın zamanda tekrardan yüzünü güldrüsüm inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?