Doğum yaptım oda sessizdi oğlumun erayımın sesi eksikti bi tek.......

çok teşekkür ederim inşallah öyle olur Allah daha başkasınada yaşatmaz inşallah zaman göstericek sanırım şuan ikinci bir bebeğe çok endişeli bakıyorum ama ikincisini kucağına ve mutlu olan arkadaşlar umut oluyor biraz ama yinede sanırım erayım çok ayrı :<

çok teşekkür ederim canım seninde başın saolsun çok geçmiş olsun ayrıca temennilerin için çok teşekkür ederim şuan varmı bebeğin

off aynı gün aynı acı oysa o gün bitek benim başıma geldi sanmıştım Allahım dedim yan odada bebek ağlarken benim nie odam sessiz demiştim oysa tek deilmişim keşke tek olsaydım daha fazla kimse bu acıyı çeksin istemiyorummm...... başın saolsun canım benim Rabbim sabır versin bizlere inşallah ameliyatmı oldun sende

Rabbim size sabr-ı cemil versin arkadaşım
ağlamaktan inanın size yazacak kelimeleri bulamadım
Rabbim bu acıyı unutturacak acı vermesin
çok zor kelimeler kifayetsiz Rabbim inşallah kucagını doldursun

canım az önce yazdıklarını okudum... bana da en çok elim kolum boş hastaneden eve gelmek koymuştu! ben de yatıp kalkarken ben bu acıyı ne için çekiyorum diye çok ağladım(
bir arkadaşın dediği gibi psikolojik destek al bence de fakat önce ilaçsız atlatmayı dene. psikologlara göre ağlama krizlerinin 4-5 ay azalarak sürmesi gayet normalmiş. ondan sonra zaten psikolog seni yönlendirir. yani sonuçta sen de kolay şeyler yaşamadın, acın büyük! fakat bu hislerini, düşüncelerini içine atma, bastırma; sabrederek, dua ederek, yokluk gerçeğine alışarak geride bırakmaya çalış canım. biliyorum söylemek yapmaktan daha kolay, ama en azından ben böyle yapmaya çalışıyorum. şu da bir gerçekki acımız asla bitmeyecek fakat sızı olarak azalacak ve öyle kalacak...
sonraaaaa birbirimize buradan önce hamilelik haberimizi vericez, göbüşlerimizin fotoğraflarını koyup göbüş yarıştırıcaaaz ve en nihayetinde de bebişlerimizin en fiyakalı resimlerini koyup sonrasında 'offf, uyutmadı dün gece beni eşşek sıpam' diye şikayet bile edicez sen hiiiç merak etme canım... tek ihtiyacımız olan bir kaç ay zamancık. bu arada da spor ve rejim yapar göbüşleri yeni bebişlere hazırlarız yazın da bi tatile gittik mi... ohhhh geçip gitmiş bile o zamaaaan

ağlayarak okudum yazdıklarını bende kızımı kaybettim 9 ay önce allahım sabır versin
cennette bizi bekleyen meleklerimiz onlar birgün kavuşacağız onlara

kıyamam ben yaa sana da Rabbim sabır versin. inşallah kavuşucağız canım

Rabbim size sabr-ı cemil versin arkadaşım
ağlamaktan inanın size yazacak kelimeleri bulamadım
Rabbim bu acıyı unutturacak acı vermesin
çok zor kelimeler kifayetsiz Rabbim inşallah kucagını doldursun

çok teşekkür ederim arkadaşaım çok saol

[/HTML][/HTML] ayy ben cok kotu oldumm bacımm ..

canım benim ya ne kötü deilmi herşey tamam bebeğimizin sesi yok bitek. bilmiyorum ama hiç içimden gelmiyor gitmek psikoloğa. sizinle konuşmak çok iyi geldi bana çok daha rahat hissediyorum kendimi rahatça anlatıyorum biliyorum ki karşımdaki insanlar beni en iyi anlayacak kişiler sanırım hepimiz birbirimizin ilacı olucağız. ay inşallah çok güzel dilekler bunlar inşallah canım ya. sen ne zaman yaptın doğumunu canım üzmek istemiyorum ama atlatabildin mi

evet burası bir nebze de olsun rahatlatıyor insanı. canım ben 4 ocakta yaptım doğumu. 27 haftalık karnımda öldü. yani kızım yaşıyor olsaydı yarın 2 aylık olacaktı. elbette henüz atlatamadım ama atlatacağım en kısa sürede inşallah

ne denebilirki, allah sabırlar versin, en kısa zamanda boş kalan kucağınızı sağlıklı bir bebekle doldursun inşallah

ne yazacağımı ne söyleyeceğimi bilemiyorum allahım sana sabır umut versin en kısa zamanda evinizi bebiş sesleriyle inletsin. bende 7 haftalık hamileyim yaşadıklarını okurken kendimi tutamadım

20. haftamdayım 2dir düşük tehdidi ile hastanede yatıyorum, ağlamakdan perişan oluyorum ve şükürler olsun ki 2 defadır da oğlumla mücadelemiz zaferle sonuçlanıyor bana tutunmaya devam ediyor. yazdıklarını okuyunca o kadar etkilendim ki acının o kadar tarif edilmez olduğunu biliyorum ve acını paylaşıyorum şuan ağlamkdan kelimeleri bir araya toparlayamıyorum. Rabbim sabır versin arkadaşım çok çok üzüldüm.

çok teşekkür ederim canım seninde başın saolsun çok geçmiş olsun ayrıca temennilerin için çok teşekkür ederim şuan varmı bebeğin

ben de teşekkür ederim.Allah bebek isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah.aralıkta bebeğimi kaybettim.ilk adetten sonra korunmadık ama daha olmadı. 2. adetimi de oldum hayırlısı bakalım bekliyoruz.

bende hamileyim ve okurken gözyaslarimi tutamadim Allah sabirlar versin canim ve en yakin zamanda tekrar bir evlat nasip etsin sana

Ağlayarak okudum hikayeni.Çok klişe olacak belki ama çok iyi anlıyorum seni.Zaten ancak aynı şeyleri yaşamış biri anlar seni.Ben de 2 bebeğimi kaybettim.İlki 8 haftalık boş gebelikti.İkinci de 21 haftalık sonlandırılmak zorunda kaldı.Çok zor günler geçirdim.Çok şükür 3.hamileliğimde kavuştum yavruma.Çok ilginç hikayeni okurken 3.hamileliğimde yaşadığım benzer olaylar ve nerdeyse aynı aynı tarihler tek fark sonu.Hamileliğim çok sorunlu geçti bunu da hep kaybettim kaybedicem diye yüreğim ağzımdaydı.24.haftada başlayan kanamalar beni hastaneye yatma noktasına getirdi.16 mart doğum tarihimizdi.30 ocak sabahı hastane yatağımda şiddetli kanamayla uyandım.Doktor geldi baktı açılman var dedi öğlen alıyoruz dedi.Daha çok minikti 33+4 günlüktü.Heyecan stres endişe yine mi kaybediyoruz korkusu....Çok şükür miniğim bu sefer beni bırakmadı.
Diyeceğim o ki umutsuz olma.Daha acın çok taze.Başta kabullenmek çok zor olur.Benim kayıplarımın yanında seninki çok daha büyük bir acı kıyaslanmaz bile.Ama maalesef hayat kaldığı yerden devam ediyor.Senin de zamanla acın hafifleyecek.Gün geçtikçe gülümsemeye başlayacaksın.Tekrar bir bebek isteyeceksin.O zaman daha da güçlü olacaksın ve inşallah en hayırlı zamanda da sağlıkla tekrar hamile kalacaksın.

canım benim yaa,kıyamam sana,cennette bi meleğin var artık,Allahım sabırlar versin ve çok geçmeden tekrar hamile kalıp sağlıklı seni bırakmayacak evlatların olur inş.

Canım inan okurken göz yaşlarımı tutamadım..Erayın melek oldu..Allah sana sabır güç versin..Diyecek başka birşey inan bulamıyorumm bende çok kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…